Se încarcă articole.
Toți oamenii sunt împărțite în 3 tipuri:- Cei care fac indreptari
- Cei care fac indreptari
- Acele deadlifts care fac
Asta am WAG! )) Lifter stil pull "sumo", halterofilii face jogging și pofte smucitură. Iubitorii-fata urmarind fese bombate, de asemenea, face pofta cu gantere și cu o halteră. Bărbații țipat din nou pe tija în urmărirea masei musculare si a fortei. Da, chiar și oamenii care nu au practicat, de asemenea, face îndreptările. Ridica un sac de cartofi de pe pământ - este, de asemenea, îndreptările)
1. halteră Îndreptare Classic
Dacă efectuați în mod corect această opțiune de tracțiune, spate, solduri si fese vor lucra aproximativ la fel. Această opțiune este versatil și potrivit pentru toată lumea, indiferent de scopuri de gen și de formare.
Cu toate acestea, această versiune a fetelor în camera mea aproape nu. Eu cred că o astfel de sete pentru buna dezvoltare a rezistenței maxime și a masei musculare globale. Câteva dintre fete visând o mare putere si o masa musculara mare. Aveti nevoie de fese și forță rezonabile. Și acest lucru este destul de (și chiar mai bine) pe dreapta următoarea 3 opțiuni.
2. Îndreptare pe picioare drepte
Acesta este „mort“, este „română“. De fapt, numele nu este în întregime adevărat, deoarece este complet picioarele drepte nu fac în mod corespunzător. Picioarele ar trebui să fie ușor îndoit, în scopul de a se proteja de leziuni care nu sunt necesare. Eficacitatea de exercițiu, în același timp, crește numai. Într-adevăr, unghiul articulației șoldului va deveni mai acută, și, prin urmare, să câștige mai multe fese. Partea din spate nu poate fi coborât sub pelvis. Aceasta este, din spate ar trebui să fie paralele cu podeaua sau ușor mai mare.
Acest exemplu de realizare este bine încarcă fese, spate și din spate a coapsei. Asta este, face tracțiune, nu se agită picioarele, dar poate crește fese. Dar există un dezavantaj. Încărcați aici coloana vertebrală maximă. Acest lucru înseamnă că ar trebui să fie mai mult sau mai puțin sănătos coloanei vertebrale și ar trebui să faceți acest exercițiu cu spatele drept dumneavoastră.
3. Îndreptare cu gantere
Este la fel ca și exemplul de realizare anterior, dar cu o gantera. Punct de vedere tehnic, este mai ușor ca gantere pot fi poziționate pe părțile laterale ale corpului, aducând astfel centrul de greutate la centrul de greutate al corpului. Exercitiul este ideal pentru incepatori. Dezavantajul este că greutățile din varianta cu gantere este întotdeauna mai mică decât pol. Prin urmare, sarcina este mai mică. Dar fetele greutate mai mult și nu au nevoie. Prin urmare, opțiunea cu tija Eu folosesc în principal pentru bărbați, iar varianta cu gantere - pentru fete.
4. Îndreptare în picioare pe un stativ
Ea a scos afară din gaura. Este la fel ca versiunea clasica, dar picioarele sunt plasate pe stand. Astfel, necesitatea de a trage tija și coborâtă într-o poziție inferioară. Crește amplitudinea - creșterea eficienței. Stand înălțime de 5 -. 10 cm Suit drive-uri, placi si totul pe ceea ce se poate sta cu încredere.
Prin modul în care (se referă mai ales la fete), dacă faci trage discuri cu un diametru mic, nu se poate ajunge la stand și pur și simplu coborâți bara de la podea. Efectul este același. Aceasta înseamnă că roțile al căror diametru este mai mic decât discurile standard, cu diametrul de 15, 20 și 25 kg.
Astfel, cel mai eficient tip de Îndreptare pentru fese, în opinia mea, este în picioare pe tija de suport. Apoi, există o trage pe picioare drepte și trageți cu gantere. Aceste două tracțiune cele mai eficiente pentru extensors spate și hamstring.
Fetelor, am sfătui să oprească alegerea pe cele 3 versiuni enumerate mai sus. Și, pentru a începe cu o tracțiune mai bună cu gantere. O mai experimentat, vă puteți conecta și trage pe bază de putere. Țăranii, te sfătuiesc să faci tracțiune clasică, tracțiune pe picioare drepte și trageți pe bază de putere.
Apropo, nu este necesar să se ia în considerare împingerea ca mijloc doar pentru exercitarea picior, fese si spate. Conectați-vă la aceste exerciții mai multe atacuri (7 variante de atacuri) și genuflexiuni (genuflexiuni 8 variante). Aceste 3 exerciții într-un pachet vă va da un efect cu adevărat puternic, dacă este o creștere a masei musculare și a rezistenței, sau rotunjimea feselor. Mult noroc!
opinia expertului
Zaharov Oleg - antrenor sala de gimnastica Odesa
În general, aceasta reflectă toate speciile devin. Cu excepția faptului că care se efectuează înainte de '90. Asta este, până când postural românesc (folosit de campionul român la haltere). Îndreptare pe picioare drepte a fost realizată pentru a reduce gât la picioare, și de multe ori pe stand pentru a evita atingerea clătitele podea. Picioarele mele au fost complet drepte sau ușor îndoit, în timp ce partea din spate a fost lăsat să se aplece. Unele metodiștii moderne cu un dintre cele mai bune pentru partea din spate a coapsei ia în considerare. Greutate utilizat in mod natural moderat.
S-au găsit o eroare în articol? Selectați-l cu mouse-ul și apăsați pe Ctrl + Enter. Și noi trebuie să-l repara!
Partajați-le cu prietenii tăi