Aș dori să împărtășească impresiile de masina Volvo XC 60, așa cum am petrecut cu el 4 zile pline și aglomerate care călătoresc în Europa.
Să începem cu faptul că a călătorit de data aceasta companie de la 4 persoane și, în consecință, mașina a fost în mod constant la capacitate maximă (în plus față de 4 persoane, are 3 valize în portbagaj).
După cum știți, am luat masina de închiriat în Germania, la Munchen. Inițial, la Moscova, am comandat masina Mercedes C-Class cu un pistol, ci pentru că la sosirea în Munchen, toate mașinile din această clasă au fost ocupat, compania de închiriere de mașini și-a dat masina o clasa de mai sus (fără costuri suplimentare).
Deci, avem o tractiune fata motor diesel Volvo XC 60 D3 cu 163 CP și un pistol. traseul nostru a fugit prin mai multe orașe și țări: München, Salzburg, Innsbruck, Vaduz (Liechtenstein capitala), Davos și înapoi la Munchen. În acele zile a existat o mulțime de tot: autostrăzi de mare viteză și serpentinele de munte, la o altitudine de 2340m deasupra nivelului mării.
Voi începe pentru a descrie masina. Bineînțeles că va fi practic în comparație cu Friel, deși poate că nu este destul de comparație corectă, deoarece masinile o filozofie pic diferit, dar voi încerca să fiu obiectiv.
motor:
Destul de mare spirit, bine-trase aproape întreaga gamă de turații. În ciuda sarcinii maxime, nu am simțit defect sau pe un drum de munte sau pe autostradă. Acest lucru foarte mult, pentru că este tăcerea muncii sale, poate că este o izolare de merit și vibrații zgomot, dar, de asemenea, în cabina și pe stradă de sunetul motorului este foarte liniștită. Da, prea liniștit, dar dacă stai afară, atunci motorul de Friel bubuiturile mult mai tare în Friel în cabină.
Un alt placut sunetul motorului în momentul accelerării pe 1 și treapta a 2. Sunetul este foarte amintește de activitatea motorului diesel cu 6 cilindri în Discovery IV. Pe scurt, în oraș tocmai am plăcerea de sunetul accelerației vehiculului în primele două roți dințate.
Transmisie automată:
Activitatea acestei unități nu-i place, pentru că mașina este foarte nerăbdător și absolut nu să conducă la o plimbare liniștită. În mediul urban, atunci când are loc comutarea convulsie în mod constant, tremurături și convulsiile. Am sentimentul că mașina robotizată cutie de viteze. Caracteristici Privind, nu am înțeles, Geartronic - un robot sau o mașină liniară? Comportamentul Shorter în oraș este foarte similar cu o cutie de viteze robotizate. Cu privire la situația de cale se schimbă, labagii și convulsie opri. Dar, în general, transmisia este foarte logic și schimburi în timp util unelte în oraș și pe pistă, și pe un streamer de munte.
suspensie:
Suspendarea trece destul de confortabil, foarte ușor și liniștit umflături, se transformă masina trece de mașini, băncile sunt minime.
director:
Mi-a plăcut lumina de direcție de parcare suficient de pe pistă și în colțuri mai grele, dar nu de mult, aș dori să se întoarcă un efort mai mic. Ei bine, în principiu, nu este așa de rău. Plăcerea de a conduce te, iar acest lucru este cel mai important.
Lipsa de tractiune:
Sigur că pentru a verifica comportamentul masinii pe drumurile din Europa este foarte dificil, iar noi nu am avut timp să se uite la murdăria. Cu toate acestea, pentru mine, am făcut câteva concluzii. De exemplu, o secțiune a autostrăzii a fost o ploaie torențială grele, pe o masina de drum foarte umed pierde o oarecare rezistență, au existat unele momente neplăcute, când de fapt, am pierdut pentru a doua mașină. Am scrie off este lipsa de tractiune integrala, deoarece nu este nimic ca Friel, în ciuda faptului că avem drumul este mult mai rău și mai multe ploi. Prin modul în care anvelopele de pe acest Volvo a fost exact la fel ca am să Friel: ContiCrossContact UHP.
Apropo, a existat o problemă cu ieșirea din parcarea subterană în ploaie, alpinism undeva 20-25 de grade, am fost sub sentimentul de satietate pe care te duci la crossover, am uitat să fac o mică razgonchik înainte de a ajunge pe munte, în cele din urmă a plătit un lung Bucs, dar rola din spate nu a trebuit să, și am avut o stânga greu de acolo.
Interior, portbagaj și multimedia:
Salonul este suficient de spațioasă. Am fost capabil de a obține suficient de rapid, în ciuda călătoriilor lungi, partea din spate nu oboseste.
pasagerii din spate, de asemenea, au fost rând fericit, pentru că la dispoziția lor a fost cotiera cu suporturi pentru pahare și spațiu deschis în picioare. pasagerii din spate s-au plâns că, chiar și în Volvo în picioare sunt puțin mai mari decât în Friel, dar acest lucru este de înțeles, deoarece Volveshnik mai mult în lungime.
Trunchiul este spațioasă, puțin mai mare decât lungimea Friel. Sub dokatka podelei. Apropo, mi-a placut hayonul automată este foarte convenabil atunci când mâinile vă sunt ocupate, dar există un dezavantaj, în parcarea subterană, există riscul de a deteriora ușa pe tavan sau comunicare care atârnă de tavan, astfel încât este necesar să urmăriți.
Vreau să vorbesc un pic despre panoul de instrumente, consola centrală și multimedia:
tablou de bord plăcut, ceva amintește mersedesovsky, dar acest lucru în timpul zilei lizibilitatea, în opinia mea, nu sunt comentarii cu privire la lizibilitatea cifrelor un pic de aceeași culoare ca fundal, cel mai bun.
Consola centrală este foarte original, materiale foarte decente, găsit câteva detalii care sunt Frilovskim absolut identice. Acest buton și joystick-ul de control oglindă și dispozitive de luminozitate iluminare din spate reglabile. În panoul central al unui ecran color multimedia, care afișează citirile climatice, mașini, sisteme de securitate, precum și de navigație setare.
Apropo, toate mass-media este limba română, și navigare chiar indicații vocale pot fi selectate în limba rusă. buna navigare, hărți detaliate suficient, există o mulțime de puncte de interes. Dar aici e intrarea de date destul de dificilă. Gestionarea toate aceste multimedia și de navigație, inclusiv responsabilitatea vertushok dreapta cu două butoane, care este situat departe de conducătorul auto. Pe scurt, toate aceste managementul fermei este destul de complicată și foarte distrage atenția de la drum. Avantajele navigației numai încorporate în faptul că acesta susține TMC, care este, de urmărire a blocajelor de trafic și condițiile de drum. Și software-ul de navigare Navigon pe care am cumpărat pentru iPhone și iPad ceva mai bine. Deci, practic m-am bucurat Navigon.
concluzie:
Vehiculele a placut, am fost încântat să stau în spatele volanul mașinii, toate aceste 4 zile. Impresii au fost pozitive, dar există deficiențe, în principal, de 3:
- Lipsa de tracțiune integrală (lipsa de corect)
- Spasmele transmisie automată
- Tricky mass-media de sistem de control
Alex, mulțumesc, a fost interesant de citit despre Volvo.