locație foarte convenabilă. Este un pat confortabil. Raportul - preț și calitate.
De 3 ori pe zi, a fost înlocuit de un administrator. Blocarea dezgustator de lucru pe ușa din față. Nu semna un contract. Site-ul nu spune că este doar un apartament cu trei camere.
«Bună locație dar serviciul (echipa de rezervare) nu foarte profesionist»
1. Gazda Larisa a fost primitoare; ceaiul a fost disponibil în bucătărie # 47; Pct. hostess frumos Larissa; posibilitatea de a prepara o ceașcă de ceai în bucătărie. 2. Bună locationfor un număr maxim de câteva nopți stați # 47; locație bună pentru câteva nopți. 3. Curățați și confortabil plat # 47; Apartamentul este foarte curat 4. Verificare rapidă în-out # 47; Rapidă de intrare-ieșire
Locatia este excelent, având în vedere că aveți nevoie de Belorumynsky Station. Când îngheț -30 a trebuit să deschidă fereastra, foarte cald în cameră.
Aproape de metrou. Ușor accesibil de turism metroul din Moscova, în orice direcție a stației 2-3.
Hotelul se află lângă stația de belorumynskim. Ferestrele camerelor noastre se uite direct pe piesele și ați putea auzi trenul. Cameră a primit cel mai rău, nu se potrivește descrierii. Totul este foarte vechi, repara 90. Candelabre atârnă imens, dar funcționează pentru 1-2 becuri. Peste tot întuneric. în valoare de lectură lampă în bucătărie, deoarece Iluminatul principal rupt. mobilier rupt, scaune rupte, un scaun rupt, nici un dulap, cu toate că există un zid imens și toate cu rafturi din sticla. Triplă cameră de familie a fost o canapea extensibilă și saltea nu este în dimensiune, care este în mod constant glisat. Canapea trosnit, nu confortabil, somnul nu este posibil. și un telefon cu clapeta, deși în căutarea, care ar fi trei paturi normale și facilități otdelnye.Udobstva obschie.Vsego 4 camere, dar în dimineața de a sparge toaleta poate fi dificil. 5etazh. Lift pe podea nu a funcționat. A avut fie deasupra, fie sub utilizarea podelei. Ferestrele sunt vechi, nu închide. E rece. Au dormit în hainele lor. Personal au văzut numai atunci când Universul și evacuarea. Cameră cu trei paturi, iar pentru a treia lenjerie de pat a avut o serie de suplimentare. Nu au fost foarte fericit. Magazin cu alimente aproape nu, nici o cafenele, nici o sala de mese. Doroguschego la cel mai apropiat magazin pentru aproximativ 10 minute, cafeneaua de la stația de pe zona poate fi găsit, (15 minute). De la subteran la hotel pentru a merge peste pod, în același timp, a depăși pe scări în sus și în jos. Cu lucruri rele și picioare este iad. Călătorit cu familia, au trăit vizavi de hotelul Glory, pe partea de metrou, condițiile lor au fost mult mai bune pentru aceeași bani.
Locație (aproape de metrou)
„Nu vă faceți griji, un administrator de mare. "
Nimic nu a deranjat un administrator mare, o locație excelentă.
nu noroc cu vremea, îngheț a fost de minus 30, a fost rece în apartament.
„Este foarte rău. "
Camera a fost foarte rece.
nepoliticos nu personalul politicos, nu au luat niciodată gunoiul ultimele 7 zile, inselat pe partea de bani și nu a returnat schimbarea, nu a returnat un gaj, și chiar mai rău decât chiar nu îmi pot imagina! Tot în linie dreaptă este foarte rău!
„Totul este bine, vom veni cu siguranta din nou“
manager de util, prietenos (Lucia). La sosire a existat o problemă cu plasarea (identificat greșit numărul greșit), administratorul rezolvat imediat problema. Ne-am dus cu animalul de companie. Camera este curat locație, bine.
„La fel de mult a iubit locația“
Nu face nimic. Foarte zgomotos. M-am trezit la ora 6 dimineața din mișcarea pe coridor.
„Chiar și pentru bani moderată ar trebui să fie mai bine“
Apropierea de stația de metrou și Belorumynskomu. În imediata apropiere există o cafenea, un magazin alimentar, un atelier de reparații de pe haine, curatatorie.
