Din copilărie, am fost interesat de prosperitatea fenomenului - de ce este atat de aranjat ca unul trăiește din abundență, în timp ce alții, deși lucrează din greu, dar Ekes o existență mizerabilă? Care este prosperitatea secretul? Și dacă există, la toate un secret sau este tot noroc?
5. Multumesc
Multumesc - una din cheile unei vieți fericite și abundent, este cel mai puternic mijloc de schimbare a realității. Vă mulțumim schimbă perspectiva noastră de la negativ la aspectele pozitive ale vieții și ne învață să observăm lucrurile bune în viața noastră, și nu numai în țara noastră, și la fel de bine peste tot în jurul - în acest univers.
Vă mulțumim deschide ușile pentru a ne abundența și prosperitate. Fii recunoscator - o parte integrantă a gândirii omului bogat.
Nu voi fi aici pentru a vorbi mult despre recunostinta - Am un post detaliate despre recunoștință și efectele sale miraculoase ale - a citit-o.
6. Ajutor altruistul
Posibilitatea este întotdeauna acolo pentru a ajuta. Oamenii bogați vedea aceste oportunități și cu generozitate oferă ajutorul lor, în timp ce săracii se gândesc doar la ei înșiși. Desigur, nu este numai și nu atât de mult de bani pentru ajutor. Uneori sfaturi mult mai valoros Consiliului, afaceri, timp, experiența, cunoștințele.
Ajutorul trebuie să fie ca răspuns la o solicitare specifică de asistență. Impose ajutorul lor, în cazul în care se solicită acest lucru, nu merita - la nici un bine nu va.
Ceea ce contează este starea de spirit în care ne ajuta pe alții. Atitudinea dreapta - dorința sinceră și abnegație pentru a ajuta, fără dorința de a obține ceva în schimb.
Ajutor - aceasta nu este o afacere „tine - Eu, eu -. Tine“
Deși sunt sigur că mulți dintre voi ați observat un model - ajutând la altceva, noi nu primi ajutor și sprijin în cazul în care este nevoie de noi cel mai mult. Deci, ai ajuta pe alții în datorii niciodată nu va fi un fapt. Asigurați-vă că pentru a viziona filmul „Pay It Forward“ - bine acolo transferat această idee.
Ce poate ajuta?
- Start mici - realizarea unui audit de bunurile lor. Faptul că nu a fost ultimul an, sunt sanse sa nu va purta nu va - altcineva, aceste lucruri sunt necesare acum mai mult decât tine. Găsiți acești oameni și de ai ajuta să uite asta.
- Condus omul de vot pe marginea drumului în ploaie. Gratuit, desigur. Si uita despre asta.
- Petreceți o jumătate de oră o cunoștință care solicită pe bord în care ați înțeles. Ajuta si uita despre asta.
In fiecare zi, oferă noi oportunități de a ajuta, să servească și să fie util.
rezumat
Face cel puțin o faptă bună pe zi dezinteresat.
7. Comunicarea cu oamenii bogați
Am scris recent despre acest lucru - cea mai rapidă creștere are loc atunci când ne aflăm într-o ambianță puternică.
Vrei să învețe limba engleză? Du-te la Anglia pentru o imersiune completă în cultura limbii - câteva luni de a vorbi, nici o altă alegere. Doriți să prosperitate - să comunice cu oamenii bogați nu vor observa, cum ar fi gândirea ta, și împreună cu ea și viața va începe să se schimbe.
Oamenii bogați nu cred ca restul. Apropo, știi cum să se determine cu exactitate omul bogat in fata ta sau nu? Iată câteva criterii:
1. Oamenii săraci lucrează pentru bani. El aspiră la lucruri - toate ambițiile sale egoiste: el vrea să-și imagineze o masina buna, o casa, vila, îmbrăcăminte, iaht, excursie frumoasă, etc. El poate avea o mulțime de bani, dar el rămâne sărac.
Omul bogat este de lucru de dragul ideii, tinde la afacerile - cel mai important pentru el să realizeze ideile lor, pentru a aduce ceva nou, pentru a schimba lumea. Desigur, el poate avea o mulțime de bani, dar nu este legat de ele - succesul material a venit ca un bonus plăcut pentru auto-realizare creativă și lucru lor preferat.
