53 Recall de estetica dentara la Golicyno g, strada sovietică 59

Oroarea! El a sosit cu durere acută, alpinism înțelepciune dinte, taie guma. După 3 zile, am pus imediat într-un spital. În incidentul de vina medicului, Efimov Igor Moiseevici. A trebuit să arunce un copil în vârstă de ani pe termen lung, a suferit o mare de durere și petrece o mulțime de bani. Dovedește că nu este realist, deoarece controalele la clinica nu a fost dat. Am sunat și a spus cu privire la cererile lor, dar am spus nu cecuri. Nu, și apoi să fie sănătos. „Estetica“ CONȘTIINȚĂ tu nu!

În continuarea la „bun“ la pacienti. Un lucru mai mult (pare rău, dar nu sunt comentarii toate împreună, dar pentru mine ca pacient, este de asemenea important). 21.07 a apelat la clinică, de 20 de pre-a făcut imagine și consultați în alte clinici (înainte sau o altă soluție am consulta cu mai mulți experți). Cu toate acestea, medicul a spus că nu a putut vedea nimic și trebuie să ia o fotografie. Am făcut o imagine (calitatea imaginii a fost mai rău chiar fisura de 3 ori mai puțin pe ea). mai departe ›

oraș 21.07.14 a venit pentru o consultație la clinica la o recomandare foarte buna. Pentru doctorul am avut câteva întrebări, dintre care una este: ce să facă cu dintele divizat (salva sau șterge)? 22/07/14 pre-a făcut, imaginea și consultat într-o altă clinică (în fața uneia sau o altă soluție am consulta cu mai mulți experți). Cu toate acestea, medicul a spus că nu a putut vedea nimic și trebuie să ia o fotografie. A făcut o calitate a imaginii (imagine avansat mai rău, se sparge chiar trei. Mai departe ›

Extorcare a banilor de la client la maxim. El a trimis soția sa pentru a trata dintii in clinica. În primul rând, să ia calitatea serviciilor și prețuri rezonabile. Ca urmare, tratamentul este întârziată și costul crește. În momentul de față, pentru tratamentul 2 dinti, chiar înainte ca proteza a crescut la 30.000. Este prea târziu, găsim o altă clinică.

Segond a venit pentru tratarea cariilor dentare pentru ei, atunci când am fost examinat de un medic și asistentă medicală cu 15 de ori să ia o imagine, medicul a spus că acesta costă 15,000. Frecați. Sunt în stare de șoc și eu spun că nu, vă mulțumesc, ei imprima o imagine pe copiator și chiar curățat de 300 de ruble.! Sfătuiesc pe toată lumea nu a apărut, mâine mă duc la un spital privat, în cazul în care voi fi vindecat cariile timp de 3 mii. Freca.

Doar tratat recent dinte acolo. Nu numai ca este prețul de cer-mare raportat dureri de medicament, astfel, de asemenea, se presupune că a pus. Dar, de îndată ce anestezia a avut loc la domiciliu, cu excepția unui perete de urcare. Medicul a căutat mult timp instrumentele de birou, foraj ea nu a funcționat, nu conștiincios. După ce au petrecut noaptea, a trebuit să apeleze la alți profesioniști din diferite stomatologiyu.Bolshe la un picior! Poate o atitudine mare a personalului și a echipamentelor, dar nu este nici un substitut pentru îngrijire dentară medical calificat.

articole similare