Gunoi în bucătărie de așteptare pentru recoltarea de două zile. Vei invata pe de rost calendarul (pentru o zi), trenurile suburbane. Vei fi la curent cu toate afacerile vecinilor în spatele zidului. Vei fi conștient de cortegiul de întâlnire cu acompaniament și de urgență vehicule pe Leningradsky Prospekt. Cameră - comunale (camere separate cu toaletă și duș comun), și, prin urmare, veți aprecia în special soluționarea noilor concurenți fericit în dimineața cu dispunerea lor de până la 5 dimineața.
vă sunt, probabil, se confruntă cu ceea ce acea animozitate personală. avem mulți clienți plece fericiți. dar, din păcate, doar CCA ... Mai mult # X25BE;
„Am acest lucru în anii '90 nu am văzut. "
Foarte aproape de metrou, pat bun
Baietii astia au cu siguranta un contract cu rezervarea de serviciu? Nimic în concordanță cu parametrii de rezervare: check-in devreme - doar pentru că noroc cu o cameră liberă, a luat mai întâi în cealaltă cameră, și apoi a spus că „am înșelat.“ Când a înmânat cartea tipărită, ochii rotunzi făcute, părea că ceea ce văd pentru prima dată. Pe „micul dejun inclus“ râs, spunând că micul dejun nu au spawn. Baie a apărut încă pe podea, deși a existat o cerere, și a spus că el a fost în cameră. Acest lucru sa dovedit a fi un duș, din care apa este țâșnește la mijlocul camerei (aceasta, de asemenea, a încercat să mă acuzi). În al 2-lea ora fumatului noapte în camera alăturată managerul doamna a aruncat o potrivire, apoi numit încă pe cineva să ajute cu accent de Est, totul sa transformat într-un conflict etnic, au pus pe stradă cu valizele lor. Sunt astfel, în anii '90 nu am văzut. La ieșirea din aeroport în grabă și a luat 500₽ depozit pentru chei, adm „a spus politicos nr.“ Când a fost chemat de la aeroport și a cerut să aducă banii de pe telefonul meu, am auzit ca răspuns: „chiar acum, picătură totul.“. ; 0 (
„Foarte confortabil și curat.“
Foarte confortabil și curat. cabină de duș foarte multumit. Personalul blajin.
izolație slabă, puteți auzi tot ce se întâmplă în coridor.
„În cazul în care, din cauza apropierii de stația de tren sunt de acord asupra mulți închid ochii lor.“
baie foarte curat, deși una pentru toate camerele. Cameră foarte Stoked la căldură! În cabinetele puteți găsi un uscător de păr și un fier de călcat, care este de modul în care o călătorie de afaceri. Personalul destul de frumos, dar nu foarte experimentat.
În aceeași cameră nu este foarte inconfortabil. Pat nu a fost, evident, în stare proaspătă, mirosea rău. Când verificați găsit în eticheta bin folosind prezervative (sincer)! La check-in parola de la vayf nu vorbesc, cu toate acestea ar trebui să-l dau oaspetelui imediat la sosire.
„Aproape de metrou, Estikuller în hol“
Aproape de metrou, în hol Estikuller
Apartament transformat într-un hotel mic, vsemkomnaty diferite dimensiuni, toaletă comună și duș vskazhdots cameră. Umeas a fost cea mai mare cameră este cu siguranță convenabil, dar este absent în ușă de duș! În schimb, perdeaua de la baie și, desigur, kpzhdogo dupa dus acolo era apă pe podea. Etaj de gresie, doar un prosop rece mic. plată fără numerar nr.
„Două nopți de somn în mod normal, dar cele mai multe aici nu s-ar opri.“
Bună locație - la 5 minute de metrou Belorusskaya. Curat, bine reparații în cameră, frigider, ceainic, televizor.
Am rezervat apartamente pentru 4 persoane. De fapt, sa dovedit a fi apartamente și o cameră într-un fost apartament comunal, sau 4 persoane, și 2. Am venit împreună, și un pat dublu, am fost de ajuns, iar dacă am avea într-adevăr patru, fără promisiunea de canapea a trebuit să fie strâns. cabină de duș, baie a fost instalat în cameră. Amovibil de udare nu a funcționat, dar administratorul a spus că foarte bine. WC - comună pe coridor. Când am cerut un fier de călcat și masă de călcat, placa a adus un rupt, a spus: „Ei bine, pune-l undeva“ Holul era mai rece, dar aproape niciodată nu a avut apa.
