2 Întrebare despre eBay

1. ibee nu trimite bunurile imediat după cumpărare - trimite după efectuarea plății. Fiecare vânzător scrie, cât timp el va trimite - cel mai adesea, una sau două zile lucrătoare, într-un fel am primit vânzătorul trimite în termen de zece zile lucrătoare. Dar numărul de, în orice caz, nu este după „plasarea unei comenzi“, și la primirea plății. Și nu toate, din păcate, schimbați starea produsului la „trimis“ - este de asemenea necesar să se ia în considerare.
2. ibee nici un coș. Există două opțiuni - fie pariu (BID), și pentru a obține mărfurile la acest preț sau vă bat cumpărător mai generos, sau alege un produs cu un preț și apăsați fix „cumpăra imediat.“
Și apoi, și un altul nu este echivalentă cu de obicei „a pus într-un coș, și apoi să decidă“, în magazine, este perfect actul de cumpărare. Nici o cale de întoarcere.
Eliminați nu pot fi cumpărate. Nimic.
Sau să plătească - sau pentru a obține feedback negativ și se va înrăutăți reputația și complică achizițiile suplimentare pe ibee.

1. Cred că, în orice magazin nu trimite fără plată. Plata a fost 28.01. Vânzătorul a scris că a primit plata și trimite „cât mai curând posibil“.
2. Sunt doar confuz, că lista Won / achiziționat nu a fost atât de bun. Acum am scrie o scrisoare de scuze.
Vă mulțumim!

1. Uită-te în articolul de date, în secțiunea „Plată și expediere“ - de obicei, este scris, pentru ce perioadă de timp, mărfurile vor fi expediate.
2. Ei bine, poți să-l eliminați din listă - este lista ta. Dar daca arunci proiectul de lege, încă nu va fi în măsură să evite plata.

Vă mulțumim din nou!
1. Se spune aproximativ 3 zile lucrătoare. V-am scris-l, probabil, încă o dată.
2. și nu spun viitorul, în cazul în care puteți vedea o listă a ceea ce trebuie să plătiți? Eu trebuie să cumpere secțiunea la secțiunea Won / Achiziționat au fost numai după cumpărare, despre care am îngrijorat cu privire la trimiterea)

Când te duci la eBay meu, ai cumpărare Mementouri. Printre ei vor fi
Trebuie să plătească pentru 1 articol. (Sau, orice ați cumpărat și plătit).

Aici! Aici se spune doar despre plătit - A trebuit să-i lase feedback-ul! Și a fost cu ei doar pentru săptămâna trecută. Și apoi am primit o scrisoare cu privire la neplata și mărfurile apar pe această listă! Și acum nu mai este acolo din nou, dar el este acolo, lista Lista de monitorizare.

articole similare