38 de ani, Olga Shelest vizibil mai subțire și mai tineri

Cu câteva zile în urmă Olga Shelest a surprins fanii fotografii, prevăzute în Instagram - stea arată foarte stroynoy.Televeduschey și tânăra mamă nu poate da mai mult de 30 de ani! Poate Olga din nou, ca și după nașterea primei fiica Muzelor, interzis în prezent anumite alimente - cum ar fi pâinea și carnea.

• 38 de ani, Olga Shelest vizibil mai subțire și mai tineri

Olga Shelest a reușit suficient de repede pentru a pierde in greutate dupa nastere

Olga Shelest întâlnește o vacanță de iarnă pe deplin pregătit - pentru Anul Nou într-un mod spectaculos prezentator TV postroynela. Steaua nu a ascuns că puternic recuperat în timpul sarcinii doilea, dar după nașterea cea mai tânără fiică Iris a încercat să nu se concentreze pe greutatea sa ca copilul alăptat.

Reamintim, după nașterea ei fiica primului Muse cu ecran stea, de asemenea, a venit repede la forma. Ulterior, Olga Shelest a spus că există restricții în sistemul său de aprovizionare - sa dovedit că ea nu mănâncă pâine, carne, sosuri, conservele si murate.

Olga Shelest a apărut pentru prima dată după ziua de naștere a fiicei mai mici a lui

Olga Shelest a devenit mamă pentru a doua oară

Figura Olga Shelest în rochie Herve Leger este demn de laudă

„Inainte de nastere aveam opt ani Muse vegan și a vrut să se întoarcă la sistemul de alimentare cu energie, dar atunci când crește un copil fără bunicile și bone, timpul pentru a controla meniul lor aproape nici unul. Acum, eu nu am timp să pregătească un piureuri separat, se înmoaie fasolea și soia curate. Am activat produsele lactate din dieta ta. Și pentru a obține de rulare minge, am decis să încerc pe sistemul de alimentare cu calorii“, - a spus el, apoi foșnet într-un interviu.

Ediție de rețea «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)“

Informații pentru agențiile guvernamentale (inclusiv, pentru Roskomnadzor) Contact: [email protected]

articole similare