Kreyg Rodzhers - un cioban. Ferma este situată la poalele Munților Blue Ridge in apropiere de Patrick Springs, Virginia. Miei și ovine crescute în ferma Rogers, sunt în cerere, printre bucătari din toată Coasta de Est. Kreyg Rodzhers a declarat revistei Modern Farmer că a aflat despre oi timp de 40 de ani de muncă la fermă.
Kreyg Rodzhers - un cioban. Ferma este situată la poalele Munților Blue Ridge in apropiere de Patrick Springs, Virginia. Miei și ovine crescute în ferma Rogers, sunt în cerere, printre bucătari din toată Coasta de Est. Kreyg Rodzhers a declarat revistei Modern Farmer că a aflat despre oi timp de 40 de ani de muncă la fermă.
1. Viața păstorului pentru cea mai mare parte mizerabil
De la crearea păstorilor lumii au fost considerate cea mai mică casta de muncitori, au fost oprimat și disprețuit. Prin urmare, este îngerii păstorilor au venit să spună despre nașterea lui Hristos, și că păstorii au venit mai întâi poklonilitsya Mântuitor. Timp de multe secole, puține s-au schimbat. ciobanii din Scoția de dealuri la uplyvshih Bascilor din Spania în Mexic, și de acolo spre Vest Sălbatic cu sclavi eliberați la rasa de oi pentru a supraviețui - toți păstorii au fost cei mai săraci și disprețuit de oameni.
Chiar și astăzi, oamenii nu vor să fie numiți „păstori“, și preferă să fie numit de către fermieri, proprietari de terenuri sau proprietarii de turma. În crescatori de oi nu a fost niciodată aura romantica, cum ar fi cowboy din Vestul Sălbatic. Cowboys considerate nomazii oi aroganti, distrugând pășuni pentru vite. În anii 1850, din această cauză, chiar și conflictul armat izbucnit în Statele Unite. Și, deși este acum evident că oaia este mai profitabilă decât bovine creștere a animalelor, crescătorii de ovine încă nu doresc să fie numiți păstori. Dar, personal, mă simt foarte mândru, având grijă de oi, pentru că eu le pot hrăni și cald, să protejeze și să mențină starea de sănătate a șeptelului.
La ferma de Craig Rogers.
Oile sunt mult mai inteligente decât par.
2. Oile sunt mai destepti decat crezi
De-a lungul anilor, am auzit de multe ori modul în care oile sunt proști. Dar ei spun că este de oameni, care nu sunt asociate cu oi sau cu 10 sau 20 de oi, găleți de alimentare.
Dar este necesar să se urmărească oile, pentru a fi siguri de contrariu. Aceste animale au fost domesticite în 10-lea î.Hr., și a supraviețuit cu succes în ziua de azi. instinctul lor de turma, pe care mulți îl consideră un semn de „prostie“, de fapt, - modul de supraviețuire a comunității. La oi trăi confortabil, ei sunt mult mai puternic grup. O lecție bună pentru noi toți. Miel la doar câteva minute după naștere ajunge la picioare, el începe să producă propria lor hrană. Și continuă să se auto-dezvoltare, de învățare despre lumea din jurul nostru. Dacă el este în pericol, ovine adulte îl va lua în ring, și va acoperi corpurile lor (de exemplu, pentru a proteja împotriva gadfly), și astfel de exemple de interacțiune colectiv foarte mult.
Așa că oile sunt mult mai inteligente decât gândesc la cei mai mulți oameni. Doar trebuie să fie suficient de inteligent pentru a înțelege.
3. Având grijă de turma, trebuie să acorde o atenție la fiecare oaie
Ciobanii știu că drumul spre succes este prin h cial cu privire la fiecare animal. Fiecare oaie ar trebui să aibă un adăpost, acces la apă curată și hrană suficientă. Numai în acest caz va avea o turmă sănătoasă. Cum să-l ofere? Păstorul cel bun într-adevăr iubește animalele, le simt, simpatizează cu ei. El este capabil să observe bolnav sau rănit turmă de oi în miimi. El știe cine este în așteptare pentru un miel, și le oferă dieta îmbunătățită. El știe cum să timp pentru a lua naștere la ovine, să aibă grijă de miel orfani - toate acestea fac parte din munca unui cioban.
Ciobanii grija pentru fiecare animal.
Nașterea mieilor decora ferma noastră.
4. Miracolul nașterii nu este niciodată plictisitor
Miracle rundă aproape tot timpul anului pot fi văzute la nașterea fermei noastre. Încă îmi amintesc prima dată când am văzut un miel nou-născut, care a fost câteva minute de bobinat în căutarea mamelonului materne. Este o priveliște incredibilă că eu sunt gata sa ma uit la nesfârșit. Sincer, îmi petrec o mare cantitate de ore irosite uitam doar copiii din teama că cu ei se poate întâmpla ca ceva. De asemenea, se întâmplă că nașterea este foarte dificil. Shepherd trebuie să salveze viața mamei, copilul sau ambele. Mielul se poate naște cu tulburări, poate fi prea mare pentru mama, și nu pot să iasă pe cont propriu, iar fructul este răsucit într-un astfel de caz, este necesar să se trage manual mielul. Vom vărsat mai multe lacrimi peste oi lambing, decât orice altceva în viața noastră. Uneori ai nevoie pentru a pune mâna în uterul oilor pentru a găsi poziția corectă a picioarelor fătului, întoarce capul și gâtul în direcția cea bună și de a face totul pentru a aduce în lumina mielul viu ... A se vedea prima suflare a copilului - cu bucurie incomparabilă.
5. Miei încetează rapid să fie frumos
Într-o lume puține lucruri sunt la fel de drăguț, de îndată ce a fost născut de miel. Sunt foarte sigur că mieii nou-născuți este pisoi mult mai drăguțe - deși poate că de aceea am fost pasc oile, nu pisicile. Dar oile cresc repede. Ei ajung la maturitatea sexuala la varsta de aproximativ șase luni. Acest lucru nu este mieii care cantaresc cateva lire, acest tânăr oi și miei. În ochii păstorului sunt de asemenea creaturi uimitoare. Dar, din fericire pentru mine, nu atât de drăguț pentru a le viziona ore în șir, uitând totul.
miei nou-născuți sunt mai drăguț decât pisoi.
„Eu pot sta doar acolo timp de aproximativ o oră, se bucură de o viață liniștită a oilor.“
6. Uita-te la oile - cel mai bun mod de relaxare
Terenurile agricole din Statele Unite sunt foarte diverse. valuri Amber de cereale din domeniile la întinderi de pășune de-a lungul Munților Stâncoși, din Munții Green la Blue Ridge Mountains, există o mulțime de ferme incredibil de frumoase. Dar oile pasc fericit în sine este atât de frumoasă și senină, care de multe ori eclipsează cele mai frumoase petszazh. Ferma noastră este situată la poalele Munților Blue Ridge. În fiecare zi mă uit pe fereastra dormitorului său și urmăriți oile pasc pe peluza din apropierea casei, și pe pantele de o milă de casa. Aproape în fiecare zi, capetele mele, astfel încât, la apusul soarelui, am verificat turma și doar stau cel puțin o oră, se bucură de o viață liniștită de oi, care mananca iarba suculent. Pentru mine cel mai bun mod de a scapa de stres este pur și simplu o privire la modul în care oile pasc pe un deal. Nu ne oprim pentru a mirosi trandafirii, ne oprim pentru a admira turma de oi și pentru animale de companie le.
„Nu ne oprim pentru a mirosi trandafirii, ne oprim pentru a admira turma de oi și pentru animale de companie lor.“
7. Câine bun - mai mult decât un prieten
Așa cum am scrie aceste rânduri, primul meu câine - Jake, care și-a retras mult timp, stând la picioarele mele. Acesta este prietenul meu cel mai loial și iubitor. Dar, dincolo de prietenie, avem parteneriate. Jake a lucrat timp de patru muncitori. Împreună am reușit să depășească o mie de oi la ferma noastră spre pășunile noastre montane. Jake a ajutat la tinerele mame proteja mieii nou-născuți de celelalte oi asupresc minte. E ar putea încercuiască toată turma. El a lucrat în căldura verii și nopțile reci de iarnă amare. Acesta este un parteneriat adevărat în cazul în care fiecare depinde de rezultatul global. Incheiem fiecare zi cu satisfacția unui lucru bine făcut. Animalele de companie sunt minunate. Un caine de lucru este una dintre cele mai adevărate minuni ale naturii. În viața mea nu este cu adevărat prieteni și parteneri adevărați. Datorită câinii mei, eu sunt sigur că totul se face corect, sentimentul de satisfacție și bucurie în viață.