Mary, sunt oprite la un număr de clasa economic, la un cost redus. Rezervarea dvs. a fost la 23:30, dar aceasta este ultima liber ... Mai mult # X25BE;
„Locul de amplasare convenabilă, lângă stațiile de metrou.“
locație convenabilă, aproape de metrou. Am fost multumiti cu domnisoara, calcate cămășile. O specială vă mulțumesc pentru ea pentru el.
Nu au existat cască de duș.
Bună ziua Alexander. nu am putut înainte de sosirea dumneavoastră sau doriți să vedeți vină sau nu. Înainte de dozvo a fost dificil să ... Mai mult # X25BE;
„Lucrul doar mai puțin pozitiv este locația.“
Lucru doar mai puțin pozitiv este locația. Și chiar și atunci, hotelul este situat într-o clădire rezidențială, astfel încât găsi nu este atât de simplu. Ai nevoie de a apela pentru a trece prin securitate, apoi suna din nou pentru a vă întâlni - într-un rahat, în general, solid.
Recepția am luat 500R. Pentru siguranța lucrurilor pe rezervarea acest lucru a fost spus, și cuvântul. Apoi, prețul specificat în 2950 mi-a spus 50p. INTRAT nu a adus. Un fleac, dar din nou, arată atitudinea față de clienți. Toaletă comună a apărut, deși acest lucru nu este specificat Buckingham. Dar cel mai rău dintre toate, că ușa la toaletă în comun nu a fost închisă! Am condus la hotel cu o fată, există în toate camerele vecine oameni care trăiesc - o toaletă comună și nu se închide! Cum a acest lucru nu poate fi în formă în capul meu! Camera era rece și se simte ca situată pe stradă. prosop mic, fără duș. Ei nu au putut întoarce. Sub ușa camerei este o fisură uriașă. Nu izolată fonic! Minciuna în cameră și bucătărie auzi cineva starneste ceai într-un pahar. Nu există papuci, nici una dintre acestea a sugerat în Buckingham. În general, foarte recomanda stau departe de acest hotel
„Bună pentru călătorii de tranzit“
TV ar trebui să funcționeze în camere ar trebui să fie nici un mirosuri străine
Natalia, nu de timp poladki ne-am corectat. Din păcate, din cauza problemelor tehnice de la furnizor, au fost eșecuri. ne-lui ... Mai mult # X25BE;
„Fum pe balcon cu vedere la turnul de televiziune Ostankino“
stație de Belorumynsky și de cale ferată foarte aproape, am fost alertat imediat, deoarece trenul nu va da odihnă), dar acolo) nu a fost cazul), nu auzit niciodată de, deși fereastra era deschisă) doar o singură dată în timp ce el a fost pe balcon a mers Aeroexpress. Cele mai multe nu a dat pace sufletească sub ușă) între camere de izolare de zgomot este excelent, dar coridorul) să fie exact) în tine hol poate fi auzit), dar nu contează cu adevărat), pur și simplu punctul de la care să acorde o atenție) Aceasta este prima mea revizuire a unei excursie la câteva zile de la Moscova la Sankt-Petersburg, nu judeca strict pentru gramatica), și timpul petrecut atât de mult pentru a partaja afișări))
„Opțiune foarte economic“
Acest hotel este situat nu departe de principiu Belorumynskogo vokzala.V este posibil să se ia în considerare această opțiune, mai ales în cazul în care trenul din această stație sau trenul Aeroexpress către aeroportul Sheremetyevo. Acest hotel este situat într-o clădire de pe mai multe etaje .Poprostu apartament vorbind transformate în camere.
Din stradă, și este destul de dificil la hotel Leningradsky Prospect găsit de-a lungul drum există semne neomogene. Pe camerele de la etajul 7 au nevoie de reparații majore. devastare totală.
