20 de întrebări la care am obosit de a răspunde

• 20 de întrebări la care am obosit de a răspunde
    James Bolivar di Gries

20 de întrebări la care am obosit de a răspunde

Din moment ce am absolvit, am fost a fost de a turna o mulțime de întrebări. Cu toate acestea, chiar și după școală, au căzut pe mine. Sunt întrebat în mod constant cu privire la viitor. Părinți, prieteni, bunici, rude, care rar le vezi, mereu interesat de viitorul tau. Cel mai rău dintre toate, nu știu cum să răspundă la aceste întrebări. Iar explicația este destul de simplu: Nu sunt un clarvăzător! Cred că ți-a cerut, de asemenea, întrebări de genul, amice?

1. Unde te vezi peste cinci ani?

La naiba, este evident acum că nu știu, chiar punct de vedere geografic.

2. Nu ați cunoscut pe cineva special?

Babayku? Freddi Kryugera? Pe de jocuri pe calculator arată comerț, l-am cunoscut Gordon Freeman, este considerat?

3. Ești căsătorit?

4. gândit cum să obțineți copiii?

Cu atenție, matusa! Dacă m-am gândit vreodată despre persoana care am de gând să învețe să joace șah sau să se joace cu el pe un cuplu de Xbox, aceasta nu înseamnă că mă face până mintea mea pe asta. Este responsabilitatea tuturor cazurilor.

5. Îți place slujba ta?

Atunci am întrebat despre asta, am început imediat să mă întreb. Nu mai mult, bine?

6. Cum te intelegi cu colegul tău de cameră?

Când m-am mai trăit cu colegi de camera, am întrebat întotdeauna această întrebare. Deci, am trăit în diferite moduri. Și această întrebare este foarte plictisitor.

7. V-ați dorit vreodată să se întoarcă la școală?

De fapt, personal, eu nu. Ideea este că nu a fost doar. Dar m-am dus la școală timp de 11 ani. 11 ani pentru fiecare zi mă trezesc și du-te undeva. Acest lucru este aproape jumătate din viața mea. Iar ideea de a merge acolo, nu am, în ciuda faptului că a existat o mulțime de distracție.

8. Ați încercat site-uri online matrimoniale?

9. Ți-e dor de universitate?

Am absolvit recent. Relativ. Nu mai mult de 10 ani.

10. Ce vrei să faci cu viața ta?

O mulțime de lucruri. Um. Ce face acest lucru? Ce ar trebui să răspund?

11. Ai avut grijă de pensia?

frecvența menționării în conversație cu rudele noilor propuneri de la diferite companii cu o discuție despre trecerea fondului de pensii în mâini private a crescut. De fapt, nu vreau să mă gândesc la pensionare. Nu am nici o încredere în viitor, și nu există nici o probleme psihologice. Nu sunt doar sigur de realitatea înconjurătoare. Și care va trăi până la pensionare. Dar cum să-l explice mama?

12. Care este chiria?

„O, cât de mult.“ Sunt obosit de a asculta răspunsul.

13. Când cumpărați-vă propria acasă?

Um. Este greu de spus. Niciodată?

14. Părinții tăi accidental s-au căsătorit și gravidă cu tine la vârsta ta?

De fapt, nu, e bine că nu am fost furios această întrebare.

15. Ai datorii?

16. Chiar poate achita toate aceste datorii pe salariul tau? Mă puteți ajuta?

17. Nu cred că despre mutarea înapoi la staul, pentru a economisi bani?

Mamă, punctul de aici nu este vorba de bani.

18. Trebuie că, există un cont de economii?

Uneori cred că mi-ar fi ucis după problema. Dar am o cutie pentru monede!

19. De ce nu vorbești cu prietenii de la universitate mai mult?

Pentru că ei au acum o viață diferită, mătușă! Că am fost o dată în aceeași zonă, suficient de prietenie.

20. Ai destul de * * șoaptă sex?

* DA * șoaptă tare.

articole similare