Cum să ajungi la cotierele, viața

Bronnitsy se află la aproximativ 40 de kilometri de Moscova (de la MKAD). Și dacă contează de la "kilometrul zero", atunci 59 km. Direcția este sud-est. Orașul se află la intersecția autostrăzii Ryazan (Calea M5) și mici Moscova Ring (MMK, A108, sau în comun mici „Betonka“)

Puteți ajunge la Bronnits din Moscova în mai multe feluri:

Cum să ajungi la cotierele, viața

Cork pe autostrada Novoryazanskoye.

1. Conduceți cu mașina. În Moscova trebuie să te duci în perspectiva lui Volgogradsky. Și apoi - este mai ușor decât simplu - nu mergeți nicăieri fără să vă mișcați drept. După Moscova Ring Road „Volgogradki“ devine autostrada Novoryazanskoye (M5) - De asemenea, continuați drept și după aproximativ 40 km de la șoseaua de centură din Moscova va fi Bronnitsy! Timpul de călătorie de la MKAD este de aproximativ 50 de minute.

Dar există o problemă - autostrada Novoryazanskoye (în special în vara și înainte de sfârșit de săptămână) este în mod constant în blocaje de trafic. Acest punct poate fi eludat - lăsând Moscova pe autostrada Kashirskoye. După ce a ajuns la intersecția cu Inelul Mică din Moscova ("betonkoy"), este necesar să mergeți la stânga, urmând indicatorul pentru Bronnitsy. Mai departe pe o linie dreaptă sau oriunde nu se stinge. După 30 de kilometri voi fi Bronnitsy.

Opțiuni ocol prin autostrada Lyubertsy și Egorevskoe nu ia în considerare - ca dopul este, de obicei, mult mai puternic decât autostrada Novoryazanskoye.

Cum să ajungi la cotierele, viața

Cum să ajungi la cotierele, viața

Satelitul. Moscova-Ramenskoye. Stația Kazan.

3. Cu trenul. De la stația de cale ferată Kazan (și de la stația. „Vykhino“) cu privire la orice tren (inclusiv „Sputnik“), care merg la stația „Ramenskoye“. Chiar lângă stația de cale ferată. "Ramenskoye" este o stație de autobuz din care până la Bronnitsy există autobuze de transfer și autobuze numărul 38. Autobuzele sunt de asemenea de două tipuri - "simple" și "half-press". În timpul săptămânii ultimul autobuz simplu de la Ramensky la Bronnitsy pleacă la 21:25! De la Bronnitsy la Ramenskoye - la ora 22.20. Această metodă vă va lua aproximativ 1,5-2 ore, dar probabilitatea de 90% de a obține fără blocaje!

Dacă te duci cu trenul, poți fi confundat de stația Bronnitsy după Ramensky ... Deci stația nu are prea multe de-a face cu orașul. Este situat la 10 kilometri de orașul Bronnitsy și este mult mai dificil să ajungi din oraș spre oraș decât din stația "Ramenskoye"

Distribuiți acest link:

Articole similare