6 zile pe apă pentru a pierde in greutate rapid, dieta, pierdere în greutate, de sănătate, arta de a fi o femeie!

6 zile pe apă

Cum mi-am pierdut in greutate prin metoda Voroșilov.

prietenul meu foarte bun, precum și toți jurnaliștii, oamenii implicați. Într-o zi ea a intervievat celebrul medic Kiev Alexander Voroshilov, și a decis că sigur va testa metoda lui de pauze alimentare - așa cum el preferă să cheme înfometare. Am decis să-l încercați prea. Iată ce a venit din ea.

6 zile pe apă pentru a pierde in greutate rapid, dieta, pierdere în greutate, de sănătate, arta de a fi o femeie!

Alexander P. convins că un post de o săptămână este bun pentru sănătate, deoarece stimulează reînnoirea celulelor și vă permite să păstrați din scurt „boli ale civilizației“ - diabet, boli cardiace coronariene, alergii, astm, disfuncții hormonale, etc. În plus, în ultimele 7 zile, puteți pierde în greutate .. 5-10 kilograme.

La început am crezut că testul această metodă „într-o zi“, dar după ce a aflat despre festival viitoare (un prieten a fost cãsãtoresc) și a fost organizat de Devishnik într-un club de noapte abrupt a decis: nu este un stimulent rău. Din moment ce eu încă mai trebuie să piardă în greutate, cel puțin un kilogram la 7. Și privindu-se în oglindă, după un duș, am mereu griji. De asemenea mele preferate blugi albastru pal sunt mai stricte.

Ți-e foame, am decis să două - opta - de fapt, nu a fost încă timp pentru a ieși din experiment și din nou deprindă stomacul să mănânce. Pentru a renunța la delicatese gustoase pe Devishnik în planurile mele nu sunt incluse.

Când am anunța prietenii ei că eu nu mănânc după vacanța de Crăciun, au calificat greva în timpul sărbătorilor ca un feat. Dar, de fapt, la domiciliu, chiar și cu un frigider plin, foame mai ușor decât la birou, deoarece tensiunea creatoare doresc întotdeauna să facă pentru ceva gustos. La acasă, eu sunt în măsură să uite manca pentru o zi întreagă, fascinat, de exemplu, curatenie generala.

Ți-e foame, am decis împreună cu mama ei - ea a sperat astfel să scape de cel puțin o parte din numeroasele sale boli de vârstă. Mama sa dus la recepție la Voroșilov și a adus de la Clinica Talmud cu instrucțiuni detaliate cu privire la modul de a efectua în mod corespunzător o pauză de alimente. Nu am mers la recepție și în mod oficial nu poate fi considerat un pacient Voroșilov, dar am încercat să fac totul așa cum a fost scris într-un „manual de formare“.

După cum sa dovedit, activitățile I - mai mult decât suficient. Pentru că, în absența intestinului alimentare și încetează colecistului să funcționeze corect, acestea trebuie să fie curățate zilnic, folosind clisme sau laxative. (Dr. Voroșilov, cu un bun simț al umorului vă permite să alegeți care, ca mai mult. Trebuie să recunosc, nu am definit ca dezgustător).

În plus, înainte de curățare intestinului se bazează pentru a efectua intubarea orb - minciună pe sticla de apă caldă și să bea apă alcalină și soluția de sorbitol. Pentru golirea mai fiabile sunt necesare pentru a lua țesutul plantei și stomac - un decoct de semințe de in. Asta e tot dieta, cu excepția lichidului.

În prima zi de post mai aproape de cina au existat dureri în abdomen, apoi, slăbiciune, somnolență, răcoarea. Am încercat să eliminăm durerea cu ajutorul unor exerciții de respirație recomandate în manualul de formare - nu sa dovedit atât. Restul a fost suportabil, asa ca am mers cu copilul și aspirate etajele în casă. Familie, fericit să mănânce resturile de lux de Crăciun, răsucită degetul la templul lui: ei nu înțeleg, decât am interfera cu greutatea mea.

În dimineața celei de a doua zi a crizei a avut loc, care ar fi trebuit, teoretic, au loc la sfârșitul celei de a treia zi (mama mea și sa întâmplat). Abia ieși din pat, m-am simțit abordarea unui leșin foame: ritmul cardiac nebun, amețeli, tremuratul mâinilor. Acest lucru a însemnat că zahărul din sânge a scăzut la un nivel critic.

Ca medic și sfătuit, am luat tablete de glucoză și sa culcat pe canapea. Nu mă simt mai bine în termen de 20 de minute, așa cum a promis manuale, și o oră mai târziu, și îmi pare foarte rău pentru el în acest timp. Am fost nerăbdător, trist și chiar înfricoșător. În general, m-am simțit aproape pe moarte, și să se întrebe dacă este timpul să mănânce până când a fost prea târziu.

