„Izolarea completă de zgomotul civilizației. Camping, aer curat, Baikal! "
Hostel „Black Cat“ - este destul de o zonă de mare ca o zonă suburbană cu paturi de castravete, furtunuri, cai și absorbanți în stradă. Există mai multe case din lemn, cu două etaje, în cazul în care există camere diferite, cea mai mare parte duble, dar există pentru companiile mari și pentru familiile cu copii. Bucătărie - pe stradă sub un baldachin. Există electric și frigider, toate ustensilele necesare. Toalete - mai multe case din lemn, cu o gaură în podea și o hazna, dar mulțumit de prezența toalete improvizate și curate - se spală în mod regulat. Ea nu miroase! Duș. Este cald - incalzitor de apa instalat - dar pentru o taxă suplimentară (50 de ruble), și, de asemenea, pe stradă. Acesta dispune de un loc mic, dar confortabil - vederi de la ferestre incanta peste tot. Montat sisteme de încălzire - timp de noapte, iar a doua zi este umedă și rece afară, dar în camera lui caldă și uscată. Fără întreruperi de electricitate. Oferă lenjerie de pat curată (două foi și pernă), pătură sau sac de dormit, perna. Și tot în jurul valorii de - sat, munții și pădurea, chiar în afara Baikal. În general, pentru călătorii nepretențioase care au venit să admire natura și mersul pe jos pe malul lacului Baikal, și nu să se obișnuiască cu condițiile de viață - este o modalitate foarte bună de a rămâne. Tot ce ai nevoie este acolo, și nu există nici un moft. Vă mulțumim administrator Alexander - este bine făcut, toți oaspeții îndeplinesc-magaziilor drumul spre atracțiile va spune să răspundă la orice întrebări de vizitatori, ajuta cu treburile casei. Aici, de altfel, există mulți străini - ei, de asemenea, toată lumea este fericită. Da, și cu copiii vin în mici, foarte distractiv. Atmosfera este minunata pensiune, nici patos, totul este simplu, ca o familie.
Pentru a ajunge la satul Bolshie Koty este pe jos (25 km) sau la lacul Baikal pe o racheta care ruleaza pe un program, dar biletele trebuie să o cumpere mult în avans. Toate celelalte barci - la fel de norocos, se pare. Dar acest lucru nu este, în general, o pensiune. Dar ceea ce într-adevăr confuz, așa că este pereți subțiri - aud toți vecinii, și la stânga și la dreapta și de sus, chiar dacă ei vorbesc doar cu calm și liniștit unul de altul. De asemenea, enervant atunci când oaspeții fumează în camerele lor și aproape de zonele rezidențiale și publice - pentru că este necesar să se monitorizeze mai bine managerii și proprietarii, și este aproape de foc, și comune chiriașilor non-fumat incomod.
„Camera rezervat timp de 2 zile, o cameră mică, dar curat în. "
Am rezervat o cameră pentru 2 zile, o cameră mică, dar curat în casa cu trei etaje. Personalul prietenos și amabil. Douăzeci și patru oră a trebuit să plece, dar a returnat banii, a iubit-o pentru a doua zi. Lângă revista casa (singura din sat, cu prețuri foarte ridicate)
Singurul lucru care nu-mi place este faptul că puteți obține numai pe apă și nu au întotdeauna un loc pe navă, mulțumesc lui Dumnezeu există o barcă privată.
aer curat, frumos Baikal
Toate defectele în sine Bolshie Koty: magazine mici, dar prețurile mari în ele. Este aproape imposibil de a cumpăra o masă sau rustic cisco. Aceeași casă de oaspeți bun
„OK pentru o noapte“
Foarte mult stinks pe toalete site-ului. Unul dintre asistenții fetele tot timpul a mers, teatru stoarcerea mâinile ei, indignată că suntem cu toții „vin în număr mare“ în astfel de numere, aparent, din cauza acestei ea este slabă forțată să se rotească ca o veveriță într-o roată. Era neplăcut. Îmi place când oaspeții sunt bineveniți.
Personalul amabil și prietenos, camere confortabile, preț bun, o locație excelentă, natura foarte frumos. Printre invitați o mulțime de turiști, așa că în seara sunt foarte sincer. Prima dată în viața mea văzut o toaletă pur rustic și au un duș sau o baie cu încălzitor de apă. Este ideal dacă vă place o vacanță de vacanță.
Atunci când alegeți o vacanță în B.Kotah, trebuie să înțelegem că aveți de gând în sat, cu toate consecințele.
„Opțiune bună pentru a rămâne pentru o perioadă scurtă de timp.“
O bună ocazie de a rămâne pentru o perioadă scurtă de timp. Camerele sunt luminoase, o parte a zonei din pădure. Bucătăriile sunt situate pe strada sub streașină, gresie sunt echipate cu un fierbător de apă și veselă. În general, un loc destul de frumos.
Camerele de pe partea însorită a zilei poate fi foarte cald - nu salvați și ferestre deschise. Unele căile de acces destul de mici pentru oamenii inalti.
, gazde grijuliu prietenos, locație excelentă a casei la rezerva de gard; Există o oportunitate de a se pregăti toate frigiderele necesare în vara kuhne.Est, el.plitki, ceainic electric, veselă. Convenabil, toate puritate. Alegerea locației a fost foarte de succes!
Vă mulțumesc foarte mult cu nerăbdare să vă văd din nou.
