meniu site
Calculul caracteristicilor geometrice ale secțiunilor de la-laynNEW - consideră că orice secțiune (complex). Definește: aria secțiunii transversale, momente de inerție, moment de rezistență.
Analiza grinzilor pe puterea online - constructie diagrame Mx, Qy, găsirea maxim de îndoire momentul Mx, forțele maxime de forfecare QY, calcul deformare, selecție de profil, etc. Este simplu, toate on-line ..
+ Full pictat printr-o decizie!
Acum, pentru grinzi static nedeterminate!
rame de calcul, ferme, grinzi se laynNEW - diagrame Q, M, N, noduri de deplasare. Ușor de utilizat interfață grafică. Consideră că orice sistem.
Prelegeri - teorie, practică, provocări.
Exemple de rezolvare a problemelor
Informații de fond - oaspeții un sortiment de proprietăți laminate, materiale, și multe altele.
prin programul sopromat (diagrame de construcție, diferitele calculatoare, pinteni, etc.).
puterea Forumul materialelor și mecanica
Cărți - literatură diferite pe acest subiect.
1001 metodă pentru a trece examenul
Versiunea dvs. a examenului.
oaspete-
4) slyamzit prelegeri de profesor. Poate că nu va ști ce să ceară și să livreze automat :)
-
Spurs face pe un telefon mobil, iar dacă Che comandat online de pe un telefon mobil și spisivay
-
cumpere atât de mii de 2
-
și aș fi făcut ea însăși un pinten, pinten colegii de clasă și a luat examenul de parilas nimic)))))
-
Ei bine cumpara scump ca acesta costă 200 $, dar dacă cineva are nevoie de ajutor, vă rugăm să ne contactați.
-
Uneori, obtinerea de succes într-un singur departament, este posibil printr-un acord cu privire la data celorlalte departamente
-
Am un examen mâine (((((oameni buni, ajuta. Cu toate că este posibil să nu se poate imagina. Dar încă. (((
-
Și am 11 examen. și 16 teor blană. și xs che fac. peste firul de a veni cu ..
-
Am de gând să cumpere pentru 2500rub.
-
Ia un pix care nu scrie, și scrie vechi notebook-uri de acoperire lucioasă. ;)
-
Dinar, pentru 2500 este mai bine să ia o lecție în plus.
și știu sopromat)))
-
Am auzit o poveste nebună, el a spus unchiul său. există o predare de conjugat. Crush la ușă. Și un om disperat pune zachotku pe podea și lovi cu piciorul pe sub ușă. tăcere de moarte. muște minut în același fel cu zachotka cvintet =) acolo în afara ușii, dar profesorul a spus „ohh. versiunea originală =)“
-
Iată povestea tatălui meu.
Am trecut mecanicii teoretice. Data de lansare întârziată.
Stând în fața profesorului, mai mulți studenți.
Plictisit. Tata a văzut o pană (sau scame) pe manualul și profesorul a suflat.
Și el a spus: „Poate că mă sduesh?“
Jaroslav
-
Și noi sopromut în valoare de 13,500 voi preda (
-
rebyataa SOS, spune-mi cum să învețe sopromat? cum să învețe să rezolve problemele? ((îmi place în cap bine, nu este tot, cel mai probabil, această sugestie, și respingerea subiectului și profesorul nu este normal, în sensul literal, toți oamenii, ca oamenii au trecut toate, prins Freestuff predau, așa că am întotdeauna tot mai greu, chiar și bani nu va ajuta aici, omul pe principiul ne poshel.u cu ea o „simpatie“ reciprocă ca să spunem așa, dar nu poate scăpa de Liuba el alerga trebuie, în afară de el nimeni nu mă va pune acest examen mizerabil!
-
cum ar fi Batwa! Nu știu ce să fac.
-
avem un lector foarte bun. noi nu chiar papimsya, 3 obține ușor, dar patru nu este atât de dificil))) și toate materialele pe examen și profesorul poate utiliza o lungă perioadă de timp, am lăsat unele în audiență
-
Cea mai sigura cale - este un set de căști fără fir mini))))) deja de 2 ori de la trecut)))) Chiar acum, al treilea examen va lua))))
Ei bine, adevărul este că e un mini set de căști napryazhno - este mai scump)) profesorul
-
Mai bine o dată pentru a înțelege rezistența materialelor (primul semestru), apoi du-te de la sine. Articol -. Este ușor de matematica mai ușoară, fizica, etc sopromat eu predau mai mult de 30 de ani, elevii să ia, de regulă, bine.
