Buna ziua! Noi mulțumim din toată inima personalului programului „Așteaptă-mă“ pentru ajutor în căutarea și întâlnirea a două surori - Natasha și Masha, care din copilărie au fost separate. Eu personal sunt familiarizat cu Masha și știu cum se simte și îngrijorat. Viața ei este cel mai bun cadou de Anul Nou! Visul ei a devenit realitate! Așa cum ea a fost bucuros când am găsit o soră - nu poate transmite nici ce cuvinte! Multe mulțumiri tuturor celor care au pregătit fetele să se întâlnească, a venit la el. Vă mulțumim pentru indiferenți la soarta altora. mai departe ›
Uvazhaemaya Tatyana! Vă mulțumesc foarte mult pentru ceea ce v-am ajutat să găsească pe mama și sora lui, soțul meu Abankina Vittolda Andreevici. Vă dorim succes în cauza ta nobil, din păcate, mama mea nu mai este în această lume este, dar știm unde a fost îngropat, și dacă există o oportunitate de a merge acolo. Vă dorim succes în cauza ta nobila! Sanatate pentru tine si familia ta! Cu stimă, de munte de familie Abankinyh. Rostov-pe-Don.
Bună ziua, dragă ediție a programului „Așteaptă-mă,“ scump lider de Aleksandr Galibin și Ksenia Alferov, și toți cei implicați! Programul tau uita-te cu plăcere. Acesta atinge sufletul! Cum sentimentală poveste, dar în viață există cazuri care sunt răsucite de soarta! Vă mulțumesc foarte mult pentru munca grea - este de nepretuit! Astăzi privit problema viitoare - așa cum a avut întotdeauna o mulțime de diferite emoții: dezorientare, empatie, compasiune și bucurie pentru personajele de transfer. Ei bine, eu scriu pe asta. mai departe ›
I Polyakova Marina Vladimirovna. Ajutat a găsit fratele lui Igor în Kamyzyak. Mulți, mulți ani a fost în căutarea pentru fratele tatălui său. Și dintr-o dată a găsit în acest merit dumneavoastră. Excelent, vă mulțumesc foarte mult. Să presupunem că transmisia aduce știri, cu lacrimi de bucurie. Noi trăim foarte departe, este în regiunea Astrahan. Am fost în Florida. Dar eu visez să văd toate sale. Va multumesc foarte mult!
Așteptați Buna ziua angajaților de transfer pentru mine ". I Zubov (Nee Kurbatov) Irina, prin transmitere dvs. a fost în căutarea pentru rudele lor pe tatăl, Mazharova Irene și Lydia. Uitând că am dat o dată o cerere de căutare, a găsit o familie prin intermediul site-ului Odnoklassniki, iar aplicarea sa nu este anulat, îmi pare rău, te rog. Și astăzi, mai mult de trei ani, am avut un apel de la programul tau, am fost extrem de surprins, și un sentiment de emoție încă nu ma părăsit. transmisia sa găsit. mai departe ›
Am 30 de ani, trimite o cerere de transfer Așteptați cerere pentru mine să găsească tatăl său, care nu a văzut niciodată. În curând, starea solicitării mele a apărut GĂSIT etichetă. Deci, timp de 2 ani, cu mine nimeni nu a contactat transferul, în ciuda numeroaselor scrisori și apeluri telefonice la birou. Este un divorț, sau pur și simplu un spectacol obișnuit cu actorii fictiv. Foarte dezamăgit în acest spectacol!
Vă mulțumim echipamentul pentru distrugerea familiei mele. Cine ți-a cerut, în general, pe cineva să se uite? Din cauza transmisia divorțez cu soțul meu și copiii mei rămași fără părinți, fără un apartament și de sprijin material.
Oameni buni! Nu cred că acest spectacol! Oricine ea nu caută și nu ajută pe nimeni. Este doar pentru unele dintre rating și totul. Te sfătuiesc să te uiți pentru tine. Ca un exemplu, am găsit rudele mele singuri, fără ele. Și a trecut aproape un an, iar ei au liniște. M-am găsit repede!
Înainte de transferul întregii familii am așteptat și am urmărit „în aceeași suflare,“ uneori, nu a putut retine lacrimile. Transferul a fost despre oameni, despre durerea lor, ajuta profesioniștii și oamenii obișnuiți pentru a rezolva problemele și de a ajuta oamenii care au nevoie. Și acum ne vedem în special reacțiile de conducere, pentru conversații lor unele cu altele. Un sentiment că acestea nu mai sunt angajați, mai degrabă decât cei care le au în studio. Astăzi, abia a terminat vizionarea.
Alo N-am crezut că mi-ar trebui să se aplice Așteptare de transfer pentru mine, dar a fost necesar, la cererea tatălui meu. Dar, pe cont propriu, am găsit pe fratele și sora lui. Mulți oameni sunt în căutarea pentru cei dragi și de familie, datorită acestui program le găsesc. Vă mulțumesc foarte mult pentru faptul că ajută.
Întrebări pentru organizarea
I - Mamedov amidă apel la toți oamenii de pe teren, a forțat problema este la Baku, Consul Uzbekistanului, numit în Tașkent și a cerut de mai multe ori să mă ajute să se întoarcă acasă, dar i sa spus că nu am nimic de a face Uzbekistan și am un certificat de naștere Uzbekistan. Și acum un angajat al Ambasadei mă amenință, o să te omor, ești o rușine pentru noi înainte de Rusko. Nu ne temem de nimeni în Baku, unde să meargă, spun ei, nu putem ajuta, am 15 ani de apel, chiar la Baku UNHCR ne-a spus. mai departe ›
Am Mamedov amida apel la tine. Adevărul este că, în Baku Consul Uzbekistan în Tashkent chemat și ia cerut să mă ajute să se întoarcă acasă, dar i sa spus că nu am nimic de a face în Uzbekistan, și am un certificat de naștere uzbecă. Și acum consulul a spus, vom încerca să dăm un pașaport, și două bilete pentru a cumpara fondul lor nu trebuie să ne cu mama lui să se întoarcă la Baku. În cazul în care pentru a merge, noi spunem că nu putem ajuta. Am fost de 14 ani pentru a uniformiza ICNUR. Baku a spus că nu vă puteți trimite la o altă țară. mai departe ›
Bună ziua, numele tatălui meu, Paul Shaptala Nazynovich. Prin programul pe care îl căutați colegii săi. Tatăl meu era mort de mult timp, dar foarte important pentru mine să învețe numele și coordonatele prietenilor tatălui meu. Numărul eliberarea rapidă a transmiterii dvs., în care face apel la tine. Vă mulțumim anticipat. Și districtul Erzin Erzin, Republica Tuva, România.