- Familie - nici un stat de celule. Familie - această stare este. Lupta pentru putere, probleme economice, artistice și culturale. Operațiunea, visul de libertate, sentimente revoluționare. Și așa mai departe. Aceasta este familia.
- Fericirea include în mod inevitabil, o premoniție de probleme. Nu e de mirare atât de distractiv feasting mușchetari Dumas pentru o ziduri de cetate asediată
- Sunt destul de sigur că putem cuceri orice fată, la nesfârșit ei fotografierea.
- „lucruri personale partizane Bosnyuka. Un glonț din craniul său, precum și un cui, pe care a rănit un fascist ... „luptători de gherilă au trăit pe scară largă Bosnyuk!
- Omul folosit să mă întreb: Cine sunt eu? E un om de știință, un conducător auto american, un evreu, un imigrant ... Dar ar fi necesar tot timpul să te întrebi: Nu cac eu?
- Nu regret cu privire la experiențele lor de sărăcie. Dacă credeți că Hemingway, sărăcia - o școală de neînlocuit pentru scriitor. Sărăcia îi face pe oameni dornici. Și așa mai departe. Este curios faptul că Hemingway știa cât mai curând bogat ...
Numarul mic de gândire produce legiuni de oameni ca-minded.
Am încetat de mult să împartă oamenii în pozitive și negative. Eroi literari - chiar și cu atât mai mult. De asemenea, nu sunt sigur că în viața crimei este urmată inevitabil de pocăință, iar pentru feat - fericire. Avem ceea ce se simt. proprietățile noastre, avantaje și defecte extrase sensibile la atingere lumina trăiește ... „Natura - esti zeita mea!“
Când un om mândru de piftie lui, iar acum ... papuci de catifea din Polonia. Khlestakov a fost cu Pușkin pe un picior de prietenos, iar prietenul meu sa întors de la Moscova Genych deprimat și liniștit - Olzhas Suleimenov văzut în TsUM. Chiar și oamenii inteligenți mint, ei au un salariu decent. M-am adaugă întotdeauna douăzeci de ruble, dar într-adevăr bine plătit ...- Henry Franzovich în vedere fotografii ... Nota, nou-născuții sunt așa-atât ...
- Selectați dorit. Stai timp este.
- Mirii sunt stationar si ambulatoriu. De exemplu, eu - ambulator ...
In fiecare zi care trece - un pas în viitor. Și toate etapele sunt aceleași. Gray, călcat în picioare și abrupt ...
Întotdeauna îmi scot pantofii în avans, astfel încât să nu te distras ... Ca să nu mai spun, „Doar un minut, am scoate pantofii ...“ Da, și șireturi dezlegate nu emoție ... Poate o mie de dantele am rupt de pasiune ...
Cei săraci în nici un caz suferi pierderi. Cei săraci sunt în mod constant bine, chiar pentru faptul că câinele lor recuperat în locul greșit. Dacă un om sărac picături accidental amenzile, banii necesari să cadă prin trapei. Și bogații tot drumul în jurul valorii. Ei au găsit banii într-o jachetă veche. Câștigătorii la loterie. Primiți o moștenire de la rude necunoscute grădină. câinii lor sunt acordate premii în bani la expoziții.
- publica o poveste?
- Bună. Dar nu suficient.
Ar fi frumos să înceapă piesa mea asa. Leading spune:
- A fost un luminos, cald, soare ...
În cele din urmă, în mod clar:
- Pompei!
Odată ce am fost acceptat pentru Kuprin. A fost așa. Am băut prea mult. M-am așezat cu toate acestea, în autobuz. Alimente pentru afaceri. femeie, stând lângă el. Așa că am vorbit cu ea. Doar pentru a fi salvat de la degradare. Și apoi autobuzul nostru trece restaurant „Litoral“, fostul „Chvanova“. I-am spus:
- restaurantul favorit Kuprina!
Ea a tras și a spus:
- Se poate observa, tinere. Se poate observa.
Deveniti umplut cu sfaturi înțelepte și să ia notă. Se inspiră din scrierile marilor figuri și poeți. Poate va ajuta să cucerească „de sus“ și pentru a atinge obiectivele lor. Da, uneori, viața nu este atât de simplu și, fără îndoială, dar uimitor. Ea are atât de multe lucruri interesante. Sperăm că totul va fi sigur pentru a reuși.
A se vedea, de asemenea:
articole similare