20 moduri de a eluda obiecției - este scump

20 moduri de a eluda obiecției - este scump

Obiecție „scump“ din vânzări este una dintre cele mai comune. Când planificați un răspuns la o obiecție „scump“, ține cont de faptul că aceasta are loc în patru motive principale:

1. Prețul produsului de mai sus valoarea sa. Prezentarea nu a fost convingătoare, iar clientul nu este pregătită să aloce această sumă din bugetul său pentru achiziționarea. În momentul de față, există costuri mai importante pentru el.
  2. Apelati la licitație. Clientul este gata sa cumpere acest produs, dar doriți să încercați să reducă prețul său. Este posibil să se definească tonul și semnalele non-verbale.
  3. Calcularea unei oferte mai bune. Clientul a văzut acest produs mai ieftin sau sugerează că el poate cumpăra mai ieftin în altă parte.
  4. scuza Inert. Clientul nu este în prezent pregătit pentru cumpărarea și folosește această obiecție ca o formă politicoasă de refuz sau de retragere a presiunii de vânzare.

Manipularea obiecții „scump“ se reduce la faptul că, într-un mediu confortabil, fără a distruge încrederea, pentru a afla cauza sa reală, și în funcție de aceasta pentru a efectua o prelucrare ulterioară.

Iată câteva modalități de a raspuns in primul rand, care va ajuta să depășească obiecție „scump“ și a obține rezultatele dorite.

- Ești cu ceva specific compara?

- Și ce pentru tine „scump“?

- Am înțeles bine, dacă ați avut o astfel de sumă pe care le-ar fi cumpărat, iar singura întrebare este prețul?

- Price, singurul lucru care confundă produsul în sine vă place / costume?

- Lasă-mă să-l clarifice pentru tine scump sau chiar scump?

- Da, poate părea că acest costum este scump, în timp ce, în același timp, sunt folosite doar țesături de înaltă calitate naturală.

- Este scump? (Chestionarea)

- Pentru acest produs minunat? (Cu zâmbet)

- Știi cum să spun „Nu sunt suficient de bogat pentru a cumpăra lucruri ieftine.“

- Desigur costisitoare, iar acest produs nu poate fi ieftin.

- Spune-mi, ai trecut prin asta: a crezut mai întâi că el a cumpărat scump, dar în timp, știi, e bine că a cumpărat?

- Înțeleg. De asemenea, cei mai mulți oameni pot cumpăra ceva ieftin, atunci este pentru ea să plătesc suplimentar.

- Da, e scump. Doar rețineți că este o marcă de calitate, piele naturala, vesh originale, nu fals, plus vei primi o reducere de 20% la următoarea achiziție.

- Este scump? Conform cercetărilor noastre, aceasta este una dintre cele mai mici preturi de pe piata.

Client: - Este scump.

Vânzător: - Am înțeles bine, vrei să răspundă la întrebarea de ce este în valoare de atât de mult?

Vânzător: - Este așa că merită, pentru că (lista beneficiilor). Am răspuns la întrebarea ta?

- Da, te-am înțeles. N-am să-ți spun de ce este așa că merită. Hai să vorbim.

- Ei bine, ești. Preț într-un restaurant du-te o dată.

- Privind pentru comparare. Din costul contractului anual, este de doar 10% din costul.

- Pe termen lung, acest cost este pe deplin compensat pentru perioada de utilizare (economii de întreținere).

- Nu înțeleg că pentru tine cel mai important factor al eficienței economice?

- Și sunteți pe un buget calculat?

- Și produsul care vă place?

- În cazul în care prețul va fi de acord, suntem gata să semneze un acord de azi?

- În cazul în care prețul va fi de acord să ia cât de mult?

articole similare