10 motive să renunțe la fumat

Fumatul este de departe obiceiul cel mai dăunător. Cu siguranță orice fumător decât o dată vizitat ideea la o parte cu acest obicei inutil.

10 motive să renunțe la fumat

De ce fumezi

Răspunsul la această întrebare este simplu - fumezi pentru ca fumezi.

• Vezi Sondaj Rezultate: Fumezi?
  • Da, eu fumez, și ce urmează? - 13,64% (21)
  • Da, din păcate, eu fumez, dar în curând renunțe la - 50% (77)
  • Anterior, am fumat, dar renuntat - 25.32% (39)
  • Nu am fumat niciodată și nu intenționează să - 11.04% (17)

Toată lumea a auzit că de la nicotină cal moare, dar nici unul fumator nu a acordat nici o importanță acestui aspect. Spune-i unui fumător, nicotină, și ucide un fumător din nou prins pentru o țigară.

Fumatul cauzeaza cancer, tuberculoza, si multe alte boli la fel de grave pulmonare, cardiovasculare și ale pielii. Nicotina conținut în compoziția de tutun până în prezent - cel mai puternic medicament cunoscut pentru omenire. Știi că, dacă introduceți într-o doză de nicotină venă de o țigară, te va ucide imediat?

Motive să renunțe la fumat, puteți conta sute, dar să ne uităm la toate 10:

Nicotina contractă vasele de sange puternice, ingroasa sangele, are un efect negativ asupra inimii. Crezi că este ușor de a conduce pe vasele de sânge gros redus?

sistemul imunitar

E un fumător este mult mai rău decât un non-fumător. Fumătorii sunt mult mai predispuse la diferite boli.

placa galben pe dinti si unghiile, cariilor dentare, respiratia urat mirositoare, de la haine și păr - sunt de acord că ar fi dezagreabil.

somn nesănătoase

Din cauza foame de oxigen și scăderea nivelului de nicotină în sânge de somn mai rau de somn non-fumător.

activitatea creierului Bad

Te simți nervos atunci când doriți, dar nu se poate fuma, deci nu este mai puțin concentrată. Creierul tau este mai preocupat de gânduri de nicotină, decât despre lucrurile cu adevarat importante.

Fumatul afecteaza foarte mult tractul respirator. Rezultat - respirație șuierătoare, respirație dificilă, dificultăți de respirație. Renunțe la fumat, va fi capabil să îndure efort fizic mare, va trece chiar acum.

Respectul de sine și respectul pentru ceilalți

Culoarea naturala a pielii, riduri mai puțin, par sanatos si frumos - arata Fumatul este fumator mult mai proaspat si mai atractiv.

Fumatul este una dintre cauzele de infertilitate la barbati sau la cauze de infertilitate tratament la femei. Un procent foarte ridicat, pe care pierd sau dau naștere la pui nu este în întregime copil sănătos. Femeile gravide care fumeaza probabil sa dea nastere unui copil prematur, avorturi spontane de multe ori se întâmplă. Renunțe la fumat, dacă doriți copii sănătoși și fericiți.

articole similare