8 din cele 100 de modul de a suferi, sau un ghid pentru cei care sunt întotdeauna încearcă să fie puternic, blog

Am auzit recent o poveste despre un antrenor de fotbal (nu voi menționa numele din motive evidente). pas cu pas echipa lui, un progres constant în clasamentul. În cazul în care antrenorul a fost întrebat despre secretul acestui succes, dar o cantitate foarte mare de muncă, el a spus: „De fiecare dată când echipa mea pierde, eu le dau 48 de ore întregi încercând să supraviețuiască pierderii. Ei pot să se distreze așa cum doresc, să se clatine baruri, plângând în perna mea. Acestea ar trebui să supraviețuiască în totalitate această pierdere și să uitați despre el. După 48 de ore, acestea sunt obligate să se întoarcă la datorie și să se joace fără un dram de depresie. În același mod vom face, în cazul în care echipa câștigă. Ele au dreptul la 48 de ore pentru a sărbători victoria, și se cufunda în euforie lor. Dar, două zile mai târziu, ei trebuie să se întoarcă la datorie și să se concentreze pe deplin asupra jocului, uitând despre victoriile din trecut. " Cred că e doar un concept mare, pentru că emoțiile în noi mâncarea în frigider. În cazul în care nu supraviețuiesc ( „nu mănâncă“), în timp, ei vor începe să putrezească și otrăvească viața noastră. Imaginați-vă campion, care a pierdut o luptă importantă, și apoi încearcă să „fie puternic“, toată lumea spune: „Da, bine.“ Dar, de fapt, în interior el însuși, zi după zi mănâncă ... n-aș fi fost mai bine pentru el câteva zile, poate o săptămână, în poperezhivat deschis, arunca totul și merge mai departe? Recent, am văzut într-unul dintre grupurile din rețelele sociale, cum ar post, care a marcat un număr foarte mare repost „catastrofic nu interesează. Nimic interesant. Nimic deranjat. Eu trăiesc pește, mănâncă, dorm, de învățare de perete acvariu. Nici eu nu cred, nu se așteaptă la nimic, nici o speranță, nici o dragoste. Oricine nu are nevoie. De-a lungul timpului lung și persistent dezamăgit. Nu citesc, pentru că nu este nimic. Toate filmele sunt plictisitoare. Toți oamenii sunt plictisitoare. Toate țările din lume sunt plictisitoare. Absolut, inactivitatea totală. Chiar dacă toate un sfârșit se întâmplă bruscă a lumii -. Chiar și fără să observe, așa că totul este gol, mort și nesemnificativ " La început, se pare că acest lucru este un nonsens romantic vechi de 20 de ani, dezamăgit „Oneghin“ deversare Riazan, dar, de fapt, un număr foarte mare de oameni se simt la fel. Și nu e doar o stare prelungită de disperare. Într-un sens, este o boală care a apărut din cauza faptului că o persoană a interzis să se ceva să vă faceți griji.

8 din cele 100 de modul de a suferi, sau un ghid pentru cei care sunt întotdeauna încearcă să fie puternic, blog

alexithymia

Recent, am vorbit cu un psihiatru. În opinia sa, în cazul în care oamenii să învețe să-și exprime emoțiile lor, s-ar putea evita multe probleme. „Uite, cum să ridice omul obișnuit? Copilăria sa spunând: „bărbații nu plâng“, „un om trebuie să fie reținut.“ Ca urmare, crește om de piatră atât de mare. De incredere, dar rece. Psihologii și psihoterapetov are un concept de „alexithymia“. Dacă simplu, este o condiție în cazul în care oamenii fie nu simt nimic, sau are dificultăți pentru a înțelege cum se simte. " Nu e de mirare că în lumea noastră de rece pentru a fi un cinic. O altă filozofie extrem de moderne „de succes de succes“ este de a arăta că toate au un moment bun, iar tu nu ai probleme. Am prieteni - ambele sunt de formare cu privire la modul de a construi o viață de familie fericită. De îndată ce aparatul de fotografiat, cei doi se agață unul de altul, un zâmbet strâmt și vorbesc despre modul de a aranja o dată de neuitat pentru a doua jumătate sa. Dar când camerele sunt oprite, ele devin frustrați și reci. Nu-mi place când oamenii pretind că ei au totul intotdeauna bine, pentru că acest lucru nu poate fi. Totul este întotdeauna bun doar la piele de bivol-oarba (scuzati argou). Ei bine, chiar și, probabil, Dalai Lama :)

Sfaturi de la Barbara Sher despre cum să-și exprime furia

Am folosit pentru a spune că ar trebui să „se comporte.“ Suntem învățați din copilărie pentru a suprima emoțiile negative, dar nimeni nu este învățat să-i călăuzească direcția cea bună. Chiar și nevoia negativă de a trăi pe deplin. Doar fă-o drept (cel puțin în cadrul Codului penal) și cu înțelepciune în raport cu alte persoane. Un bun exemplu de cele mai tari cărți Barbary Sher „de vis pe.“ „Suntem atât de folosite pentru a suprima furie si considera ca fiind ceva interzis, ei au uitat ceea ce este cunoscut de fiecare copil în vârstă de ani: cum plăcută izbucnire. Suntem toate aceste fete destul de mici, atât de curajos, băieți mici persistente, copii mici atât de politicos. Și în fiecare dintre noi este așezat respingător copil incontrolabilă, nepoliticos care dorește să iasă. Am acest lucru. Și tu, de asemenea. Acest copil teribil - copilul dumneavoastră, și este mai bine să-l iubesc, pentru că ignorând-o, luați un mare risc. Dacă te îmbraci un copil a cărui explozie de energie, în alb de plumb la biserică și să încerce să să stea liniștit și să nu facă zgomot, atunci copilul meu este sigur pentru a împiedica serviciu. Dar dacă ai pus copilul în blugi vechi și lăsați rula pe teren, să se tăvălească în noroi, șicana un câine, o vacă lovind, țipând și strigând, și apoi să-l ia un pui de somn, apoi sa trezit, el poate merge în condiții de siguranță la biserică și să se comporte decent. La un moment dat, ne-am luat cultura noastră inerentă în ideea absurdă. Aparent, în scopul de a reuși, trebuie să se mențină în mod constant o atitudine pozitiva. Ne e teamă că nimic nu ia o gândire negativă. Deși dovezile inversă Nemer“.

Testat pe sine

100 moduri de a schimba viața

articole similare