Pensiunea Black Cat
„Locație excelentă, păstrează o plimbare de două minute (cu.“
Locație excelentă, magazin la doua minute (cu prăjituri delicioase proaspăt coapte). gazde primitoare. Încălzitoarele de cameră. În general, formatul de drăguț, ca o bunică în țară.
mașini de gătit electrice funcționează prost, 2-3 arzatoare de operare ale tuturor, există o coadă de cei care doresc să gătească mâncare. Izolat fonic slab, a auzit toate discuțiile din spatele zidului, și mai ales cântece vecinii :)
„Adormit cu prietena sa și cei trei copii mici, conștienți. "
Odihnea cu prietena sa și cei trei copii mici, știind că copiii pot fi incomod pentru alte persoane, a ales baza de vyriant podemokratichnee, în cazul în care oamenii merg de dragul dialogului, și nu de dragul vieții private. Și am plecat toți mare - am trăit într-o cameră cu o verandă privată, pe care o puteți găti și mânca separat. Tot personalul este prietenos și grijuliu! Vă mulțumesc foarte mult pentru restul! Vom veni din nou!
Suntem foarte încântați că ați fost atât de mulțumit de vacanța lor. Întotdeauna bucur să te văd.
Pensiunea Black Cat
„Bază Nisa pentru bani minim. Vom veni din nou! "
Personalul atent, plăcută, confortabilă bază (de altfel, astfel încât imaginile nu sunt transferate într-o comoditate). Pentru prețul este perfect :)
Nu am avut serviciile unei cafenele. Mananca gatiti-te nu a vrut, să mănânce atât pășune. În cazul în care nu a putut cafenea organizată pentru o zi sau două să vină și să aibă o perioadă de odihnă un pic mai mult. Dar problema cu hrănire toate pisicile.
„Valoare excelentă pentru # 47; calitate“
personal excelent, camere curate ordonat. Există o bucătărie cu un ceainic, aragaz, frigider și ustensile.
Este că un pic incomod încuietori combinate.
„Restul de 100%“
loc minunat! personal prietenos, bine! Va reveni la casa de oaspeți sunt încă multe, de multe ori!
De iluminat în cameră și în apropierea caselor)
„Un loc minunat pentru a petrece noaptea, după o excursie pe jos.“
Nici o navigare în sat (indicatori).
„O călătorie interesantă, aș fi sunat. peisaj foarte frumos. Dar nevoia de a aduce haine călduroase "
Cu nici un TV, ceainic în bucătărie. Aceasta camera a fost caldă și ea a fost pe partea de sus. frumusete minunat aer a naturii și sunetul apei - asta e!
Dușul va încălzi apa, ne-am dat seama că este vară și există apă caldă încălzită de soare, dar nu știu camera tochno.A scump pentru noi.
„Am venit din nou) Mi-a placut totul)“
Vino din nou) Mi-a placut totul)
Pensiunea Black Cat
"Pensiunea" Black Cat „😺»
vedere la munte și, respectiv, situat lângă Lacul Baikal. Camerele, deși mici, dar creează un confort deosebit si confort. Trezirea, miros de lemn proaspăt. Personalul este foarte atent - toate spun și spectacol, întotdeauna cu un zâmbet pe fața lui.
Toaletă pe stradă, dar nu aș numi un dezavantaj, deoarece nu este încă oraș.
Curat și confortabil, mi-a plăcut atenția să se odihnească. Un loc care este sigur pentru a recomanda prietenilor și cunoștințelor.
Întotdeauna în așteptare pentru tine. 😁😁😁
Pensiunea Black Cat
„Mi-a plăcut totul, sa întâlnit cu o cameră bună, curat și confortabil, două. "
Mi-a plăcut totul, sa întâlnit cu o cameră bună, curat și confortabil, cu două paturi, dulap, oglindă, umerașe! toate destul de frumos, curte bine îngrijită curat! Dacă vom merge din nou, să nu) 😊
„Cine are nevoie de o relaxare liniștită, de agitația orașului, esti binevenit.“
Nici unul dintre vecini trăiesc nu împiedică alt mod kuhni.Ryadom drugu.Svobodny în magazin se coace chifle delicioase.
„Pentru undemanding turisti“
Toaletă pe stradă a fost bun. Ei bine îndeplinite. bucatarie de vara pură.
Camerele de dimensiuni mici, sisteme de încălzire liniștită.
„Frumos loc, nu ospitalitate“
Împrejurimile foarte frumos
proprietar extrem de nepoliticos de Alina
„Camere calde, preț, cunoștințe și personalul plăcut.“
camere calde, preț, personal informat și plăcut. Da, pisică locale adăuga, de asemenea aroma. În general, am vizita mulțumit de preț tag-ul lor a lucrat off. Dar am câteva vechi pentru astfel de aventuri)
Comoditate, sau mai degrabă lipsa actuale. Boardwalk toaletă pe stradă și apă în jurul valorii de acolo - o lungă perioadă de timp de la această nedeprins. Dar, in general am fost fericit să-și amintească, mulțumesc.
„Camera este foarte mică, cum ar fi un coupe pe tren, numai. "
Camera este foarte mică, cum ar fi un coupe pe tren, dar plafonul este mult mai mic, iar fereastra este mai mică. În loc de pături saci de dormit. Ușa de la camera este foarte îngustă și a trebuit să meargă într-o parte, cu toate acestea, și coridorul nu îi este permis să meargă acolo în mod liber, este de asemenea foarte îngust. În general, foarte strâns. Bucataria este foarte departe de caz.
„Atmosfera de pace și liniște!“
atmosferă de liniște și pace. Baikal lângă pădurea de sub fereastra. poveste. și țânțari sau muște. dacă rezervați în avans camerele în lojă stațiune și chiar dacă, în paralel cu tine compania vesel (acestea sunt plasate într-o altă structură) nu au văzut și nu a auzit. gazde sensibile la dorința fiecare. totul este perfect.
placă în bucătărie nu este la fel de puternic. dar nu contează