1200 (Pret per pachet de 1,5 litri)
Daca nu sunt folosite pentru a salva pe calitate și doriți să trateze masina ta cel mai bun sampon de mașină, Meguiars G-17748-condiționat 2 în 1 linie Elite GOLD CLASS va fi un asistent excelent. Formula sa echilibrată oferă nu doar o curățare eficientă a murdăriei, sare, placa rutier, dar, de asemenea, datorită instalației de aer condiționat protejează împotriva deteriorării vopseaua dvs. cu patru alte. Pentru o aplicație, acest sampon va oferi protecție auto durată de uscare, cracare și impactul negativ al prafului, funingine, ultraviolete. Consumul produsului: 30 ml la 4 litri.
- Vehicul de acoperire protejează permanent de factori de mediu adverse
- Acesta constituie un film stabil polimer cera
- nu numai curata, dar, de asemenea, are grijă datorită instalației de aer condiționat
- Acesta oferă o strălucire profundă durată lungă
- Ea nu lasă reziduuri și divorțul
- preț ridicat
- Evitați fondurile lovit pe mâini, precum și suprafețe din plastic și cauciuc ale mașinii
După ce am încercat să spele mașina asta înseamnă, nu vreau să folosească orice alte. Brilliance și puritatea stocate nerealist de mult timp. Pret, cu toate acestea, un pic de mușcătură, dar crede-mă, merită.
Cel mai bun sampon auto cu poloneză
400 (pret per ambalaj de 1 litru)
Conform producătorului, acesta este unul din șampon din lume masina cele mai populare. Formula sa unica de a face față cu orice murdărie ușor și în condiții de siguranță. Aceasta adaugă strălucire și protejează organismul de zgârieturi în timpul curățării datorită spumei groase. Pe o găleată de apă caldă este suficient capac jumătate sampon: este produs foarte concentrat. Acesta oferă suprafața auto impermeabilitate excelentă a apei. Dar, în vreme foarte caldă este mai bine să nu utilizeze: proprietățile pierdute.
- Costul este cheltuit
- perfect curata si polisat
- nu lasă reziduuri alb
- spume bine
- masterbatch
- nu tolerează temperaturi peste 25 ° C
Cel mai bun sampon pentru masina, așa cum am folosi numai! polkolpachka literalmente 8 litri de apă caldă - și se spală în mod eficient și eficient murdăria. I Turtle Wax Zip sfătuit o cunoștință care lucrează la spălătoria auto. El a spus că șamponul creează de fapt o grosime de spumă, care are elemente care ajuta la eliminarea murdăriei și abraziune smyachayuschie. Am verificat - este!
Cel mai bun sampon auto cu ceara
300 (Pretul este per pachet de 0,6 litri)
Acest șampon auto nu numai curata bine masina de poluare, dar, de asemenea, din cauza prezenței în compoziția sa de acoperire de ceară protejează organismul până la următoarea spălare. Sare, nisip, noroi, zăpadă literalmente roll off masina care joaca un rol important, mai ales în sezonul off. Lumina ultravioletă nu pătrunde sau deteriora vopseaua. Un amestec de ceară cu polimerul poate „sigila“ mici fisuri în vopsea.
- strălucire
- se limpezește ușor
- Acesta formează un film protector
- consum redus
- îndepărtează orice impurități
- sticle de capacitate mică
Cel mai bun sampon auto. El spala orice murdărie care apar la mine, și se descurcă cu pete, rezultatul atacurilor de păsări. Vă recomandăm să utilizați toate produsele americane, cum ar fi nu a fost încă falsificat. Cel puțin nu am observat. Se compune din ceea ce acel ingredient secret.
Auto-Wasch Wachs LIQUI MOLY 1542
550 (pret per ambalaj de 1 litru)
Acest producător german de șampon auto cu o formulă regandit se descurcă cu poluarea și influențe negative asupra mediului. Ca parte a prezentei ceară și detergenți. spălări bune de substanțial orice murdărie pe masina lasa un strat subțire de suprafață protector de ceară. Acesta oferă un efect lucios. Consumate într-o proporție de 30 ml la 10 litri de apă. Ideal pentru utilizare în lunile mai calde.
- aromă plăcută de fructe
- în condiții de siguranță pentru pahare din policarbonat
- Nu lasă urme
- nu numai bine spălări de poluare, dar, de asemenea, protejează avtopokrytie
- facilitează lustruire suplimentară
- Nu înseamnă recomandat la o temperatură sub 5 ° C
Într-adevăr ca acest sampon auto, ca masina dupa ce strălucește curat și strălucitor ca nou. Numai spuma dureaza mult timp, dar acest lucru este, probabil, văzut doar eu lipsa.
Cel mai bun sampon auto universale
770 (Pretul este per pachet de 5 litri)
- nu lasă divorțuri săpun
- Are un miros plăcut
- începe imediat să funcționeze imediat după aplicare
- în condiții de siguranță pentru pielea mâinilor, ca nici o parte a solventului
- nici un impact negativ asupra mediului
- consum ridicat atunci când este utilizat în Minisink
mâinile masina mea, cu toate că acest instrument poate fi utilizat in masina spala Karcher. Mi-a plăcut, care pot fi diluate cu apă caldă și rece, în orice caz, o spumă bună. Spuma este ușor de spălat cu apă, fără a lăsa urme. Avantajele șampon auto care spuma devine cu efect imediat, nu este nevoie să așteptați pentru o lungă perioadă de timp.