Majoritatea oamenilor nu cred de mult despre modul în care procesul de învățare. Ea vine in mod natural. De exemplu, în timpul unei conversații normale sau atunci cand asculta o prelegere, tu doar absorbi ceea ce vorbesc, nu-i așa? Ei bine, da și nu. De fapt, eu cred că o persoană devine mai în vârstă, cu atât mai mult efort este necesar să-l pună să stăpânească niște informații noi.
Numărul mare de fapte, cifre și experiențele unei persoane umple creierul lui, cu atât mai puțin spațiu este lăsat pentru idei noi și noi gânduri. Eu cred că o persoană este întotdeauna în procesul de învățare, și indiferent de vârsta lor și efortul, ar trebui să rămână mereu deschisă și a fost surprins să se refere la ceea ce se întâmplă.
Nevoia umană de formare și dezvoltare nu se termină niciodată, așa că dorința de a studia și de a învăța lucruri noi, trebuie să depășească toate celelalte dorințe. Lumea noastră este în continuă schimbare și idei noi, diverse plutesc în mintea noastră literalmente în fiecare zi. Incorporati aceste idei în viața ta și să-l distractiv și modern. Vă sugerez să utilizați 5 modalitate foarte bună de a vă ajuta să devină un mai deschis și receptiv la formarea de zi cu zi. Ei vor lucra, indiferent de vârsta ta.
1. Calmeaza vocea interioară
Știi ce vreau să spun. Aceasta este vocea liniștită, care construiește punctul lor de vedere, atunci când auzi sau vezi pe cineva. Aceasta este vocea care ridică opinia cu privire la informațiile furnizate. Și așa se pare că aveți tendința să acorde mai multă atenție vocii interioare decât ceea ce se întâmplă în jur. Încearcă să se concentreze mai puțin pe gânduri și mai mult pe absorbind informații. Sunteți surprins de rezultate!
2. Aflați cum să mă cert cu el însuși
Dacă nu se poate opri fluxul de propriile gânduri, sau cel puțin, folosi în avantajul tău. De fiecare dată când vocea interioară începe să construiască o conversație controversată, opriți, să fie conștienți de acest lucru și să ia act de un alt punct de vedere. Dă-ți un caz puternic de ce un alt punct de vedere are dreptul de a exista. În cel mai bun caz, veți învăța să se uite la lucrurile din unghiuri diferite și a vedea alte puncte de vedere, în caz contrar, cel puțin ai învăța să fie conștienți de gândurile tale și să conducă argumentele necesare.
3. Fii curios
Data viitoare când asculta informații noi, scrie 3-5 întrebări cu privire la acest subiect și să le cereți. Dacă sunteți într-o conferință, după finalizarea acesteia google tot ceea ce interesant. Dacă vorbești cu cealaltă persoană, întrebați-l direct în timpul unui apel. În orice caz, veți afla, probabil, mult mai mult decât de obicei. Aflați cum să profite de curiozitatea lor.
4. găsi adevărul
Nu există nici un concept sau teorii care au fost luate din aer. Fiecare concept complex, care sună ca un nonsens, există unele aspecte care se bazează pe fapte reale. Chiar dacă nu înțeleg de ce nici o teorie, aveți cel puțin nevoie pentru a înțelege de unde a venit această teorie și ce se bazează. Du-te la adevăr, pentru a ridica abilitățile de deducere și de a afla cât mai multe despre conceptul selectat.
5. Concentrarea pe adevăratul mesaj al interlocutorului
Deseori, oamenii nu pot învăța din cauza antipatie personală pentru omul care împărtășește informații. Acest lucru poate fi un profesor la institut, sau un membru al partidului politic opus, sau unii oameni aparent neatractive. Antipatie poate afecta foarte mult de comunicare. Chiar și prietenii pot răni procesul de învățare în cazul în care ne distragă atenția cu poveștile lor sau de a expune ei înșiși expert de neegalat pe acest subiect.
Din fericire, aceste metode de formare vă va ajuta să faceți mai bine și să învețe să ia viața mult mai luminos și mai distractiv!