-
În cursul tuturor profesorului pe tâmpiților sopromat, nu-mi spune cum este posibil pentru 5 zile pentru a învăța cel puțin pentru a construi diagrame de forțe de forfecare și a momentelor de încovoiere?
-
într-adevăr nevoie pentru a merge pe puterea de materiale, doar primul semestru, restul de la sine înțelege mai bine decât matematică și fizică sută de ori, cred că nu este deloc necesar, doar de exemplu și de a face tot ceea ce important pentru a scrie aceste exemple. Aici TMK este dificil, dar știi sopromat, știi, și teoria vibrațiilor mecanice. Apropo despre trecere, doar un aviz nu a fost rugat să livreze? Am întâmplat laminare.
-
Bună ziua tuturor! Am înțeles că puterea de materiale este ușor, dar eu nu mă pot duce să se așeze și să rezolve toate problemele. au doar starea de spirit de Crăciun :)
-
există tot felul de pastile pentru creier. Eu folosesc aceste principii. Nu știu dacă să ajute. Am, de asemenea, prelegerile mele proaste. Prof Bab. cum ar fi dăunătoare, dar eu nu știu exact. Chiar nu știu numele ei. Sper ca pilula va ajuta să învețe prelegerile cu cel puțin 3. De asemenea, am adăugat 3 sarcini va fi pentru faptul că am înscris într-o operațiune de notare. În general, mă certa.
-
Th pastilele?
-
Shatal Sunt în toate locurile pe care sopromat, ei bine, nu controlează
-
Mai întâi: Cine a trecut sorpromat - se pot casatori (sau se căsătoresc).
În al doilea rând Happy Day Îndrăgostiților!
Și acum povestea mea.
Înapoi în '88, anul 2 0,501 tehnologie de specialitate de inginerie mecanică (bine, ne-am servit deja CA)
2 TeorMehaniki examen semestru. Classmate, al cărui nume este Sasha (numele nu voi menționa, iar acest lucru nu a fost așa cum sunt :-), vopsea întregul glonț semestru în galeria (și pe timp de noapte în cămin prea pelete) a venit să ia examenul de Mikhail Ivanovich Goncharov (MIG). Este clar că teoria amortizată, el a decis să sarcina de jumătate.
În general, aceasta variază între 3 și 4. MIG atunci el pune o întrebare suplimentară (care nu-mi amintesc).
Ce spune Sasha, a aruncat capul pe spate și de rulare ochii lui - ca spune el, cea mai mare formula (lungime) cu posterul (acest lucru a fost în audiență kaf.teormeha și rezistența materialelor).
MIG a spus: NU scrie.
Sasha: Sunt îngrijorat. și scrie formula poster un pic mai mic.
În a treia oară a ghicit și a luat 4. Și MiG obține mai mult de trei ori, cu primul apel, a fost oh nu atât de ușor.
-
Wow! Maine este primul meu examen. Urează-mi noroc, oameni buni! Vreau să merg mai departe sau pentru a urca pe scara carierei :-)
-
voi va da sfaturi de la începutul anului participă la toate activitățile legate de acest lucru sau că mă va învăța pentru anul venit 2m ruble și Ladder la bine în valoare de 5 subiecți lea
-
I studenți de timp, dar din momentul în care a fost dat în timpul sesiunii nu este suficient pentru a învăța termehu. Am citit și nu a penetrat. Există un program pentru calcularea cuplurilor și a altor sarcini: datele originale înregistrate și a pregătit un răspuns detaliat?
comunitate
Reuniunea provocărilor
sarcina Comandă
Soluție profesională a problemelor pe termen scurt.
Calculul uneltelor
Calculul unelte on-line
Calcularea orice unealtă on-line.
Notă desene +
Pentru Android (recomandăm)
NEW Mobile 2.0 Beam
Un program de calcul al rezistenței grinzilor de pe dispozitivul Android.