2. Oamenii săraci discută despre alte persoane, calitățile și punctele slabe, acțiunile și cuvintele. Oamenii bogați discuta idei - ideile lor, ei nu au nici timpul și nici înclinația de a bârfi și vorbesc de mers în gol pentru a conduce.
3. O altă caracteristică a mentalității oamenilor bogați - este capacitatea și dorința de a crea astfel de condiții de cooperare, din care toți participanții primesc beneficiul. Aceasta este ceea ce se numește un «win-win» (toate bine - bine-mi).
In fiecare zi am primit multe scrisori vin ca diverse propuneri de cooperare. Cu privire la modul de a scrie o scrisoare, puteți determina cu exactitate mentalitatea persoanei.
Oamenii săraci scrie dintr-o poziție de „Vreau să iau - da-mi ceva, fă-o pentru mine. "
Oamenii bogați scrie dintr-o poziție de „Vă pot da, iată ce am de oferit - există posibilitatea ca putem realiza împreună“
8. sacrificiu pentru cauze bune
Este un principiu vechi, pe care îl veți găsi în orice religie în viața oamenilor de orice vârstă. Într-un fel, toți oamenii intuitiv bogați dau seama că o parte din banii nu este a lor - ei trebuie să fie sacrificat, în scopuri caritabile - pentru cauze bune, oameni de ajutor și a societății.
Mentalitatea omului sărac protestat, „pentru a începe să se angajeze în caritate, am devenit bogat în primul rând. Voi dona imediat ce am obține o mulțime de bani. " Apare. Caritate duce la prosperitate, și nu invers.
Oamenii bogați nu dona, deoarece acestea sunt bogate, iar acestea sunt bogate în multe feluri, pentru că sunt victime.
Donarea - este o acțiune mistică profundă. sacrificii om înțelept, știind că este bine, în primul rând, pentru sine.
Donatii pentru a purifica sufletul de contaminarea materialului de fixare, slăbiți cârlig pentru bogăție, învață un om să fie dezinteresat și detașat. Numai omul altruist și neatasat poate fi cu adevărat bogat.
Donatii - este prevenirea și tratamentul bolilor mintale, cum ar fi lăcomie și egoism. Dar sacrificiul este corect - este o artă, este necesar să se înțeleagă această întrebare.
Există trei tipuri de donații
- ignoranță - Donații persoane necurate și / sau pe o țintă greșită. Când trimiteți un cerșetor profesionist în metrou sau post-alcoolic care o vor cumpăra o sticlă - a face o donație de ignoranță, menținând astfel ignoranța și fătul mai multe necazuri și suferințe. Sunteți responsabilitatea karmice pentru consecințele unor astfel de donații. Este mai bine să nu facă donații, decât pentru a face donații ignoranți.
- pasiune - este donații egoiste. De exemplu, o donație în scopul de a atrage atenția, obține aprobarea publică și recunoaștere. Acesta poate fi donații pentru cauze bune, dar cu intenții egoiste - „lasa oamenii sa stie ce sunt generos, ceea ce eu sunt bine.“ Fii vigilent: donație cu scopul de a câștig bogăție și prosperitate - aceasta este, de asemenea, o donație de pasiune. Astfel de donații, deși nu este dăunătoare, dar ele nu au o putere de transformare profundă, care a fost descris mai sus.
- în bunătate - donare altruist oameni curate și fapte bune. Nu este atât de ușor de a găsi o afacere foarte bună - Te sfătuiesc să ia în considerare cu atenție această problemă.
Foarte bine de ajutor altruist oameni sfinți - cei care și-au dedicat viața pentru a practica spirituală. La est este încă în viață această tradiție este considerat a fi foarte favorabil pentru a avea grijă de sadhus - om sfânt - să-i ofere hrană, adăpost și asistență.
Dacă sunteți destul de norocos și știi acești oameni - îi ajute fără să aștepte nimic în schimb.
În ceea ce privește faptele bune - multe dintre aceste proiecte, este necesar de a alege ceea ce nu mai răspunde și rezonează făcute anterior sigur de puritatea intențiilor de oameni care sunt implicați în ea.
Ce fapte exact în valoare de sprijin bun:
rezumat
Victima indiferent de situația lor financiară. Nici bani - donează timpul, energia, atenția. Sacrifică în sattva.
