Faktrum publică o compilație de Sovetov MIHAILA Efimovicha, pentru a vă ajuta să înțeleagă mai bine oamenii.
- Dacă o persoană nu este bun nu se poate spune despre mine și spun că vreau, el începe să vorbească rău altora.
- Roade granit de știință, nu gât aproapelui tău, dacă chiar vrei ceva de rontait.
- Depresia pentru și dat omului să se gândească la tine.
- Nimeni nu este aruncat, doar cineva merge mai departe. Cei care au rămas în urmă, spune el a fost aruncat.
- Dacă aveți un bun cred despre tine, de ce ai nevoie pentru a obține pe altcineva să se gândească bine la tine.
- Fă ce vrei, și nu cere permisiunea. Dintr-o data a negat.
- Capacitatea de a iubi si bine tolerat singuratatea - un indicator al maturității spirituale. Toate cele bune, facem când suntem singuri.
- imatur de multe ori nu știe, dar nu știe cum. Mature nu numai că știe, dar el poate. Prin urmare, imatur critică, și matură face.
- Nu știu calea spre succes. Dar eu știu calea spre eșec - dorinta de a multumi pe toata lumea.
- Nici de sex masculin sau feminin logica, au capacitatea sau incapacitatea de a gândi în mod corespunzător.
- Vrei să știi inamicul principal? Uită-te în oglindă. Deal cu ea - restul se va împrăștia.
- Majoretele - nemulțumirile deținute.
- Cu prietenii la chat-ul plăcut, dar inamicii - este util.
- Există doar un singur motiv bun pentru pauză în relațiile și încetarea raporturilor de muncă - imposibilitatea creșterii personale în circumstanțele actuale.
- Noi împărtășim bucuria și numai cu prietenii, și dușmani. Fiecare inamic bate joc supărat.
- Nu alerga după fericire, și de a găsi un loc în care se găsește. Și fericirea se va găsi. Pot spune locul unde se găsește fericirea ta - ești tu. Dar calea spre ea - dezvoltarea maximă a tuturor abilitățile lor.
- Fericirea - un „produs“ prin activități organizate în mod corespunzător.
- Dacă sunteți pe cineva care doriți să dovedească ceva - atunci trăiești de dragul persoanei căreia doriți să-l dovedească. Dacă trăiești pentru tine, atunci nu este nevoie de cineva pentru a dovedi ceva.
- Dreams - este vocea abilitatile noastre. Deci, eu nu visez să cânte în operă. Nu voce, nici o audiere. Și dacă ar fi vrut, rezultă că acest vis ar fi încălzit abilitățile mele. De aceea, încerc să ajung la operă. Trebuie doar să se gândească la modul de a realiza acest vis. Aici principalul lucru - nu se grăbesc, apoi rândul său, destul de repede. Ei bine, atunci când o persoană se poate spune acest lucru despre el însuși: „Eu doar fac acest lucru și că, încercând să-și îndeplinească visele.“
- Comunica mai bine cu o carte bună decât cu un bărbat gol.
Ca și postul? Suport Faktrum clic:
Faktrum acum în Odnoklassniki! PUSH: