Nu știu ce a determinat scrierea acestui post ... am împărtășesc gândurile mele. Aceasta este experiența mea, și aș fi fericit dacă au crezut ca altcineva :-)
Există o mare de mașini. Și sunt fani de diferite mărci. Oamenii organizează cluburi, se adună pentru o discuție de brand-ul preferat de masina, citind o mulțime de căutare literatura de specialitate prin tone de articole de pe internet ... toate pentru un singur scop - cât mai mult posibil sa stii despre masina ta preferata.
Eu încă nu au o mașină. Deși nu am câștigat, nu am părinți bogați sau rude, iar eu nu știu când pot cumpăra visul lui.
Dar eu știu deja ce-mi place.
Cred că a fost atât de mulți - mai întâi cu o ureche copilărie alege cu mașinile, apoi jurnalele de auto beckon luciul, apoi cu cei de la curte discuta despre ce mai abruptă ... după toate argumentele în timp ce unele cap suna „740 mai bine decât 720, deoarece 740 mai mult!“. Și pe bună dreptate acest lucru, deoarece ...
Și în tot acest timp, în capul meu, în creștere în sus, imaginea este întârziată în avans masina ta preferata. Ai prieteni arata masina, care este familia mai abruptă pentru cei care confortabil familiar - cele care sunt spatioase, vecinul - cel care „mănâncă mai puțin“, un frate - care „obusluzhivat mai ieftin“ ... Dar tu știi deja că iti place.
Ați analizat toate opțiunile, puteți tot creierul să realizeze că ei au dreptate, și că unele dintre sugestii și argumente ale lor destul de greu, iar unele la fel de tare ca piatra, dar tu știi ce ai nevoie.
După vizualizarea fotografiilor de pe Internet, „nu se agață„de alte mașini, nimic din interiorul nu se decoloreaza, nu produce nimic deliciu din deja stabilit impresiile sale mașinii, pe care ai nevoie.
Și devine totuși, că cineva crede că nu este favorabil, sau acest tip de bani se pot cumpăra mai multe „proaspete“ sau „untură“, mai mare sau mai mult ... mai mult ... mai mult ...
De ce sunt eu sunt. Am ajuns la concluzia că îmi place anii '90 clasice.
organismele BMW E34, E32, E38 - ceea ce ar putea fi mai bine? Este o simfonie pe care îl joacă în sufletul tău. Punctul lor de vedere este proprietar masina fascinant și bine îngrijit vrea sa dea mana, nu lasa cuvântul ... Ele sunt realizate cu un suflet, cu un adevărat sens al vieții și fiecare detaliu al fiecărui element ...
Mercedes W124 în spate - face cu ea bate industria noastră auto, chiar dacă diferența de vârstă? Orice loc anul viitor, chiar și cele mai recente și cele mai multe „umplute“ ... Prima mea fraza va fi „curățați-o, nu strica punctul de vedere.“
P.S.Da. Eu cred că mașina are un suflet. Și ea locuiește împreună cu drumul, și rugați-vă la zeii lor.
Da. acesta este un blog personal și părerea mea personală.
Da. se poate rupe cu opinia și viziunea asupra vieții.
Da. aceasta este lumea mea. Și aceasta este lumea mea.
6 ani Tag-uri: E38, mașini, E32, E34, vis, vis, primul automobil