10 lucruri de a numi pe care abia ai cunoscut înainte de

În fiecare zi puteți vedea pentru o lungă perioadă de timp devin obiecte familiare și detalii care nu știu nimic despre destinație. Da, esti, probabil, mai mult decât o dată gândit să se uite pe internet ce gaura nuzhnana în capacul unui pix, dar niciodată nu a găsit timp. Hai să o facem împreună.

10 lucruri de a numi pe care abia ai cunoscut înainte de

În districtul o mulțime de lucruri pe care le vedem în fiecare zi, dar nici măcar nu știu de ce au fost create. Am deschis mai multe dintre aceste „secrete“ și în cele din urmă a afla de ce există un cilindru pentru a încărca un laptop. Sunt bucuros să vă împărtășesc o informație de top-secret. Și, da, microcasetă pe blugi dvs. în această listă prea!

De ce avem nevoie de o buclă de pe spatele tricoului

Pe această problemă, există trei versiune plauzibile. Primul cel mai evident - această buclă este proiectat pentru a fi capabil să stea un tricou pe cârlig, și ea a ezitat. A doua versiune a venit la noi din perioada în care mutarea a fost gulere și fulare detașabile: probabil această buclă a fost creat pentru atașarea cravată. A treia versiune a mai romantic. Studentul, care a studiat la o universitate americană, atunci când am început să întâlnesc cu o fată, se taie bucla într-un semn că el este ocupat. Și ea, la rândul său, a trebuit să poarte o eșarfă de colegiu lui.

De ce ai nevoie de un cilindru pe cablul de încărcare laptop

Sunteți sigur că ați observat această îngroșare pe laptop de sârmă sau camera de încărcare. Acesta este un dispozitiv simplu, dar foarte important este „ferita“. Aceasta elimină posibilitatea de interferență de la cablul de alimentare. Design-ul acestui filtru este simplu în extreme: cilindru interior sunt inserții de ferită, care înconjoară inelul de sârmă.

De ce am nevoie de o gaură în avion

Iluminator este format din două geamuri din plastic. Datorită diferenței de presiune mare între spațiul de aer dintre sticlă și interiorul interior, „glazurat“ poate exploda. Aceasta este o mică gaură creat doar pentru normalizarea tensiunii. Prin aceasta, aerul este evacuat din spațiul inter-sticlă sau, în mod alternativ, scurgeri din compartiment.

Care este albastru parte din guma de șters

De ce filele de sus și de jos sunt dispuse orizontal pe tricou

Un alt „Shirt“ întrebare, dar nu există nici o poveste de dragoste. Faptul că cel mai mult este probabil ca butonul va anula aceste locuri. În bucla de presiune orizontală sub un unghi și să aibă o șansă ca butonul aluneca din găurile scade.

De ce adidași găuri suplimentare

Aceste găuri suplimentare în adidași puțini oameni să acorde o atenție, dar în zadar, pentru că acestea sunt foarte utile. Aceste găuri sunt proiectate pentru a fixa piciorul mai strâns și freca piciorul în timpul exercițiului.

Ce gaură în spaghete lingură

Gaura din spaghete lingura făcut pentru a măsura cantitatea de paste uscate pentru prepararea porțiunii etalon. Este clar că cineva se mănâncă un pic, iar cineva care este foarte pasionat de paste și gata să mănânce la un moment dat tot pachetul, dar pentru cei care au un apetit „mediu“ și care întotdeauna au pierdut mult spaghete de somn - se deschide o mântuire adevărată.

De ce ai nevoie de un buzunar mic pe blugi

Cel mai popular răspuns - să poarte prezervative. Desigur, în acest buzunar, puteți pune doar despre orice, inclusiv contracepție, dar el nu a creat inițial pentru asta. Pentru prima dată în cinci buzunar a apărut în 1873 pe blugi Levi și a fost destinat pentru un ceas de buzunar. Până în prezent, directorul firmei se numește «ceas de buzunar».

De ce ai nevoie de o gaură în capacul unui pix

Dacă suprima acest capac (si orice altceva), mucusul începe să se umfle. Această mică gaură este creat, în scopul de a preveni absorbția capacului în căptușeala.

De ce am nevoie de o bucată de material, care este atașat la haine noi

Nu, nu pentru patch-uri! Se pare că producătorii aplică această însemnare, astfel încât să puteți spăla cu pulbere sau înălbitor pentru a verifica, cum să reacționeze la țesutul.

articole similare