Din fericire, de timp, toate simptomele au dispărut fără urmă, nu am avut timp să înfulece orice burgeri, și pauză de nutriție a continuat fără incidente. Foamea mi-a lăsat doar până la sfârșitul anului de 4 zile, dar, în general, am mult mai puțin decât mă așteptam.

N-aș fi crezut că este posibil, ca și cum nimic nu sa întâmplat să meargă la cumpărături, curat în casă, du-te la coafor și pentru a rula pentru autobuz, în timp ce nici gura sau firimituri de câteva zile. Nu mă simt somnoros - dimpotrivă, sa ridicat la cinci dimineața complet odihnit. Balanță „scurgere“, un kilogram pe zi.

Ratatouille la salvare.

Încercând parcă pe costumele și să fie fericit - dar am căzut într-o melancolie. Dr. Voroșilov a promis un val de putere și chiar euforie încă nu a simțit. M-am simțit ca un om care a blocat în mod voluntar într-o cameră de spital. Cele mai multe artificialitate aflate în dificultate se întâmplă contrar doctorului că postul pentru un om - în mod firesc, spun ei, nu este în fiecare zi, strămoșii noștri au reușit să înscrie un mamut. Toate acest lucru este adevărat, dar ce am? N-am depins de alimente, nu a alerga la frigider timp de noapte, gatiti desigur eu fac, dar mai mult pentru acasă, pentru micul dejun terci bucătar întotdeauna imaginat ...

Și în a cincea zi de post foarte conștient de modul în care prostie să renunțe la realizările de artă culinară de mare, create de secole de civilizație, și chiar să ne resemnăm la exercițiile zilnice cu clisme.

Reconsiderarea amuzant desen animat „Ratatouille“, despre un bucătar-șef de șobolan, am visat ca legume STT si se prajeste carnea pe gratar si calorii in plus va petrece yoga în piscină ...

În seara zilei de-a șasea zi, în cele din urmă plictisit de viață normală, am început prudent să bea iaurt, fulgi de ovăz are apă și fructe de alimente pentru copii lichide. Am fost foarte teamă că atacul zhor, dar acest lucru nu sa întâmplat: apetitul întors încet, aproape cu teamă, ca și în cazul în care organismul a fost jignit de mine. Sub coaste tingled - un memento de tine să se relaxeze pe vezicii biliare vacanță, existența pe care l-am cunoscut din auzite. Numai în a cincea zi de stomac a fost de acord să ia o felie de șuncă și o bucată de ciocolată.

Recompensa pentru efortul depus (în principal morale) au fost „AHS“ și „OHS“, a spus cunoscuților că am împrospătat. Trebuie să recunosc că într-adevăr arăta ca după o serie de proceduri de salon, și, desigur, am fost fericit cu blugi de aterizare aproape perfect preferate. „Aproape“ - pentru că am pierdut cinci kilograme, dar nu zece. deși planificate la început să-și piardă aproximativ 6 - 7. Ceva a fost din nou când am terminat de copt pauză - așa cum trebuie să fie.

Nu trebuie să repete experimentul realitățile? Este greu de spus, dar acum, știind că este capabil să facă fără alimente pe săptămână, pot alege în mod conștient: să piardă în greutate în acest fel, sau mai bine doar să renunțe la dulciuri și să includă noi exerciții în exerciții de dimineață. Dar este mai bine să se efectueze o astfel de post, sub supraveghere medicală!

Așa că am luat o altă experiență în viața mea. Și dacă aveți un e-mail în mod necesar foarte mult interesat de modul în care să piardă în greutate. Împărtășiți informații interesante cu prietenii și cunoștințele făcând clic pe butonul de mai jos articol. Mulțumindu-vă în avans.

N-ai citit articolul? Dar în zadar!

• 6 zile pe apă pentru a pierde in greutate rapid, dieta, pierdere în greutate, de sănătate, arta de a fi o femeie!
    Pro și contra de sisteme de putere
  • 6 zile pe apă pentru a pierde in greutate rapid, dieta, pierdere în greutate, de sănătate, arta de a fi o femeie!
    Greyzing: mestece și să hudey
    Dieta pentru a restabili nervoase - dieta smântână
    De exemplu, nu contine colesterol
    dieta de orez
    Dieta „pierde in greutate Urgent“
    Curățirea de două zile
    „Nimic în exces“ pentru Anul Nou!
    Dieta pentru Vasilisa Înțeleptul
    Dieta pentru solduri si fese
    Dieta - Cele douăsprezece zile
    Să fie în a doua copilărie
    9 trucuri pentru slăbire
    Capcanele exprima diete
    post-Ekadasi

articole similare