43 comentarii despre Dr. Martin la București, Cheryomushki, novocheromushkinskaya strada, 50

În mod repetat, făcute de prof. igienă în diferite clinici. Pe acțiuni, cupoane, prețul normal. Așa că există ceva pentru comparare. Dar nicăieri numirea mea nu a durat mai puțin de 10 minute, in clinica, la ramura marxiste, medicul Melania. Am cumparat un cupon pentru 1700. Deja de la recepție sa dovedit că aceasta nu include lustruire (conform medicului - a treia etapă a patru, în ciuda faptului că partea a patra). Ei au oferit pentru 2800. Wow parts. Dupa ce a refuzat recepția a durat doar un timp specificat. Ei au spus că am masa placa. mai departe ›

Nu curățați cu 2 canale și 2 alte lipsă (!). O săptămână cu Suferit o temperatură de durere, bine, am lovit fereastra la dentist meu pe care l-am repara. Mai mult nu va merge acolo.

A venit la clinică pentru a vindeca cariilor dentare pe dinte 1m, a fost un punct minuscul, dintele nu deranjează. În procesul de foraj doctorul a spus că cariilor dentare este foarte profundă și singura cale de ieșire - depulpatsiya: îndepărtarea nervilor și umplerea canalelor, adică, ultimul lucru pe care îl poate face cu dintele, cu excepția îndepărtării ... Atunci când acest lucru nu a fost făcut instantaneu înainte. odată ce anestezia a fost stabilită, astfel încât nimic nu sa simțit. Medicul a folosit semănătoarea imens se simte comparabil cu un mini-burghiu. După faptul în. mai departe ›

Prin prostii a condus la o acțiune de curățare a cavității bucale. Sărman plătește de două ori (((Pentru prima data in clinica, vin, având în vedere să completeze un chestionar, a fost Dr. Khatun sau Khatuna (nume astfel), fata nefericit, atat in medicii clinicii) medicul Insanely rău, am periat gingii inflamat ciudat îngrozitoare, dar de obicei totul este calm, a spus 8-ku nevoie pentru a elimina și nici măcar nu sa deranjat pentru a curăța! Fu Fu Fu, senzație de disconfort, prima dată când un astfel de gust negativ după clinica! M-am gândit mai mult de înălbitor. mai mult ›

A venit la clinică pentru a vindeca cariilor dentare pe dinte 1m, a fost un punct minuscul, dintele nu deranjează. În procesul de foraj doctorul a spus că cariilor dentare este foarte profundă și singura cale de ieșire - depulpatsiya: îndepărtarea nervilor și umplerea canalelor, adică, ultimul lucru pe care îl poate face cu dintele, cu excepția îndepărtării ... Atunci când acest lucru nu a fost făcut instantaneu înainte. odată ce anestezia a fost stabilită, astfel încât nimic nu sa simțit. Medicul a folosit semănătoarea imens se simte comparabil cu un mini-burghiu. După faptul în. mai departe ›

articole similare