20 sfat înțelept psiholog MIHAILA Litvaka

Michael Litvak - psihoterapeut si unul dintre psihologi la nivel internațional cele mai recunoscute. El a dezvoltat mai întâi un sistem de soluționare a conflictelor „psihologic Aikido“ si a fost primul care să-l aplice în practică.

Este important să învețe să înțeleagă și pe alții pentru tine. Aceste 15 sfaturi MIHAILA Litvaka ajuta la rezolvarea multor situații de viață:

1. Dacă o persoană nu este bun nu se poate spune despre mine și spun că vreau, el începe să vorbească rău altora.
  2. Roade granit de știință, nu gât aproapelui tău, dacă chiar vrei ceva de rontait.
  3. Depresia pentru și dat omului să se gândească la tine.
  4. Nimeni nu este aruncat, doar cineva merge mai departe. Cei care au rămas în urmă, spune el a fost aruncat.
  5. Dacă aveți un bun cred despre tine, de ce ai nevoie pentru a obține pe altcineva să se gândească bine la tine.
  6. Fă ce vrei, și nu cere permisiunea. Dintr-o data a negat.
  7. Capacitatea de a iubi si bine tolerat singuratatea - un indicator al maturității spirituale. Toate cele bune, facem când suntem singuri.
  8. imatur de multe ori nu știe, dar nu știe cum. Mature nu numai că știe, dar el poate. Prin urmare, imatur critică, și matură face.
  9. Nu știu calea spre succes. Dar eu știu calea spre eșec - dorinta de a multumi pe toata lumea.
  10. Nici de sex masculin sau feminin logica, au capacitatea sau incapacitatea de a gândi în mod corespunzător.
  11. Vrei să știi inamicul principal? Uită-te în oglindă. Deal cu ea - restul se va împrăștia.
  12. Majoretele - nemulțumirile deținute.
  13. Cu prietenii la chat-ul plăcut, dar inamicii - este util.
  14. Există doar un singur motiv bun pentru pauză în relațiile și încetarea raporturilor de muncă - imposibilitatea creșterii personale în circumstanțele actuale.
  15. Noi împărtășim bucuria și numai cu prietenii, și dușmani. Fiecare inamic bate joc supărat.
  16. Nu alerga după fericire, și de a găsi un loc în care se găsește. Și fericirea se va găsi. Pot spune locul unde se găsește fericirea ta - ești tu. Dar calea spre ea - dezvoltarea maximă a tuturor abilitățile lor.
  17. Fericirea - un „produs“ prin activități organizate în mod corespunzător.
  18. Dacă sunteți pe cineva care doriți să dovedească ceva - atunci trăiești de dragul persoanei căreia doriți să-l dovedească. Dacă trăiești pentru tine, atunci nu este nevoie de cineva pentru a dovedi ceva.
  19. Dreams - este vocea abilitatile noastre. Deci, eu nu visez să cânte în operă. Nu voce, nici o audiere. Și dacă ar fi vrut, rezultă că acest vis ar fi încălzit abilitățile mele. De aceea, încerc să ajung la operă. Trebuie doar să se gândească la modul de a realiza acest vis. Aici principalul lucru - nu se grăbesc, apoi rândul său, destul de repede. Ei bine, atunci când o persoană se poate spune acest lucru despre el însuși: „Eu doar fac acest lucru și că, încercând să-și îndeplinească visele.“
  20. Comunica mai bine cu o carte bună decât cu un bărbat gol.

articole similare