10 moduri de a bate pofte

Dacă există o pofta de dulciuri, aceasta înseamnă că organismul care îi lipsește ceva. De obicei, cauzată de o călcați la lipsa de nutrienți, dar, de asemenea, poate avea loc din motive emoționale. Pentru a depăși dependența de dulciuri, trebuie să se concentreze în primul rând pe o dieta sanatoasa constând din produse naturale sănătoase. Cu cât este mai solid și am mânca alimente proaspete, cu atat mai multe substante nutritive corpul tau devine - și cu atât mai puțin ne place dulce.

Notă 10 sfaturi simple pentru a ajuta la reducerea pofta de dulciuri.

Acestea includ legumele cu frunze de culoare închisă, boabe de cacao, nuci și semințe, orez brun, quinoa și avocado. Craving pentru dulciuri poate fi rezultatul deficientei de magneziu într-un organism.

2. Alege alimente bogate în crom

Nu uita broccoli, cartofi dulci, mere, cereale integrale și ouă ecologice. Chromium regleaza zaharul din sange si a colesterolului si ajuta la reducerea nevoii de dulce.

atenție 3. Plata produselor care conțin zinc

Zincul este abundent in cereale integrale, semințe de dovleac, nuci de Brazilia, ouă ecologice și stridii. Zincul este esential pentru producerea de insulină, iar lipsa ei poate duce la dorinta de a manca dulciuri.

4. Se adaugă la fel de mancare scortisoara, nucsoara si cardamom

Aceste condimente indulci nu numai in mod natural produse alimentare, dar, de asemenea, ajuta la echilibrarea nivelului de zahăr din sânge și pentru a reduce relația „dulce“.

Începe consumul de legume murate. alimente acide ajuta la reducerea in mod natural pofta de dulciuri si in acelasi timp contin probiotice care ajuta la sanatatea sistemului digestiv.

6. Asigurați-vă că vă oferi organismului cu grasimi benefice

Ei satura si ajuta la menținerea nivelului de zahăr din sânge stabil. grasimi sanatoase se gasesc in avocado, nuci și semințe, nucă de cocos și ulei de măsline, mai multe despre grăsimi aici. Încercați să adăugați la uleiul de nucă de cocos dieta. Este o sursă de grăsimi saturate este necesar pentru noi în utilitatea manifestării sale. Uleiul de cocos poate fi preparat (legume tocană utilizate în coacere) sau adăugat la periuță.

7. Reduceti consumul de cofeina, alcool si alimente prelucrate

8. Mănâncă nerafinată ( „prime“) oțet de mere

Deoarece oțet de cidru de mere ajută la menținerea echilibrului de drojdie și bacterii în sistemul digestiv, care este necesar pentru a furniza zahăr, utilizarea acesteia poate contribui la reducerea nevoii de zahăr. Se adauga 1 lingura de otet in dimineata un pahar cu apă. Eu fac acest lucru în mod regulat, folosind home-made otet de mere.

Când obosim, vom începe de multe ori consumul de dulciuri. Exercitiile fizice regulate și un somn sănătos este plin de energie si ajuta la combaterea stresului. Știu că fără somn bun, atunci mă voi gândi la dulce pe tot parcursul zilei.

10. Gestionarea stresului și emoțiilor

Trăiește în sus! - Programul de dezintoxicare de zahăr

articole similare