Pat doarme în timpul zilei, timp de 20 de minute. Cum de a prelungi somnul de 20 de minute?
Somn timp de 20 de minute (mai ales în cazul în care acesta a devenit un obicei), nu permite organismului să se odihnească și să recupereze suficient sistemului nervos pentru următoarea dată treaz (BM).
De obicei, problema (copilul este obraznic, se trezește plângând, se trezește cu un zâmbet, dar o lungă perioadă de timp nu poate sta treaz, oboseala acumulata) de dormit 20 de minute acolo, la vârsta de 1,5 - 6 luni. (Și, uneori, în continuare un pic mai mult).
În primul rând, este necesar să se elimine două lucruri:
vise scurte si frecvente - sunt uneori un simptom al multor boli din copilarie. De obicei, problema de somn începe brusc, copilul este de multe ori într-o stare proasta, somn prost. intuitia ta iti spune ca exista un motiv de îngrijorare.
Ce sa faci: nu ezitati sa consultati medicul pediatru neurolog sau copil. În cazul în care copilul este sănătos, atunci nu iau droguri „doar în cazul“, sau pe un „nu interferează“. Cursul este de peste, dar problema rămâne (sau copilul ei pur și simplu să crească).
oboseala 2.Nakoplennaya (giperustalost).
În cazul în care copilul a dormit regulat puțin, nu golirea prin aceasta și rata lor de zi cu zi de somn; timpul de veghe nu este redusă, atunci copilul poate fi deja în ciclul giperustalosti. Sistemul nervos este atât de „obosit“ copilul nu poate dormi. În cazul în care orice trezirile minore (și au întotdeauna un loc să fie între ciclurile și fazele de somn) între cicluri de copil poate trezesc de multe ori în lacrimi. Cel mai probabil, aceasta va afecta și somnul de noapte. Este important să se înțeleagă faptul că lipsa de somn se acumulează.
pentru a rezolva problema cu visele de 20 de minute, prin toate mijloacele pentru a lupta pentru somn copil, pus mai devreme, pentru a reduce BM, pentru a lucra la regimul, distribuția de noapte și în timpul zilei somn.
În cazul în care copilul este sănătos și suficient de somn, cel mai probabil, la 20 de minute de somn este incapacitatea de a schimba faza de somn lumina somn profund (primele 20 de minute de somn - lumina de somn, a doua 20 - somn profund, există o renaștere parțială în timpul tranziției între ele stadii ale somnului, în cazul în care copilul nu a învățat încă să treacă prin această tranziție în sine, aceasta se poate trezi în termen de 20 de minute).
În cazul în care problema vise de 20 de minute va ajuta:
- înfășat (țarcurile de adăpostire și picioarele copilului de la vskidyvaniem)
- după ce copilul este adormit, tu stai lângă el și ajutându-l facă această tranziție. Păstrați-vă mâinile ferm, dar ușor pe burtă (spate). 5 minute înainte de obicei 20 de minute vskidyvaniem să apăsați ușor în jos - să păstreze copilul activi fizic. Dacă înfășa copilul, doar suficient pentru a menține mâinile, ca presiunea scutecul poate fi suficientă. Acesta poate fi în valoare de un pic poshipet (Shhhh), copilul a adormit. Dacă o faci câteva zile (nu vă faceți griji în cazul în care nu reușesc imediat, cel mai important perseverenta), el va învăța pentru a comuta între ciclurile de el însuși, și ajutorul tău nu mai este necesară.
Sper foarte mult că ați găsit această notă la primele semne ale somnului de 20 de minute. Faptul este că mai devreme (vârsta), va începe să lucreze - contribuind la schimbarea ciclului, cu atât mai mare șansele de succes pe termen scurt. Și vei fi capabil de a evita acumularea de oboseală. În orice caz, dacă ați citit-o, înseamnă somnul copilului îmbunătăți în mod necesar cu secvența persistente!
Am deja câteva săptămâni ca docha de 3 luni doarme in timpul zilei doar pentru 10-30 de minute. Apoi se trezește și rămâne treaz 1-1,5 ore. Ce nu știu ... Nu am timp să facă nimic, nici nu se mănânce sau să se odihnească. Noaptea stiva de somn și eram deja obosit de leagăne.
Am căuta prin internet si am gasit. Voi încerca, sper, va