1. HH nu funcționează, orice loc de muncă pentru care am comunicat, nu există nici o
Dar pentru a avea un CV la util xx, poate, un potential angajator poate auzi / interesat de tine și să caute acolo.
2. știu în mod clar că sunt în căutarea - ce companie, ce sarcini, unele funcționalități, care cap
Și aici este un punct important - problema. Ce vrei să faci, cauzând ochi de ardere, și totul în interiorul cântă? Am câteva companii serioase taie tocmai pentru ca nu exista probleme interesante. Asta este o modalitate de a ieși dintr-o carieră mort-end, directorul de personal - atunci când efectuați următoarele pe fiecare loc un nou, mai ambițios, mai strategică. Dacă aveți de gând să facă într-un loc nou este același - de ce schimba puricele. Același lucru este valabil pentru recruiterii - cred că este necesar să se ia oamenii în zona de dezvoltare proximală a Vygotsky, o altă persoană merge pe condiții, evident, nu interesante. Deși există o linie fină - dacă luați un excrescență om ar trebui să fie o probabilitate foarte mare să realizeze că el doar a face față.
3. Examinarea și eficacitate dovedită
Trebuie să vândă rezultatele la locul vechi. Mai important să învețe să formeze și să crească. Utilizați această pauză pentru a lucra ca un moment excelent pentru a obține noi cunoștințe. Învățați-i pe alții, împărtășesc studii de caz - este cel mai bun mod de a structura și de a organiza experiența lor. Apucați ajuta colegii - nu cad din viața corporativă. Castigarea expert, iese in evidenta de restul.
4. Valori
Niciodată nu se va face o cariera de succes si nu se va simți fericit la locul de muncă într-o companie în care valori diferite față de tine. Pentru mine, o metaforă importantă - „sunt la fel ca mine“, atunci este a mea, compania mea. Este important să fie conștienți de valorile lor și să înțeleagă ei, ceea ce este important pentru tine.
5. Părțile interesate / Ambasadorul
Prietenii tăi trebuie să știe. A) pe care sunteți în căutarea de muncă, B) pe care îl reprezintă ca un expert care poate da angajatorului. C) pe care le căutați / doresc de la un nou loc de muncă. Me locuri de muncă au fost 2 moduri: subordonații mei / colegi / manageri în timp ce la interviu mi și rezultatele mele a spus și recrutorul luat o notă mentală sau colegii mei care au apelat și a oferit locuri de muncă spunând - oh, această problemă este nivelul acelei persoane. Și există un adevăr important, și nu expertiza și eficacitatea raspiarennaya. În cazul în care a fost coleg de discursul de formare gazdă / conferință / Am auzit cazuri tale - el înțelege și poate evalua nivelul.
Multe dintre ele au un bloc mare de rude și prieteni recunosc că în căutarea unui loc de muncă. Sau, Doamne ferește, scrie în rețeaua socială - dar mi se pare important să se difuzeze într-un format confortabil pentru sine în lumea exterioară - ceea ce vreau. Am fost în căutarea. Eu pot. Atât lumea exterioară va fi încorporat în imagine. La urma urmei, este important ca tu și noul dvs. de lucru este construit una în alta ca un puzzle - și apoi va fi win-win pentru ambele părți.
6. Pre-se gândească la strategia lor financiară
Pentru a gândi mai mult atunci când lucrați pe bani de rezervă de venit pasiv. Acest lucru vă permite să fie liber în deciziile lor să nu accepte prima teză, nu pentru cei care caută de lucru (totul este ușor de citit interviul).
7. brand personal
Prea mult depinde de ceea ce companii sunt dispuși și doresc să lucreze. Dacă sunteți gata să marasmic, frica de propria umbra și mirodenii puternice - atunci da - trebuie să fii liniștit și nu strălucește. Dacă doriți un management modern, management adecvat, să înțeleagă modul în care se poate folosi un brand puternic în beneficiul unui expert de brand al companiei - este, probabil, merită să investească în ea. Dar baza tuturor, desigur, este profesionalismul și eficiența.
Aygun Kurbanov. mai mult de 12 ani, dezvoltarea resurselor umane, coaching-ul, consultant în carieră