12 cuvinte pe care fiecare tata ar trebui să spui copilului tau, Creu

Fiecare dintre noi are o mulțime de amintiri vii de viață cu tatăl meu. Redarea în curtea unei mingii. Coups în mâinile lui. Lupta în camera de zi. Pescuitul în iaz. Tir cu talere pe plăci. În pas de dans. Rade. Fotbal. Munca. Constructii. Ciclism. Asta-i viața.

12 cuvinte pe care fiecare tata ar trebui să spui copilului tau, Creu

Papa, care pare îndepărtat, furios, indiferenți, sau că este greu de mulțumit, din păcate, poate da naștere la sentimente amestecate. Mulți dintre ei au pierdut părinții lor devreme în viață prea - din cauza decesului, divorț sau eșec. Alții continuă să se lupte cu amintiri teribile ale abuzului tatălui lor și frica de cei care trebuiau să le apere.

Cuvintele au o semnificație. Copiii noștri trebuie să le audă. Ei prospera pe încurajare și sprijin, cuvinte emoționale. Și când copiii devin adulți, dar ei încă mai au nevoie să audă cuvintele de dragoste de la vocea tatălui său. înțelepciunea Tatălui să-i spun din inimă pentru o lungă perioadă de timp continuă să trăiască în alte persoane.

Aici sunt 12 lucruri pe care fiecare tata ar trebui să le spună copiilor lor, deși există încă multe altele:

1. Te iubesc. Întotdeauna. Nu contează ce. Cu siguranță (doar). Și nimic nu se va schimba niciodată.
  2. Eu cred în tine. O poți face. Toate acestea sunt posibile. Ești un câștigător.
  3. Îmi place soțul tău.
  4. Sunt cu tine. Și chiar și atunci când nu mă vezi, poți fi sigur că mă gândesc la tine.
  5. Sunt mândru de tine. Ești frumoasă și uimitoare. Vei realiza mult în această lume.
  6. Respectă sebya.Uvazhay altele. Respectul pentru mama lui.
  7. Te înseamnă întotdeauna pentru mine mai mult decât reputația ta. Niciodată nu uita cine esti si ce faci parte în primul rând lui Dumnezeu. Cine ești singur cu tine este la fel de important ca și cine ești în public.
  8. Îmi pare rău. Mă poți ierta? Te iert.
  9. Mă rog pentru tine.
  10. Munca este dificilă. Salvați și cheltui puțin. O mulțime pentru a da.
  11. Nu te judeca prea aspru. Rade. Mult noroc în viață. In fiecare zi este o aventură.
  12. Fii îndrăzneț. Fii tare. Dar, amintiți-vă întotdeauna că este bine să-ți fie frică. Și plânge este normal.

Dacă nu ați auzit niciodată de aceste cuvinte, iar unii dintre tata te, nu este sfârșitul istoriei.

Papa, va juca un rol important în viața copiilor tăi. Sunteți eroi. Ești o bază solidă. Ai un potențial puternic de a influența generațiile viitoare.

articole similare