9. Onorați Artha dvs.
Înțelepciunea orientale spune că există patru goluri în viața fiecărei persoane:
Fiecare persoană bogăție, obtinerea că el își îndeplinește dorințele sale sunt necesare pentru o viață fericită. Din punct de vedere spiritual, nu este nimic în neregulă dacă o persoană face bani și are toate necesitățile vieții. Principalul lucru pe care este folosit în mod corespunzător și lucrurile materiale, în același timp conștient de spiritualitate, de dezvoltare spirituală, de auto-îmbunătățire.
La om, există întotdeauna o dorință, dar el nu trebuie să încercați puternic atașat de ei, transporta numai urări de bine și să învețe să le transforme într-o mai mare, spirituală.
Spiritualitate. Baza, fără de care bogăția și împlinirea dorințelor nu va lăsa un om de bucurie constantă și pace.
Release. Aceasta este ultima etapă de dezvoltare spirituală, atunci când un om cunoaște propria sa natură, și unit cu Dumnezeu.
Omul se naște cu o anumită karma, datorită acțiunilor sale din trecut. Karma, inclusiv predetermină Artha om - statutul său financiar în această viață.
Ideea ar putea părea sălbatice, dar observarea și experiența mea confirmă această teorie: nu toți banii pe care îi câștigăm în această viață. Dimpotrivă, 70% din bani în această viață, am câștigat în trecut. Dar, în această viață vom crea bazele pentru prosperitate în următoarea viață.
Interesant, în conformitate cu bani astrologia vedica unui om poate veni în moduri diferite - de exemplu, prin muncă asiduă, prin muncă, prin intermediul familiei, prin intermediul prietenilor, precum și ușor de bani, care vine ca o binecuvântare de sus.
Metode de obținere a banilor în această viață determinată de karma - oamenii pot fi diferite, de aceea este important să se știe care metode de a obține bani pentru tine sunt deschise, și care, dimpotrivă, nu va duce la succes.
Dacă o persoană nu cunoaște caracteristicile Artha lor și caută bani pentru nenatural pentru o metodă, te poate răni.
De exemplu, în cazul în care karma unui om închis calea de muncă grea (poate că ar trebui să câștige creativitatea lui), apoi munca de birou pentru el să fie torturat și-l va aduce numai necazuri - distrugerea sănătății, relațiile personale, etc.
10. Să fluxul de bani și să se relaxeze
Acest secol acum, că cineva nu cere - toata lumea vrea un milion de dolari. Dar când vă întreb: „Imaginează-ți, că un milion deja în contul dvs. - în cazul în care l-ai cheltui?“. Ca răspuns, ca regulă - surpriza și nedumerire: „nu am fost încă cred. Mă gândeam cum să facă, dar nu cred că de ce. Probabil cumpăra o casă și trei mașini. "
Din nou, ne întoarcem totul cu susul în jos. Deci, aranjat ca omul stie clar ce proverbiala milioane de euro, ca regulă, fie are deja sau vor primi nici o afacere mare.
Bani (ca orice altă energie) este dat unei persoane cu privire la caz, și nu doar „să aibă“. Orice energie îi place să se miște în același loc stagnează. Bateria este descărcată fără un loc de muncă, fără circulație de apă - se stinge, banii în jurul valorii de - emiterea sub formă.
Dacă cel puțin am înțeles ceva despre bani, acesta poate fi rezumată într-un singur cuvânt: „Relax“
Relaxați-vă peste bani - acestea sunt la fel de mult ca ai nevoie acum.
Ne dorim o mulțime de bani, uitând că banii - este o mare responsabilitate. Relația noastră cu bani - cum putem câștiga și le petrece - creează karma noastră. Mai mulți bani, cu atât mai mare ar trebui să fie conștienți și responsabili pentru acțiunile lor, să nu facă lucruri. Uneori mă întâlnesc oameni care nu au bani - un avantaj mare decât să le aibă. Deci, universul are grijă de ei, ferite de fapte rele.
Și invers - dacă ideea unei persoane de un adevărat util și direcționat în beneficiul oamenilor, întregul univers îl va ajuta în punerea sa în aplicare prin furnizarea de bani și asistenți atunci când este necesar.
