12 lucruri care unesc femeile de succes

12 lucruri care unesc femeile de succes
„Fiecare femeie are propria lor idee de succes. Dar există anumite trăsături care unesc toate femeile cele mai de succes „- scrie articolul Emma Gray pe Huffington Post. Vrei să înveți aceste trăsături? Bine, apoi mergeți mai departe.

Îmi petrec cea mai mare din ziua mea de lucru a face ceea ce am citit și scrie despre femeile care au atins succesul în viață - eu o fac, apoi să te înconjoare cu oameni de succes și de a facilita drumul lor spre succes. Și aici sunt 12 lucruri pe care le înțeleg acum, femeile de succes nu toate fac:

1. Ele sunt profund pasionat de ceea ce fac

„Fără pasiune măiestrie lume, nu se poate ridica deasupra remeslenichestvom“, spune Dansator Twyla Tharp în cartea sa. "obiceiuri creative." Dacă nu place ceea ce faci, cel mai probabil veți slab motivați, nu ieșită din comun, nu încercați să aducă la procesul este ceva nou, și să iasă în evidență la locul de muncă. Dar dacă sunteți pasionați de munca lor, tot efortul pe care îl pune în ea va fi pentru tine de mare, mai degrabă decât o corvoada.

2. Ei nu se așteaptă perfecțiune - fie de la noi sau de la alții

Studiile au arătat că o pierdere de timp și energie încercând să fie „perfect“ conduce doar pentru a consolida un sentiment de nefericire. femei de succes știu că nu pot fi perfect tot timpul. Berating-te pentru defecte - medii slăbesc doar capacitatea lor de a auto-realizare, să nu mai vorbim de sănătatea mintală ".

3. De multe ori ele devin lideri

4. Se căsătoresc cu succes - sau nu merge deloc

femei de succes stiu ca arata ca un parteneriat adevărat. Sheryl Sandberg a scris în Lean. „Nu cunosc nici o femeie în poziție superioară, a căror viață nu este în totalitate - Vreau să spun, complet - se potrivește cariera“ În același timp, multe femei de succes renunțe la căsătorie. Și, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriți, atunci când vorbim despre femei, cum ar fi Opra Uinfri, Kondoliza Raze și Dayan Kiton pare să fie că au fost bine.

5. Ei cred în succesul lor

Noi nu spunem că pentru a reuși trebuie să ne merge tot afară. Dar, cu toate acestea, „dacă investești în ea, el va veni.“ Trebuie să crezi în succesul ei - indiferent de cât de nebun ideea ta poate parea din exterior. Această calitate este o parte integrantă a succesului. Kay Koplovits, fondatorul USA Network, a repetat într-un interviu recent: „Trebuie să înțelegeți că vă puteți gândi în felul lor și acționează în felul lor în drum spre obiectivul dorit“, - a spus ea - „Aștept cu nerăbdare să succes și am luat-o. " Concluzia? Încrederea în sine - este cheia spre victorie.

6. Ei nu se tem să își asume riscuri

Sheryl Sandberg spune că toate femeile trebuie să se pună întrebarea: „Ce-ai face. dacă nu a fost frică? „Real schimbare - în cariera ta și doar în viață - vă va cere să renunțe la posibilitatea de a juca în mod exclusiv în condiții de siguranță. femeile de succes nu iau decizii pripite, dar ei știu cum să ia un risc calculat. Sandberg a urmat propriul sfat și a scris un bestseller.

7. Ei știu că eșecul merge mână în mână cu succes

„Eșecul nu este opusul de succes, ci un pas pe drumul spre ea“ - acesta este sfatul pe care Arianna Huffington a dat mama ei, Elli Stassinopulos. femei de succes știu că nu poți fi pe partea de sus tot timpul și că o parte integrantă a suișuri și coborâșuri vor fi. De exemplu, 12 editorii au respins primul volum al Harry Potter, Dzhoan Rouling când au adus o carte. Dar acest lucru nu o împiedică să continue să-l trimită la alți editori și să reușească.

8. Ei au grijă de corpul tau

„Meu dimineață run - de data aceasta, când capul meu este de lucru cât mai clar posibil, și când am sintetiza tot ce se întâmplă în capul meu. - a declarat Dzhessika Herrin, fondatorul Stella și Dot. - Multe femei de succes spun că viața lor sunt importante exercitii fizice regulate - și nu pentru că ei încearcă să-și piardă în greutate, dar, pentru că ei știu că exercitarea reduce stresul. eliberează endorfine și de a crește nivelul de energie „“ Dacă nu am alerga, nu înot sau ridica greutati, am aproape sigur ar fi ucis pe cineva“, - spune Debora Spar.

9. Ei știu că listele lor nu vor fi puse în aplicare pe deplin, și nu supraviețuiesc

Uneori poate fi mai productiv, doar recunoscând faptul că voi toți, în orice caz, nu au timp și să încerce să facă maximul posibil. Învață să da drumul unora dintre obiectivele, funcțiile și sarcinile care nu pot fi ușor, dar eliberează timp și atenție. Arianna Huffington descrie modul în care ștergerea de la «to-do» obiectivele sale foaie nerealiste - în cazul ei, a fost schi german și - a oftat cu ușurare. „Cât de plăcut ar elimina necesitatea de a vă faceți griji cu privire la aceasta, în cele din urmă“, - spune ea.

10. Ei stabilesc în timpul programului pentru a fi cu el

Studiile au aratat ca femeile de succes tind să acorde prioritate treburile casnice, cum ar fi treburile casnice și de îngrijire a copilului, dar nu uitați să se întoarcă și de auto-ingrijire. femei de succes știu că trebuie să-și planifice doar timp pentru tine, precum și pe măsură ce planifică întâlnirile, mese de familie și evenimente corporate ".

11. Ei știu cum să consolideze și să le păstreze relații dragi

„Ei m-au ajutat să renască pentru proiecte noi, atunci când am fost scos din șanț“, - a spus ea - „Ei au fost cei care trebuiau să mă ia literalmente o parte la premiera“ Juno „și spune,“ Nu se va uita, asa doar se bucură!“.

12. Ei nu drămui pe recunoștință pentru cei din jurul lor

Traducerea articolului 12 lucruri pe care femeile de succes Do Differently

articole similare