7 moduri de a face căsătoria ta un adevărat puternic

Căsătoria fără probleme, în cazul în care „au trăit fericiți până la și a murit într-o zi“, se întâmplă doar în basme. În viață există crize familiale, certuri, probleme și zile proaste. Cum de a face o căsătorie cu adevărat puternic?

1. Amintiți-vă de ce ați ales unul pe altul

Uneori mă uit la soțul meu și cred că: „Cum ești așa a luat pe capul meu.“ Sau poate fi atât de supărat că se strecoara în gândul tău cap înșelătoare: „ar fi Fără tine, totul este mult mai ușor.“ Acest lucru este normal, este imposibil de ani de zile să moară de bucurie la simpla forma umana. Dar este în valoare de amintindu-le de multe ori, ceea ce a fost viața ta pentru el, și de ce ai ales acest om de toate, cât de mult bine le-a adus în viața ta. Astfel de amintiri repede „zamylivat„viața de zi cu zi. Dar ei - fundația pe care este căsnicia.

2. Stai de către persoane fizice, chiar și în cadrul familiei

Frumoasa metaforă despre cele două jumătăți ale unui întreg într-adevăr are nimic de-a face cu viața reală. În cazul în care unul dintre cei doi se consideră jumătate și încearcă să umple tot lipsește în detrimentul celei de a doua, începe o mare problemă. Și dependență, și lipsa de independență, și certuri șterse pe baza unor limite personale. Și, în sfârșit, un sentiment de apropiere și disperare ca într-o cameră încuiată, care nu au difuzat. Parteneriatul dintre două persoane, cu caracteristici proprii, preferințele, hobby-uri și dezavantaje, mai productive și mai rezistente decât fuziunea, care este sortită eșecului.

În cazul în care unul dintre cei doi se consideră jumătate și încearcă să umple tot lipsește în detrimentul celei de a doua, începe o mare problemă.

Fiecare dintre noi are un tabu absolut, pe care nu putem accepta, dar astfel de lucruri ar trebui să negocieze, chiar pe plajă. Cineva cu siguranță nu este ușor să se schimbe, cineva nu va tolera starea de ebrietate, cineva bolnav de cumpătare excesivă. Și, desigur, ar trebui să nu tolereze violența sub orice formă. Orice altceva trebuie să accepte faptul. Nu patolog să demontați un iubit-o pentru piesele de schimb într-o încercare de a modifica sau încercați să-l „pompă“, ca un erou joc pe calculator. Straduiti pentru a deveni mai bine decât oricine ar trebui să - și tu și soțul tău. partener sarcina de a crea spațiul din spate și să dea de manevră.

4. Fa-ti timp unul pentru celălalt, chiar și atunci când se pare a fi nici

5. Trust reciproc

6. Vă mulțumim reciproc

Cuvinte de mulțumire - un puternic afrodiziac, mai puternic decât creveți și midii, care recomanda insistent sexologii. Sincere mulțumiri pentru ceea ce faci unul pentru celălalt, va supraviețui oricărei crize, fără de care nici un cost, nici o familie.

Dragostea înseamnă a da. Găsirea fericirea în fericirea unei alte persoane.

7. Nu vă așteptați recunoștință

Dragostea înseamnă a da. Găsirea fericirea în fericirea unei alte persoane. Problema este că de multe ori dăm tot ce avem - toată puterea, caldura, atentie, timp, emoțiile, uitând despre sine. Dă la fel de mult ca tine nu aduc prejudicii. Dar nu se așteaptă mulțumiri pentru a da away. Apoi, persoana aproape pur și simplu nu dezamăgesc.

Alte articole din această secțiune

De obicei, persoana care se cere această întrebare este pe punctul de a disperării. El a fost confuz și speriat, pentru că se confruntă cu o alegere - ședere sau du-te. Acest lucru se întâmplă atunci când o relație reală nu aduce satisfacție unuia dintre parteneri, sau ambele în același timp. Pentru a nu face greșeli, este necesar să se uite la situația mai profund.
16

Nightly petrecere de familie ceai, un mic dejun duminică comun, citind o carte în seara. Fiecare familie are propriile sale ritualuri. De ce au nevoie? Și dacă oricare dintre ele este o necesitate reală?
4

Cum arată viața unei perechi odată cu apariția copilului? În cazul în care o familie tanara nu este pregătită pentru noi responsabilități și o nouă „-shuffling“, așa cum ia? În cazul în care o familie are alte rude - fie că este în partea din dreapta sus a creșterea copilului și a avea grijă de el? Încearcă să înțelegi.
12

Larissa, puteți lua orice vrei, dar este corect - se alimentează la cerere, mai degrabă decât de ora (care este motivul pentru care în sondaje mamele noastre au avut nici lapte). Și cel puțin 10 ani de la naștere mama nu este în repaus la pat, și să înceapă imediat pentru a primi copilul și grijă de el. Și nimeni nu a murit, am nota. Dimpotrivă, e minunat - trebuie doar să ia Lyalka pe mâna ei hranei pentru animale, a pus să doarmă, nu să stea și să aștepte până când jetoanele să vă catadicsi pentru a aduce. Nu atât de mult dificil de a da naștere))) este necesar să doarmă pe o săptămână mai târziu. Știu, de asemenea, o mulțime de la mama mea despre nașterea URSS. Și este o adevărată groază, din moment ce grosolănie fără discernământ și lipsa de concentrare a personalului, terminând cu clisme, genuri colective în aceeași cameră și alte senilitate sovdepovskie.

Așa e. A nu se confunda activitatea si hiperactivitate. De asemenea, medicamente nu pot hrăni cu forța. Dar școala va fi afectată?

Alo Suntem 1 an. Vă rog să-mi spuneți dacă este posibil să crească copilul în sus, ținând mâinile? și dacă este posibil să se facă acest exercițiu: pentru a menține picioarele și mâinile unui copil merge înainte. Doar bunicile noastre jur. articulațiilor Mol nu sunt încă puternice și pot deteriora mâini, picioare și așa mai departe. Chiar am observat că, uneori, oasele copilului de completare snap. de exemplu, atunci când extindeți piciorul sau brațul. Care este motivul? Multumesc anticipat pentru răspunsul dumneavoastră.

articole similare