7 greseli care 99% dintre femei sunt casatoriti!

- Există un mit pe care oamenii se încadrează în dragoste la prima vedere și dragostea durează pentru totdeauna. Cu toate acestea, nimeni nu construi casa, nimeni nu se obține o profesie, și nimeni nu se reface.

Eu cred că o femeie este construirea de relatii. Știi de ce nu sfătuiesc cuplurile? Pentru că, de regulă, un om cere să demonstreze că femeia este greșită. Și nimic altceva, el nu se așteaptă de la un psiholog. Eu cred că un om răspunde doar la o femeie. El nu va fi la fel de receptiv la psiholog. Eu lucrez cu femeile, deoarece cred cu tărie în faptul că, atunci când se schimbă o femeie, schimbarea raportului dintre oameni să-l.

În acest articol, cele 7 cele mai frecvente greseli, pe care a trebuit să facă față.

Număr Greseala 1: Ai citit o mulțime de morală

Eroarea fundamentală într-o relație - este o mulțime de a vorbi din partea femeilor. Și nu doar vorbe. Acest lucru este atunci când, mai degrabă decât să explice motivul pentru tristețea lui, ea spune: „O să-ți spun cum să corect! Știu! Nu te cunosc deloc ... „Ea începe predicile sale, de exemplu, în mașină, într-un moment când el nu se poate obține chiar și din ea. Și continuă tot drumul de a face creierul lui pe un subiect minor. Apoi au venit acasă, să mănânce, du-te la culcare, fac sex, și în dimineața toate repetate.

7 greseli care 99% dintre femei sunt casatoriti!

Numărul Greseala 2: ești aruncat de la o extremă

La femei, există o altă greșeală des întâlnită. Ei merg în mod constant la extreme - „disponibile întotdeauna“ sau „inaccesibilitatea absolut“. Sunt 2 lucruri:

1. Atunci când o femeie este disponibil la partenerul său de intimitate, indiferent de comportamentul său, acesta își pierde valoarea atât în ​​sine și partenerului.

2. Atunci când o femeie ia poziția grea a liderului sau „mama“ în familie, la dorința sexuală a pierdut. Deoarece oamenii cap „mama“ și „sex“ - sunt două lucruri diferite. „Mama“ - pentru dragoste si sex trebuie să caute o altă femeie.

Femeia - o combinatie de fete si mame. Împreună vom obține o femeie calmă, armonioasă care știe cum să fie flexibil. Mama nu poate fi flexibil, ca întotdeauna ceva să vă faceți griji și ar trebui să fie corecte. O fată nu poate fi flexibil, pur și simplu, pentru că este o prostie.

Atunci când o femeie învață să se simtă, ea înțelege ce bucurie liniștită. Și învață să găsească instrumentele necesare pentru a veni la o astfel de stare.

Femeile așteaptă să vadă ce va veni un om care va face nimic, și va fi bine. Nu va fi bine. Deoarece nevoia de iubire - este o nevoie de bază. Nevoile de bază, putem se vinde numai. Și, dacă o femeie nu este în măsură să îndeplinească propriile nevoi de bază, va crește resentimente. Deși s-ar părea, merge așa cum trebuie, iar omul face acest lucru, așa cum se spune în reviste. Dar ea nu se simte. Și acest lucru duce la faptul că oamenii pleacă.

Numărul Greseala 3: Tu lupite Tiger Sneaker

Femeia de multe ori încearcă să transmită omului că el nu este în conformitate cu punctul de vedere. Ea continuă să repete afirmații, cum ar fi: „Sunteți leneși“, „Cât de mult poți?“ „Nu vei câștiga bani“, „Când iei o decizie“?. Și raportul de informații înainte de a-l la o astfel de poziție în cele din urmă va face un „porc“ din ea, care nu vrea să vină la ea.

Am o astfel de alegorie, atunci când luăm tigru și să ne dezlipirea adidași sale în fiecare zi. Îi spunem că nu este puternic și nu un tigru. Vă sugerez femeilor să spun astfel de fraze ca: „Știi, eu sunt trist“, „Știi, eu sunt foarte supărat, pentru că v-am explicat cât de important este pentru mine, în speranța că mă veți înțelege.“ Astfel, o femeie da un om este responsabil pentru starea lui. Acest lucru este foarte important. Deoarece toate femeile sunt în așteptare pentru justiție. El fiind absolut confortabil, care nu-i place responsabilitatea suplimentară. Și reprezentanții puternic jumătate a omenirii este mult mai ușor de a face o femeie sa se simta confortabil, mai degrabă decât mai târziu să fie responsabil de faptul că ea este trist.

Numărul erorii 4: Tu nu își dau seama ce fericire

Am lucrat timp de 15 ani și pentru o lungă perioadă de timp nu a înțeles de ce o fată cu o foarte diferită de stare, vârsta, experiența și educația fac aceleași greșeli. Și ce am realizat? Faptul că responsabilitatea părinților este enormă. Părinții ar trebui să dea fiica ei experiența de fericire, în care ea s-ar identifica mai târziu, în societate. De exemplu, nu am fost învățat să se simtă fericirea. Și când o fată vine la viață, ea nu știe că o astfel de stare de fericire. Ea cunoaște starea de fragmentare premii pentru note bune, un comportament bun sau altceva. Și așa merge în viață, fără să știe ce este fericirea, și întâlnește un om care spune: „Eu sunt fericire,“ Ea îl duce la ea. Este nevoie de 2-3 ani, iar ea nu se simte fericirea.

