Număr Rețetă 1. Cere bani!
Oamenii nu pot sta whining și, în general, femeile cu o față acră. Acum știi ce să faci. Odată întors acasă cu o migrenă alteori plâng fără motiv (în special funcționează în mod eficient neclar prin a spune „e vina ta“), în al treilea să se plângă pe nervi. A patra nu va supraviețui.
Număr Reteta 3. face totul pentru rău!
Reteta № 4. Tactici nemulțumire perpetuă
Fii toate nefericit. În cazul în care, de exemplu, soțul ați cumpărat în vacanță cadou lenjerie de corp, spune-i că vrei geanta. Oh, și dacă el a cumpărat lenjerie de corp, de ce nu roz, nu negru. În cazul în care soțul va fi capabil de a obține bilete la Turcia, pretind a fi dezamăgit, pentru că ai vrut să meargă în Grecia.
Număr Reteta 5. Nu acorde atenție aspectului lor
Poți lăsa un soț, dacă ești frumoasă, vesel și elegant? Deci, să fie cât mai mult posibil soios. păr gras, buzele vopsite neglijent, tocuri uzate, strat de modă veche, bluză ciufulit - acestea sunt mijloacele care vă va ajuta să reușească. Executați această rețetă, iar succesul va fi furnizat.
Număr Reteta 6. Ce ați pierdut din cauza asta ...
excelent efect au reproșurile frecvente: Cum am greșit, că te-ai căsătorit. Cât de mult mi-ar fi făcut dacă nu aș fi legat cu viața ta. Aș putea termina orice instituție. Și dacă v-ar acorda o atenție la vocea lui, pentru a deveni un cântăreț celebru. cel mai puțin - ar putea face o carieră în cazul în care lucrez, daca nu ma deranjat deloc. Și ce pețitori respectabil am avut ...
Reteta № 7. Bărbat în comparație cu ei
Reteta 8. Numărul de soț Hraniti pentru totdeauna!
Lăsați-o să devină obiect de pregătire școlară, împreună cu copilul dumneavoastră. Întotdeauna acolo ca să-i arate cum și ce să facă. face în mod constant remarcile sale, mai ales atunci când ești la o petrecere. Apoi, dorința sa de a scăpa de grija ta va fi de neoprit ...
Numărul Reteta 9. l-au pus în mod sistematic într-o poziție dificilă
Retsept№ 10. Fii încăpățânat!
Aceasta reteta este foarte veche, dar asta e minciunile valorii sale speciale. spune întotdeauna opusul a ceea ce spune soțul tău. Apel alb-negru și alb-negru. Dacă calmul soțului tău, acomodarea caracterului, fie în orice moment gata pentru a începe o luptă. Nu-l lăsa singur. Dacă arată destul de persistenta, rezultatele nu a durat mult timp să aștepte.
Numărul Reteta 11. calomnie și bârfă!
Numărul Reteta 12. Ce se întâmplă dacă soțul meu merge la tine din proprie inițiativă?
Să presupunem că nu aveți curajul de a efectua unele dintre rețetele noastre și, în ciuda acestui fapt, soțul te va părăsi. Ce faci în acest caz? Ce se poate face? Nu-l ține. Prefă-te că nu-mi pasă. În general, cel mai bine este de a accelera separarea, decât pentru a schimba expresia calmă.
Aceste sfaturi simple par, la prima vedere, de benzi desenate și absolut incredibil. Dar dacă te uiți, nu-i așa, am uneori acționa în viața de familie? Și acest lucru este valabil nu numai pentru femei Astfel, în cazul în care soțul nu te-a părăsit. și nu doriți ca el să plece. face exact opusul, mai degrabă decât în scris în acest articol
Îți place? Apăsați butonul: