4. Sekretnichaya cu prietenii, te mereu teamă că se trage cu urechea la cineva de la rude.
6. Nu sunt cumpărate doar albume ale artiștilor preferați, dar, de asemenea, colecțiile realizate cu hit-uri, care sa scufundat în suflet.
7. De fiecare dată când acest lucru sa întâmplat, ai fi întâmplat isterici.
8. În copilăria noastră, fiecare cadru este evaluată greutatea sa în aur.
9. Pentru a vedea cum ai fotografia, puteți afișa doar filmul.
11. Această imagine este al naibii de enervant, mai ales atunci când vin de la o plimbare în special pentru a viziona seria animat preferat.
13. cărucior „Malvina“ transmisă din generație în generație.
14. Lungimile mâinile nu este suficientă pentru a fixa toate fleacurile, realizate manual. Mai ales prețuită de bijuterii stratificat.
15. Fiecare fată visează la o adevărată Barbie, dar, din păcate, un simplu muritor a trebuit să se stabilească falsurilor din China.
16. A fost un DVD-player la începutul anilor '90.
17. Cel mai interesant este faptul că conținutul borcane, de obicei, nu sunt în concordanță cu titlul.
19. Nu-mi spune că nu ai avut astea. Mamă-ama-crimă.
20. Până în prezent, eu beau din aceste cupe.
21. Primele pălării de blană plin de farmec pentru fete din curte.
22. Nu știu acum, dar în anii 90 sa întâmplat că profesorul a pus aceste amprente în loc de estimări. Am fost mulțumiți de acoperiș!
23. Cine poate spune ce este înfățișată în această fotografie, tânărul!
24. „Song nu spui la revedere. Cantecul nu spune la revedere de la tine.“
25. Versiunea electronică a unui animal de companie: și copilul face ceva, și părinții vă faceți griji, nu este necesar pentru a obține de origine animală.
26. Fără muzică oriunde! Întotdeauna a fost!
27. Asta e ceea ce am făcut în timpul iernii. Apoi au venit acasă pentru a uda siruri de caractere și ceai de zmeură de băut.
28. Și tu, de asemenea, a fost ea?
29. La locul 90 „la Sportivo“ a fost nu numai Gopnik.
Spune ce iti place, si copilul - cel mai bun timp, indiferent de timpul și situația politică din țară. Poate epoca anilor '90 - nu cel mai bun de ani, dar eram copii si am avut propria mica noastră lume magică. În cele din urmă, ceea ce copilul trebuie să fie complet fericit?