„Chiar și la acest preț nu va merge“
Poate comentariul meu va fi de folos cuiva. Am rezervat două camere, în prealabil, a indicat faptul că sosesc cu întârziere. Ca urmare a celor două zile am sunat de trei ori și rafinat, vom veni, dar e în regulă. Sa dovedit că hotelul nu este ușor de găsit. A trebuit să sun și de a afla cum să ajungă la, deoarece chiar și navigatorul era lipsit de putere. Ni sa spus că ei sunt în clădire, pe care este scris „Aeroflot“ pentru direcții și unde să parcheze, nu am putut realiza. Ca urmare, a treia încercare, trecerea solidului, ne-am oprit în unele yarzi. El a numit poarta și a cerut garda. în cazul în care un al doilea acasă, adăugând că am ajuns la hotel și va trebui să parc, el mi-a arătat acasă, și nu un cuvânt se spune, în cele din urmă am în ploaie a fugit în căutarea pentru modul de a intra în clădire, se pare că numai prin această gardă care este considerat de lucru dintr-o dată să-l explice. Bine, sortate, imbibat la nivelul pielii, din nou, pentru a apela numărul, ni sa spus să meargă la un pridvor extrem, în cazul în care la primul etaj, de fapt, acesta este un hotel de casă, care este un apartamente mai unită. Parcarea a promis a fost tot plin, a trebuit să ceară, de asemenea, același agent de pază pus pe el, dar nu a fost acolo. Camera este doar un duș, WC comun, decide pentru tine dacă se poate numi „toate facilitățile“. Părinții mei dormeau în camera în care au agățat direct deasupra capului ceasuri mari și grele. Când Papa în dimineața mă trezesc și închide ușa, lăsând camera, au căzut cu un accident exact unde a dormit (!) In spatele peretelui pe timp de noapte poate auzi oamenii respira chiar.
„Camera a fost confortabil pentru un preț mic (1770), din subteran. "
Camera a fost confortabil pentru un preț mic (1770), nu departe de metrou. Och.uyutno camerei și curat! A dat tot ce a cerut!
„Camere curate mari, locația perfectă“
1. Locul de amplasare. ramură Ring, destul de ideal pentru turisti din toate locurile din oraș se poate ajunge cu o modificare, nu departe de centru. La metrou pentru a merge 3-5 minute. În plus, hotelul începe Tverskaya, astfel încât o oră puteți merge pe îndelete la Kremlin pe bulevardul principal din Moscova. 2. Curățați și numere. Camerele sunt de fapt foarte mari și curate. De fapt, apartamentele convertite în unele casa nomenclatural - facilitati patru camere in fiecare, am trăit la etajul al cincilea, cu toate că aceste numere sunt de asemenea disponibile pe teren. Există perdele de fapt întuneric! Baie este, de asemenea, foarte mare (deși este un pic inutil, deoarece este comună) și net, un dozator de duș gel nu se scurge, podeaua este întotdeauna uscat (care este boala de mai puțin frecvente în cămine), bobina este de lucru. 3. Confort. bord standard de călcat, uscător de păr, fier de călcat, internet. Dar cel mai important - aer conditionat - acestea sunt instalate în fiecare cameră (spre deosebire de o pereche de site-uri pe care am uitat la carte, unde este listat, și în timp ce de asteptare sa dovedit că acestea au doar un general pe hol). 4. Preț # 47; calitate. Pentru banii pe care le va ajunge acolo (a ajuns la reducere), alternativa era o cameră fără ferestre, în unele hotel de asemenea, cu o baie comună sau un hotel în suburbii.
1. Camera noastră a avut nici o blocare. BLOCAT, dar apartamentul în sine, prea-du-te de intrare (la intrarea în curte și gard de securitate), dar lucrurile de valoare încă nu a vrut să plece. 2. Ai un administrator prost, care a forțat să-și petreacă o mulțime de bani în roaming înainte de a pleca și a reușit să provoace o forță majoră, care necesită director de apel de urgență. Cu toate acestea, regizorul a venit pentru a rezolva problema este de fapt foarte repede si a fost foarte amabil și politicos. 3. Nu au plase de țânțari la ferestre: prima noapte muscat de tantari, asa competent folosi tul! 4. Audierea - în camere este în regulă, la coridorul auzit oamenii din cameră. Dezavantajele, ca noaptea era încă ceva zgomot tehnic destul de slab (de pe stradă sau la domiciliu - nu știu) că noi nu interferează, dar pentru cineva care doarme prost - poate fi bine.
Imediat după rezervare apel telefonic la hotel, am confirmat rezervarea dvs., a spus că, dacă nu vă place camera, oferă alte opțiuni, am fost 4 persoane, pentru atât de mulți oameni este un foarte bun prețul de ofertă. Am stabilit mult mai devreme decât timpul calculat. Foarte aproape stație de Belorumynsky, a trebuit să plece a doua zi cu el, este foarte convenabil.
Am sunat foarte târziu, ca urmare a anulării de plecare (((Met, stabilit))) Totul este super. MULȚUMIM)))
LINK-URI UTILE
Numărul de identificare: F20F453