pistă de schi în pădure și un patinoar cu gheață artificială.
cameră Groaznic: au fost trei zile și toată apa caldă timp era ruginit și cu un miros specific. curățenie în cameră nu a fost efectuat: praful peste tot. Prosoapele nu sunt schimbate. Apa toată pielea de pe corp a început să mancarime si preobrela miros de rugină. Îngrozitor! Și dacă adăugăm că era frig în cameră, vă puteți imagina modul în week-end a fost corupt.
„Pentru o lungă perioadă de timp atât de dezgustător nu am trăi“
În plus, locația într-o pădure de pini. Restaurant bun la partea de jos a lacului. Adevărul înainte de a merge să-l în pădure de 20 de minute.
1. oaspeții înșelarea direct asupra costului vieții. Am plătit pentru numărul de 4200 de ruble. Când verificați retsepshene ne-am pus în fața faptului, că pentru acest preț, nu vom permite documentele contabile normale și o verificare a fost dat doar câteva bilet. Pentru a obține un bilet normal și casier a verifica la rezervarea trebuie să plătească valoarea TVA-ului. 2. Prețul nu corespunde calității vieții. Am trăit într-o „cabana“. Camere sărăcăcios, din timpurile sovietice care nu au văzut reparații. Pat nesimetric ushatanaya lung instalatii sanitare. În general, uita-te la fotografia atașată. Și cel mai important, duhoarea în cameră. Duhoarea ca gasit din apa. Apa de la robinet este galben în culoare și miros de mlaștină. Așa cum a spus, personalul, este din cauza casei vechi cazan. Și sa oferit sa cumpere 5 litri de apă normală pentru 100 de ruble. Lord Park Resort Union, dacă aveți o problemă cu apă nu este posibil, chiar dacă alimentarea cu apă potabilă în mod gratuit. Iar problema nu este de tine, și oaspeții? Apoi, este clar, îmi pare rău! Am o mulțime de călătorie în călătorii de afaceri, eu trăiesc pentru 3-5 mii. Ruble pe zi. Acesta a fost mult timp o astfel de mizerie nu este îndeplinită. Prețul adecvat al unei astfel de număr maxim de 1,5 sput. 3. Bucătarii place să doarmă. Micul dejun cu doar nouă dimineața. Orice lucru care oamenii de la locul de muncă de 9? În general, în etajul nouă într-o ceașcă de ceai am fost refuzat. Adevărat politicos. Da uitat să spun ceai este în cameră. Dar există un set de ceai. Și nu este vândut în pădurea lor.
Apa de la robinet miroase oribil, și gri, nu vă puteți spăla! Pat cu presat prin arcuri.
„Nu te opri aici“
sală de joc bun, o grădină zoologică bun.
„Mare companie de odihnit!“
Cottage 17 este o opțiune excelentă pentru un sejur cu prietenii de vârste diferite pentru copii! Teritoriul mare al Uniunii este impresionant! baia comună rus sa întâlnit toate așteptările, calitatea aburului!
Nu-mi plăcea să refuze acordarea de reduceri de ședere ziua de naștere care indică motivul pentru faptul că cabana a fost rezervat prin intermediul unui sistem de rezervare (((Și, în ciuda faptului că locul de odihnă nu este foarte departe de blocajele de trafic Moscova, pe autostrada Shchelkovo teribil pe drum adaugă în condiții de siguranță 2 ore drum lung și obositor: (((
„Surprinzător foarte plăcut“
Foto de pe site-ul nu oferă informații complete despre complex, în realitate, sa dovedit că gama de servicii și opțiuni de divertisment mult mai mult. Un complex este destul de mare și variat. Complexul este un pic mai vechi, dar bine întreținute. Atunci când călătoresc din Moscova, în apropiere de blocaj în trafic perpetuu Park Hotel.