Bogăția - acest lucru este și rezervor mare de karma bună acumulate prin acțiuni pioase în acest sens și anterioare vieți. Atunci când este nevoie, kranchik se deschide și rezervorul acumulat veți obține ceea ce aveți nevoie în prezent doar.
Acest lucru nu trebuie neapărat să fie bani - vor fi de acord, nu atât de des există situații când este nevoie de bani mai des - avem nevoie de sfaturi, ajutor și sprijin, inspirație, încredere, și informații în timp util.
- V-ați gândit vreodată despre faptul că informațiile necesare sunt primite în timp, aceasta poate fi mult mai valoros decât banii?
- V-ați gândit vreodată ce să nu aibă unele dorințe rele - această bogăție?
rezumând
În cazul în care o persoană care respectă principiile de prosperitate, se acumulează o rezervă strategică - el va avea bani atunci când au nevoie acolo si va ajuta atunci cand are nevoie. Relaxați-vă și lăsați universul să aibă grijă de tine bine. Totul este așa cum ar trebui să fie!
11. (BONUS) nu.
Acesta a fost în India să consulte un astrolog. Brahman Ereditar, Jyotish maestru 7 generație mijește ochii inteligent și arată în monitor, în ochii mei, și a început să toarne miere în urechile mele:
„Igor, aveți o astfel de noroc, o astfel de carte! Ești un om norocos, în această viață nimic nu este necesar să aibă grijă - banii vor fi sănătatea, etc. etc "
Așezat, a izbucnit într-un zâmbet satisfăcut:
„Deci, ne putem relaxa și de a face nimic?“ - întreabă-l.
Expresia lui se schimbă - pentru a înlocui zâmbet vin ridurile concentrate pe frunte, el își scoate ochelarii, se apleacă mai aproape și mi-a spus încet:
„Nu, dragă, nu înțelegi. Ai nevoie de o mulțime de muncă - fără nici un efort nu va reuși. Cardul dvs. - este doar un potențial, o ai. Dar să-l folosească, trebuie să muncească din greu! "
Aici este - momentul de inspirație! Cunoștințe, informații, înțelegere, și chiar karma buna - toate acestea nu este suficient, nimic nu poate fi un substitut pentru acțiune.
Deci, dacă doriți într-adevăr să schimbe ceva în viața ta, trebuie să ia măsuri.
Aici ai citit acest post - crezut „hmm, interesant, trebuie să ia act“
Ei bine, și ce? Ce se va schimba în viața ta?
Eu nu obosește să repete din nou și din nou: informația nu duce la transformare.
Cele mai multe dintre preceptele de mai sus - sunt verbe în forma activă, sugerând proactivă - pentru a crea valoare și să o împărtășească, pentru a câștiga sattva, ajuta pe alții, sacrificiu.
exemple bune
- punctul 6. În seara, un inventar al bunurilor dumneavoastră la domiciliu, inutile dus la casa de copii la sfârșit de săptămână.
- alineatul 1. Astăzi va înțelege cum de a crea propriul blog - Eu voi fi acolo pentru a împărtăși așa-și-așa că va fi util pentru persoane
- punctul 5. Am decis să încerc o recompensă - citit post despre recunoștință și să înceapă să țină un jurnal de recunoștință astăzi - a pus experimentul timp de 21 de zile, la propria lor experiență pentru a vedea dacă funcționează
- punctul 8. Știu un proiect bun una de caritate, acum am trimite-i ajuta
exemple proaste
- alineatul 1. Da, există ceva în ea, va trebui să înceapă să se gândească la acest subiect, ce fac cu viața mea, ceea ce chemarea mea.
- despre astrologul foarte interesant - poate fi într-adevăr, munca de birou nu este pentru mine?
- Întotdeauna am crezut că banii trebuie să se relaxeze - nu este atât de bun, nu - prea bine
P.S. valoarea unei acțiuni și dezinteresat pentru a ajuta pe alții - baza prosperității. Prin urmare, dacă vă simțiți că există o valoare și poate fi util pentru a prietenilor tăi în acest post - cota cu ei. Pentru a face acest lucru, apăsați unul din butoanele sociale. rețele mai mici. Fii generos! Să vă va prospera, chiar dacă ești bogat și fericit!