8 moduri de a obține bogat!
Aproape toată lumea mă întâlnesc, vreau să fiu bogat. Dar știați că mai important decât să fii bogat?
Acesta este modul în care te bogat.
Tata bogat mi-a spus că există mai multe modalități prin care oamenii pot obține bogat, și fiecare dintre ele are prețul său.
Puteți deveni bogat.
1. Fiind căsătorit cu cineva pentru banii lui
tata bogat a spus: „Atât bărbații cât și femeile pot căsători pentru bani, dar vă puteți imagina cât de viață cu cineva displace Acesta este un preț foarte ridicat?“.
2. Ca trisor, mincinos, sau un haiduc
tata bogat a spus, „Este ușor să devii bogat din punct de vedere. De ce oamenii incalca legea si risca sa mearga la închisoare de dragul de avere? Riscul de a merge la închisoare un preț prea mare pentru mine. Vreau să fiu bogat și să fie liber, asa ca de ce să ia riscul de a merge la închisoare de dragul banilor? Îmi pierd stima de sine și nu pot înlocui familia și prietenii mei.
Onestitatea este întotdeauna cea mai bună politică.
3. Prin moștenire
4. Câștigă loterie
Acest lucru este bine dacă, ocazional, pentru a te distra cumpără-ți un bilet de loterie, dar dacă doriți să obțineți bogat în acest fel, se va păcăli planul. Deci tata bogat a spus.
Câștigă loterie o mulțime de bani este aproape imposibil. Dar, din păcate, mulți speră astfel să se îmbogățească. Și chiar a câștigat la loterie, oamenii, probabil, nu va fi capabil să facă față problemei - prea mulți bani. Și într-un timp foarte scurt, toate vor pierde, și va trăi ca înainte.
5. Fii un faimos
tata bogat a spus, „Eu nu sunt inteligent, nu talentat, nu frumos. Deci, pentru a obține bogat, este imposibil pentru mine. "
Hollywood-ul este plin de actori care au rupt în jos. Cluburile sunt umplute cu grupuri de rock, care visau faimă și recunoaștere. Terenurile de golf sunt pline cu jucători de golf care doresc să devină un profesionist ca Tiger Woods.
Dar dacă te uiți la Tiger, vei vedea că el a plătit un preț mare pentru a deveni persoana a devenit. A început să învețe să joace golf cu 3 ani, iar în 20 a devenit un profesionist. Preț Ego 17 ani de practică.
6. Fiind lacomi
Lumea este plină de oameni lacomi a căror favorit spunând: „M-am a mea, și am de gând să-l păstrați.“ Când oamenii sunt lacomi cu banii si activele lor, aceasta înseamnă, de obicei, că acestea sunt, de asemenea, lacomi și orice altceva. Când a fost întrebat, pe care le-au ajutat sau au învățat pe oameni, de multe ori nu au timp.
Prețul de lăcomie este de așa natură încât trebuie să lucreze chiar mai greu pentru a păstra ceea ce vrei. A treia lege a lui Newton, „Pentru fiecare acțiune există o reacție egală și opusă.“ Dacă sunteți lacomi, oamenii vor reacționa la tine, ca un lacom.
Când m-am întâlni oameni care au probleme de bani, eu le recomand sa inceapa sa ii dea bani la distanță în mod regulat la biserică sau de caritate lor.
7. Pentru a cumpăra tot ieftin
Acest element este cel mai supărat tata bogat. El a spus: „Puteți face o avere prin cumpararea tuturor ieftine, dar problema este că sunteți în continuare mondial ieftine Urăște oameni bogați care sunt ieftine este motivul pentru care oamenii urăsc personaje precum Scrooge în faimoasa poveste de Charles Dickens, A Christmas Carol .. în proză. oameni ca Scrooge face bogat un nume de rău. "
tata bogat a spus, eu muncesc din greu și să câștige bine, și au posibilitatea de a cumpăra propriile lor lucruri bune. Trebuie să fie în măsură să se bucure de bani pentru a se recompensa pentru eforturile lor.
8. A fi inteligent financiar
La vârsta de 12 ani, am asistat la modul în care tata bogat a cumparat cel mai scump teren pe plajă, deși banii de la el să cumpere nu a fost acolo. Am dat seama că tatăl bogat are puterea, care nu este majoritatea oamenilor, și a vrut să aibă aceeași putere. Prin urmare, mulți ani, am învățat de la el. In timp ce el nu a făcut inteligent financiar. Acum am folosi aceeași putere de investiții, care a avut anterior un tată bogat.
Cel mai bun mod de a deveni bogat - este de a fi inteligent punct de vedere financiar.
Ca tata bogat ma învățat: „Sunt oameni care cumpara bilete pentru joc, și există oameni care vând bilete pentru joc Ce fel de persoana pe care doriți să devină care cumpără sau vinde bilete.?
Știri asociate: