• Pentru covor sintetic în baie nu alunecă în picioare, soțul lipit de partea de jos a benzii de cauciuc dintr-o anvelopă veche bicicletă.
• La săpunieră de jos a pus burete secțiune subțire - absoarbe umezeala, și săpun nu se înmoaie.
• Lână de tricotat erau prea întunecate. Le-am fierbe timp de 2 minute cu bicarbonat de sodiu (1 lingura la 5 litri de apă) și spălate cu grijă. Fire a devenit mai ușoare.
• Dacă coase o jucărie nepot mic pus într-un recipient de plastic de la „Kinder“, cu margele. Toy va suna! O distracție la timpul recipientului de spălare sau deschise în mod accidental, de pre-înfășurat cu bandă ei.
• nepoata oglindită ocazional deschis un flacon de furaje verzi. Nu am avut timp s-au adunat pentru a absorbi lichidul cu prosoape de hârtie. Spread vodca cu suc de lămâie (1: 1) și scufundat în acest amestec cu un tampon de bumbac șters porțiune rasfatata podea zelenkoj.
• Dăruiți bluza și am observat că gulerul șifonată? Sunt într-o astfel de situație, folosiți fierul de călcat de păr. Foarte convenabil!
• Înainte de prăjire sau coacere carnea un pic-l presara cu zahar pudra - la vasul finit va fi pocnituri gustos.
• Amprentele cu mobilier lăcuit elimina jumătate cartofi prime. După ce ștergeți cu o cârpă moale.
• Când clătirea lucruri din materiale naturale se adaugă apă (5 L) 1 lingură balsam de păr sau 1 linguriță glicerol. Îmbrăcăminte devine mult mai moale.
• Dacă spălarea șervețel de dantelă masina, apoi pune-l într-o față de pernă. Instalați o spălare delicată. dantelă delicată păstrează eleganța lor.
• Bucșe cuișoare într-o grădină de flori luxuriante de multe ori rupe de vânt puternic. Florile nu trebuie să fie legat, le-a pus în floare-pat, printre alte plante. Doar nu uitați, în același timp, să ia în considerare înălțimea tufelor.
• Timp de mulți ani am planta fasole buclat lângă floarea-soarelui. Tulpini puternice „Fleurs“ sunt utilizate pentru un suport bun.
• Pentru tineri răsaduri de varză nu face rău varza purici polenizeze pat de flori cu arbuști de cenușă cu praf de tutun.
• parul blond va dobândi un luciu frumos și să devină moale, în cazul în care o dată pe săptămână să se bucure de această rețetă. Se toarnă 1 cană cu apă clocotită 4 linguri flori de mușețel uscate, da infuzat sub capac timp de 30-40 minute. Se filtrează, se adaugă 1 des.l. miere lichidă agitată. S-a obținut prin intermediul unui fir de păr se umezește cu prisosință curat, ușor prosop uscat. O jumătate de oră mai târziu, am spălat cu apă caldă fără șampon.
• razvozhu farmacie eucalipt apa tinctură (1: 1) timp de 5 minute și înmuiate în pâine firimituri secară lichid. Am stoarce pulpa de pâine și se aplică pe fata timp de 15 minute. Dupa ce am spala cu apa calda. Pielea nu este numai curățat, dar, de asemenea, devine vitamine.
• Pregătirea unei măști de întinerire. Frunzele de papadie proaspete framanta într-un mojar, se toarnă apă de fierbere mică pentru a obține un amestec siropos. Adăugarea de miere în ea - într-un raport egal cu masa frunzelor. Grease fata înmuiată în ulei de măsline tampon de bumbac, și nanoshu apoi fierte înseamnă. După 10-15 minute, se spală off apă minerală rece (pentru a da stand de pre într-un vas deschis). O persoană nu șterge și a șters cu un prosop.
• măcinat într-o râșniță de cafea și orez amestecat cu cafea măcinată (1: 1). Reproduc o mulțime de lapte la consistența smântână și se freacă ușor în pielea corpului după un duș. După 10 minute, am spălat cu apă caldă. Pielea devine netedă și radiantă. Vă recomandăm!
• framantati cu o furculiță câteva boabe fierte, se adauga sucul de lamaie si ulei de in (2: 1). Amestecul se încălzește ușor și se pune pe față, mă spăl după 20 de minute. Masca albeste pielea, pistruii mai puțin vizibile.