Sarcina principală a părinților - pentru a transmite copiilor lor sensul de fericire. Și dacă o femeie educă și cultivă un sentiment de bucurie liniștită, rezolvă două probleme dintr-o dată.

Numărul erorii 5: Nu educa afecțiune la copii

Prietenul meu are o fiica, care este de 3 ani. Când ea se apropie de el, el arată imediat afecțiune. În general, natura arată modelul de comportament al fetei. Dacă femeia ar fi comportat tot timpul, astfel încât omul nu ar avea nici o șansă să rămână indiferenți. Dar, în cazul în care totul dispare odată cu vârsta? De ce, atunci când începi să vorbești cu o femeie, ai nevoie de la fel de mult timp să aștepte pentru ca aceasta să se agațe de tine? Atunci când femeile au copii, au făcut inconștient. De ce au nevoie să-l învețe din nou?

Această anxietate. Experiența din relațiile anterioare. Când fata inselat de trei ori, ea începe să se gândească: „Ce se întâmplă dacă el nu are nevoie? Dintr-o dată el mă va împinge? "

Când m-am pus în ea, voi spune un cuvânt fel, atunci nu va fi o eliberare de rău. În mod similar, copiii noștri. În primul rând - trebuie să luați întotdeauna sentimentele lor. Dacă fiica mea plânge, niciodată nu-i poate spune că ea a fost plâns din cauza prostii. Trebuie să spun că v-ar fi plâns în locul ei. Avem nevoie de a empatiza. Unul dintre instrumentele este de a face clar pentru copilul dumneavoastră că e bine. Pentru a spune: „În orice situație Eu sunt cu voi.“ Și trebuie să mă opresc din moralizator. Așa că mulți spun: „Sunt în orice situație cu tine, dar te asculta când eram de vârsta ta ...“ Și începe ...

Numărul Greseala 6: Nu da un om vorbind

Un bărbat ar trebui să învețe să vorbească. Când el nu vorbea, femeia se simte inutil. Problema este că ei fac planuri singuri și nu le discuta cu femeia. Dacă el spune: „Astăzi am lucrat timp de trei ani, pentru a ne cumpăra o casă“, - femeia îl sprijină cu plăcere. În ochii unui om, dacă el trăiește acolo, el vine acasă și mănâncă supa, apoi - el o iubește. Dar femeia nu este clar. Femeile întreba: „Cum știu ce se uită la mine o venire puțin cam târziu și de dormit într-o altă cameră,“ Când pun această întrebare oamenilor, ca ei spun, „Ei bine, am făcut-o! E în regulă. " Cu femeile au nevoie să vorbească. Este necesar să se spună: „Sunt obosit. Pregătiți-mă aici este vasul ". Și ea va fi fericit.

Cum de a comunica oamenilor că ai nevoie de ea?

Faptul că femeile văd în detaliu. Aceasta este de până la fragmente din imaginea de ansamblu. Și oamenii se vedea imaginea de ansamblu. Atunci când o femeie face ceva și întreabă omul: „Ei bine,“ - în explodează capul lui. El crede că dacă el spune și nu cade, va exista un scandal.

Există un joc bun. Când omul tău îți cere să faci ceva, de exemplu, vă cere în cazul în care cămașa, sau cere să facă ceai, i-ai spune următoarele: „Trei important pentru mine cuvântul și am să-ți spun în cazul în care cămașa“ sau „5 licitație cuvinte, și vei avea cel mai bun ceai din lume ". Un om într-adevăr nevoie pentru a instrui pentru un timp pentru a se asigura că aceasta este în mod constant vă spun aceste cuvinte. Mai târziu, el va folosi în mod independent, acest instrument.

Numărul Greseala 7: Nu-ți dai seama frumusețea

De ce o femeie atunci când pe stradă timp de ore în picioare la oglindă și doriți să arate un pic mai bine pentru străini, dar nu pot găsi timp să arate bine pentru omul ei acasă? Acest lucru se datorează faptului că femeile sunt preocupați de opinia publică. Omul ei este alături de el. Ea este mult mai important ca omul nu este să spun că ceva minunat, iar un străin îi spune soțul ei despre ce frumoasă soția lui.

Nu este o poziție destul de sănătos, și trebuie să fie eradicată. Eu cred că pentru a fi frumos - este un loc de muncă pentru o femeie pentru viață. Nu contează cât de veche este ea. Nu contează care ea funcționează. În nici un caz nu se poate rula.

Tehnici simple pentru a fi fericit:

Vino la 4 kilometri pe zi, pe jos. Nu ar trebui să fie „aici 500 de metri acum, 500 - atunci.“ Trebuie să mergem la doar 4 km distanță.

Bea apă! Depresia se spală din corp.

Spune-te, „Eu aprob!“ Cât mai des posibil.

Pe scurt: do în dimineața este că te iubesc. Și începe ziua bine.

Și există un alt sfat bun: o dată pe săptămână, nu fac nimic. Nimic nu la toate. Nu puteți umple pat, mananca iaurt, du-te la sala de fitness și multe altele. Aceasta este o procedură foarte importantă.

La fel ca mulți oameni, m-am dus în Tibet pentru a găsi răspunsuri despre fericire. Nu am găsit. Era frig, foame și speriat. Am fost acolo timp de trei săptămâni, și o dată pe săptămână am avut ocazia de a cere călugăr salvie. Secretul meu spre fericire este că nu există garanții. Lumea este instabilă. Totul se poate schimba în orice moment. Și dacă astăzi nu voi lua maxim, atunci mâine regret.

PUSH „Like“ și de a primi doar cele mai bune poziții în Facebook ↓

articole similare