«Întoarcere ATV-uri, elektrotsikly si alte forme de divertisment, și chiar. "
a reveni ATV-uri, elektrotsikly și alte forme de divertisment, iar ei nu au suficient
„Camerele sunt sărăcăcios, dar nu a luat cele mai ieftine.“
Camerele sunt sărăcăcios, dar nu a luat cele mai ieftine. Waterpark toate ruginite. supărător în apă pentru a merge. Mâncarea este în regulă. La fel ca singura gradina zoologica, dar, de asemenea, o mulțime de la grădina zoologică, unde o mulțime în cazul în care vă puteți întâlni. Eu cred că banii lor nu este în valoare de ea. există ceva pentru comparare. a doua oară sau picior.
„Locul de amplasare și camera mare!“
! Locul de amplasare și Sala Mare Mic dejun bufet la înălțime: gama variată și gustoase plin de distracție! Nu este plictisitor pentru orice varsta! Personal receptivă.
O mulțime de familii cu copii. nu am avut noroc cu vecinii săi. cabana noastră a trăit 5 cupluri tinere și toate cu 2-3 copii care au fost zgomotoase până la 5 dimineața, în timp ce părinții lor au fost de băut bere. Desigur. Nu toți părinții își abandonează copiii, dar poate fi în valoare de ea pentru a plasa cupluri cu copii separat de turiști pentru adulți, mai ales dacă sunt oameni în vârstă, printre turiști.
„Weekend în Uniunea Parc“
O zonă mare. O mulțime de verdeață, un bun mini-grădină zoologică, du-te-Karting, locuri de joacă. Căldura cameră. Daca mananci o companie mare, lucrurile nu este atât sunt evidente. Alimente - gustoase, dar nu și diversă. Nu a fost încă gândit abordare a manca. Am putea împărtăși mese, cu atât mai bine pentru a se potrivi, și apoi rândul său, în anii 90 pentru cârnați.
Am stabilit în carcasa 6. Cameră încălcat ușa la baie (aparent, pumn cuiva), etaj posharpanny, a crezut că praful. Copil trântit ușa de la baie nu a putut ei înșiși (nici o cheie la prezența castelului) deschide - numit rezultat tâmplar, stres asupra copilului. apa mirositor, are nevoie de reparații peste tot. Prietenii noștri au stabilit în, atmosfera imensă cabana №16, bun. 5 dormitoare, 3 băi. Dar! Un duș nu a funcționat, Tech sifonului (a venit reparat). Casa de vacanță la Nisa a fost, probabil, acum 15 ani. Atunci ar fi uauuuu, iar acum, toate pasharpannoe. Aquapark-așa-așa, de asemenea, toate foarte posharpannoe.
„Micul dejun și masa de prânz“
mic dejun și cină
Nu mi-a plăcut, la sosire hotelul oferit să semneze un acord suplimentar cu privire la prezența unui câine fin-2500r.
„Bun pentru pace și mersul pe jos“
Bună grădină zoologică, natura frumoasă, camere calde
„Accesul facil la Moscova, un teritoriu imens cu. "
Ușor accesibil de la Moscova, o zonă de mare, cu o varietate de divertisment pentru familii: un loc de joacă, grădină zoologică, călărie, patinoare de interior și în aer liber, parc de apă și spa (pentru o taxă suplimentară). Masa suedeză tradiționale: cereale pentru micul dejun, clatite, omlete, caserola, cina 2 feluri de supă, 3-4 specii de al doilea, salate si compot de fructe) În general, este destul de diversă și delicioase) micul dejun este mai bună decât masa de prânz, cină nu a luat. Zona de spa excelente la prețuri foarte rezonabile. Pentru copii grădină zoologică distractiv unde puteți hrăni animalele (hrana pentru ele la vanzare), o varietate de locuri de joacă pentru copii. Există animații și mini-discotecă, nu ne-am dus.
Comentarii clienți exprima opiniile personale ale clienților Booking.com, a răspuns la un chestionar după șederea lor la hotel. Aceste hotărâri pot să nu coincidă cu punctele de vedere ale Booking.com.