Jake - un prieten adevărat și partener. Acum pensionat.
sacrificare a animalelor pentru mine procesul nu este ușor, dar îmi amintește de ceea ce este treaba mea.
8. Moartea la fermă este inevitabilă. Și niciodată nu este ușor, pentru păstorul.
Sacrificarea animalelor - o parte integrantă a creșterii animalelor. Nu trimitem animalele la licitație, sacrificarea, sau le-am bătut noi înșine, în cele din urmă, un singur scop - de a transforma animalele în dolari, care va sprijini familia și ferma. Uneori, animalul este obligat să euthanize motive umanitare. Și un om bolnav. Dacă crezi că faci ceea ce trebuie, această încredere va reduce severitatea durerii. Dar nu scap de ea.
Este foarte greu să-și piardă animalele în timpul nașterii. Și cu cât ai încercat să salveze mama sau de miel, cu atât mai mult doare. Și pentru a rămâne pe linia de plutire, este necesar să înscrie miei. Dar noi trebuie să înțelegem că moartea fiecărui miel face posibil să trăiască alte oi permite micilor agricultori să supraviețuiască, care este, din păcate, tot mai mica.
Și nu voi înșela voi. Treaba mea este de a ucide să mănânce mieii. Deși am aduc animalele la abator, și apoi vândute bucătari din carne de-a lungul Coastei de Est, am una animalele au fost sacrificate în sine în fiecare an. Nu este ușor pentru mine, dar îmi amintește de ceea ce este exact treaba mea. Aceasta ajută-mi amintesc de valoarea fiecărui miel și oaie la fermă. Moartea lor nu va fi ușor pentru mine.
9. miei fericit - miei delicioase
Nu toate miei același gust. La fel ca merele cu rosii, fiecare rasa are diferite avantaje și aromă. Unele rase de păr lung de oaie care iubesc filaturi, altele cum ar fi lana mai bine pentru covoare, ovine mari utilizate pentru a mări dimensiunea de miei hibride. Mieii sunt moi pe cerul gurii, iar unele au grasime care aminteste multe dintre mielul. Noi folosim două rase de oi pentru a obține mielul cu o aromă bogată și dulce de grăsime din carne. Și pot spune că oile fericit - oile cele mai delicioase. Ne uitam pășune noastră cu trei tipuri de plante aromatice de zahăr și trifoi roșu și alb, că mieii primesc suficient zahăr pentru a forma o grăsime delicioasă. Cel mai important lucru - animalele pasc în aer liber, liber să se plimbe și să bea apă de bine, astfel încât acestea sunt fericiți.
miei fericit - miei delicioase.
Pentru mielul la proțap, vorbim despre valorile agricole și
10. Mielul pe scuipat - cheia pentru o petrecere mare
Una dintre bucuriile fermei - atunci când sosesc oaspeții. Afișăm vizitatorii cu oile, câinii noștri, ne spune despre cea mai veche meserie - un cioban profesie. Dar excursie la ferma noastră este completă fără o masă.
Și, în astfel de cazuri, nu este nimic mai bun miel prăjită pe un scuipat. Cel mai adesea, noi îl pregătesc pentru festivaluri culinare și evenimente speciale în restaurante. Mielul pe scuipat este întotdeauna în centrul atenției - oamenii tras la el să vorbească despre fermieri, oi și tradiții vechi. De multe ori amintit istoria familiei, bunicul meu la gratar miel la proțap, sau de porc. Pentru mulți oameni aceasta este prima dată când văd un animal întreg prăjită.
Vorbim despre natura, frumusețea unui simplu fel de mâncare, și să se bucure de o masă cu familia și prietenii. Nici o modalitate mai bună de a începe o conversație despre principalele plăceri în viață decât să se adune în jurul unui miel la proțap.
Craig Rogers și oile sale.