Atitudinea diavolului față de apărătorii patriei este un războinic ortodox

Atitudinea diavolului față de apărătorii patriei este un războinic ortodox
Biroul de protocol al președintelui surprins de atenția mass-media și bloggeri la întrebarea de ce președintele rus Dmitri Medvedev a fost ședinței în timpul Ziua Victoriei parada de 9 mai scrie „Interfax“. După cum a subliniat în departamentul, standuri, inclusiv tribuna centrală în Piața Roșie, cu fotolii pentru relaxare in timpul paradei dezvoltat acum 5 ani, dar pentru că creșterea bruscă a interesului pentru subiect pare funcționarii sunt în prezent, nu sunt bine întemeiate.

Așa cum sa explicat în cadrul Oficiului, în timpul festivalului de 60 de ani de la victoria asupra Germaniei naziste, conducerea țării, pentru prima dată invitat la platforma centrală a șefilor de stat și veterani - rușii, precum și reprezentanți ai țărilor CSI și țările din coaliția antihitleristă. De atunci, după cum se explică în Oficiu, tribuna în fiecare an îi invită pe veterani ai războiului. În acest an, în tribuna centrală erau 150 de persoane, dintre care 100 sunt persoane de vârstă înaintată, care au greu să stea tot timpul în picioare sărbătorile de pe Piața Roșie. Pentru a nu pune pe nimeni într-o poziție ciudată, sa decis ca toți cei de pe podiumul central să stea.

Potrivit veteranului celui de-al doilea război mondial, explicația funcționarilor este "extrem de incorectă și lipsită de respect față de participanții la paradă".

„În al doilea rând, o paradă trecând prin tribună la poziția de“ atenție, ochi pe podium“, a salutat comandantul parada și Comandantul Suprem, - a continuat Michael Frolov. - În toate țările, un salut este răspuns în salut. În carta franceză este scris că juniorul în onoare dă onoarea mai întâi bătrânului, iar în primul rând primul care dă onoarea este cel care este mai bine crescut. Comanda noastră a Forțelor Armate sa dovedit a fi oameni răi. Nu numai că a încălcat Carta, cînd este necesar să răspundă la fel pentru a da onoare. În cazul în care întreaga unități deținute de comanda „atentia“ si felicitati, iar tu stai waddling în timp ce murmura - este ignorarea apărătorii Patriei, care a trecut prin Piața Roșie“, - a declarat veteran al Marelui Război pentru Apărarea Patriei.

„Membrii parada militară în Piața Roșie ar trebui să fie în uniformă completă, și nu sub formă de câmp Yudashkin, și toate decorații și medalii care indică diferențe, care în acest moment, la toate nr. De aceea, eu cred că a fost o parodie a paradei și lipsă de respect față de participanți și tuturor cetățenilor noștri, care au urmărit parada din Piața Roșie și la televiziune, „- a conchis Mihail Frolov.