trepidarea Atacat - nu intră într-o furie!
Ce este jim-gemuri și cum să-l depășească
Tu - solicitantul? Sau vorbești în public?
Și, uneori, nu este că tremură genunchii, mâinile, sparge prin transpiratie?
Nu se întâmplă?
Apoi, acest post nu este pentru tine) Dar, dacă aveți o problemă -. Noi va oferim solutia. Vei fi capabil să realizeze este de până la tine. Dar metoda funcționează, acesta este verificat.
Această stare emoțională, care este însoțită de anxietate crescută și simptome caracteristice fiziologice: genunchi tremurături, voce tremurândă, un nod în gât, transpirație pe frunte, etc.
La examene, multe se confruntă cu dificultăți legate de nervishkami. Acest jitters si ... somn. Da, nu golirea, te agrava doar anxietate. Vrei să fii mai vesel. In loc de a cumpăra energie, produse chimice urât. Este mai bine pentru a merge la farmacie. De ce? Rețete vivacitate. Este important să nu exagerați! Și, în general, este mai bine să nu folosească. Inima nu este din cauciuc.
- Eleutherococcus tinctură - 30 ruble la orice magazin de droguri, suficient pentru 4 sesiuni (în medie). Luați în conformitate cu instrucțiunile.
- Ginseng în granule (prețul este, de asemenea, aproximativ 30 de ruble). 5 bucăți în gură, dacă trebuie să fie treaz timp de trei ore, 10 bucati suficient timp de 5 ore, 15 - 20 - la creier „dupa ce ieri a început.
- Ceai verde + 1 felie de lamaie + 1 lingurita de miere. tonifica bune. Destul timp de 2 ore. In aceasta reduce tensiunea. Foarte bine de ajutor înainte de examene, interviuri importante, etc.
Și totuși, cum să facă față cu nervozitatea?
Evgeny și sunt complet de acord cu ea.
Oricine a fronted vreodată cu un rol pe scenă, știe acest sentiment.
Pavel conștiința în timp (ca în scena pe care nu locuiesc, iar eroul, eu de multe ori nu amintesc tot ce sa întâmplat) și fiorul de nedescris după.
Cu încredere și experiență pot spune că acesta din urmă poate fi comparat cu medicamente puternice. Prin urmare, este de mulți oameni nu doresc să părăsească scena și în afara profesiei. Dar nu vorbesc despre asta.
Vreau să scriu sfaturi cum să se ocupe cu draci. Sunt sigur că actorii venerabili va oferi o varietate de exerciții pe relaxare, distragere a atenției, etc. dar în ultimul moment înainte de a merge nu va salva, pentru că nu se poate merge pe scenă cu atenție sau într-o stare de relaxare.
Și, deși nervozitatea - condiție fizică, consider că este necesar să-l influențeze mental. Acest gând a adus eu nu, și KS dar încerc să explice în mod clar și simplu ca am înțeles și se aplică în persoană.
Orice actor bun, venind pe scena, gata să dea tot de el însuși pentru a da totul 200% pentru a crea un rol aici și acum. Un nervos tremurând tot timpul așteptările dumneavoastră, cum ar fi o lipitoare, pompare forțele, atât de necesare pentru experiența în timpul creării rolului pe scenă.
În actorii rău se întâmplă acest lucru, ele sunt atât de nervos în culise, pe scena nu are nimic de a face - nervul de aprovizionare acest punct este deja goală. Se spune uneori: el a fost „ars“.
Dacă vrei să fii un actor bun, și a pus toate el însuși în joc de pe panouri, ea în mod deliberat nu a lăsat trepidarea ia puterea ta.
Odată ce ați înțeles creierul că acesta este doar un alt dușman, un obstacol pe un gol pentru a „crea viață rolul spiritului uman“ (a se vedea. „Munca actorului ...“) pe scenă, închideți mintea de la ea.
Și-a lungul timpului, la o luptă conștientă trepidarea se retrag complet, doar o emoție plăcută de stimulare rămâne.
Doar aici nu cred că în acest moment: „Este ușor să spui“ I-am scris doar că a verifica pentru tine personal. În general, pe care doriți să tremur nervos nu a fost - Antrenează-te și mintea ta.
Și cum te descurci cu draci? E cu tine?