Probabil știți deja că interviul - nu este doar un alt pas într-un loc de muncă, este, de asemenea, o oportunitate de a afla dacă îndepliniți acest loc de muncă. Pentru a face acest lucru, este important de a pune câteva întrebări. Ce vrei să știi despre această poziție? Despre noi? Despre divizia? Despre echipa?
Cu toate acestea, atunci când la sfârșitul interviului sau a unei părți a vă întreb: „Deci, aveți întrebări pentru noi?“, Atunci asigurați-vă că pentru a utiliza această listă pentru a vă asigura că ați acoperit toate punctele.
// Lucrări în general,
Mai întâi asigurați-vă că acest lucru este exact ceea ce vrei să faci o zi în ziua viitorul apropiat.
1. Cum o zi de lucru obișnuită?
2. Care sunt proiectele care vor fi necesare pentru a face în primul rând?
3. Îmi puteți arăta exemple de proiecte pe care am de gând să lucreze?
4. Ce abilități și ce fel de experienta pe care il cautati pe candidatul ideal?
5. De ce este nevoie pentru a deveni cu adevărat succes în această poziție?
6. Ce tipuri de competențe sunt lipsesc în echipa pe care doriți să obțineți prin angajarea unui nou angajat?
7. Care sunt cele mai mari provocări cu care se va confrunta persoana în această poziție?
8. Care este nivelul bugetului, pe care trebuie sa lucrez?
9. Acesta este un nou rol in cadrul companiei?
10. Vă așteptați ca principalele responsabilități în această poziție se va schimba în următoarele șase luni sau un an?
// Educație și Dezvoltare Profesională
11. Cum am de gând să învețe?
12. Ce programe de formare sunt disponibile pentru angajații dumneavoastră?
13. Care sunt oportunitățile de dezvoltare a carierei și de dezvoltare profesională?
14. Voi putea să reprezinte compania la conferințe din industrie?
15. În cazul în care a trecut angajatul anterior, care a deținut anterior această poziție?
16. Cum de a promova angajații de succes anterior a avut loc această poziție?
// Evaluarea munca
Asigurați-vă că ați înțeles ce obiective pe care le va fi livrat și modul în care munca ta va fi evaluată.
17. Care sunt cele mai importante lucruri în opinia dumneavoastră, va trebui să facă în primele 30, 60 și 90 de zile de muncă?
18. Ce rezultate de la o persoană în această poziție este de așteptat în primele 12 luni?
20. Care sunt indicatorii muncii mele vor fi evaluate?
// intervievator
Prin întrebările care vă solicită arata intervievatorului ca interesat de el ca persoană, și este o modalitate foarte bună de a face contact.
21. Cât timp ați lucrat în această companie?
22. Cum este rolul tau sa schimbat de atunci?
23. Ce ai făcut înainte de acest loc de muncă?
24. De ce ați stabilit în această companie?
25. Ce vă place cel mai mult de lucru aici?
// Compania ca întreg
Nu doar lucru pentru seful tau sau departamentul, lucrezi „pe“ și „cu“ întreaga companie.
26. Am citit despre modul în care a fost fondat compania, dar ar fi recunoscător dacă ați putea să-mi spui mai mult?
27. Cum vedeți compania în următorii ani?
28. Ce-mi poți spune despre noile produse și / sau planuri de creștere?
29. Care sunt principalele obiective ale societății la momentul și modul în care aceasta este de lucru pentru a le atinge?
30. Ce te inspiră cel mai mult în viitorul companiei?
// Echipa
Oamenii cu care lucrezi în fiecare zi, se poate îmbunătăți într-adevăr sau ruina viața ta de lucru. Pune câteva întrebări pentru a stabili dacă acesta este potrivit pentru echipa ta.
31. Poți să-mi spui despre echipa în care lucrez?
32. Cu cine lucrez cel mai bine?
33. Cine sunt direct responsabil?
34. Pot să-mi spui despre subordonații mei direcți? Care sunt punctele forte și punctele slabe ale acestora?
35. Nu aveți de gând să angajeze mai multe persoane în această diviziune în următoarele șase luni?
36. Care sunt cetele compania va trebui să interacționeze mai des?
37. Care general, perspectivele de carieră în această divizie?
// Cultura
Observate în codul vestimentar de birou sau nu? Care sunt comune activitatea ciung? etc. Aflați mai subțire, dar o asemenea parte importantă a culturii corporative.
38. Care este cultura companiei și echipa, în special? Care sunt principalele aspecte ai putea evidenția?
39. Cum ați descrie mediul de lucru aici este, de regulă, de lucru într-o echipă sau singur?
40. Pot să-mi spui despre ultimul eveniment echipa comună?
41. Care sunt misiunea și valorile companiei? (Notă: asigurați-vă că aceste informații nu pot fi „zaguglit“ - în acest caz, nu pune această întrebare).
42. Care este tradiția de birou preferată?
43. Ce faci de obicei, în timpul pauzei de prânz? (Desigur, în plus față de cina).
44. Va angajati / echipa de la birou?
45. Ați organizat vreodată activități comune cu alte companii sau departamente?
46. Ceea ce deosebește lucrarea de aici din alte locuri unde ai lucrat?
47. Cum are compania de la sosirea ta?
// Pașii următori
Înainte de a pleca, asigurați-vă că intervievatorul a primit toate informațiile de care are nevoie. Pentru a putea să înțeleagă pașii următori, aceste întrebări.
48. Cum credeți, calificările mele potrivite pentru rolul?
49. Care sunt următorii pași în procesul de revizuire pentru această poziție?
50. Ce altceva este de partea mea poate fi necesară?
51. Pot răspunde la orice întrebări ați putea avea?