19 - Înlocuirea direcției Ford Focus 2

Așa cum am stat stoc roata din plastic chetyrohspitsevy. Până în acel moment, atunci când am cumpărat mașina, el a fost deja bine roase.

După o scurtă de funcționare a observat că direcția de plastic a început să se destrame și să fie la îndemână. Această situație, desigur, nu fericit. Am început căutarea unei noi roți. În plus, la fel ca în trei spițe. SportStyle toate lucrurile: D pungi au patru și trei spițe volane sunt diferite, respectiv, și avea nevoie de o pernă.
În primul rând a cumpărat b / un volan îmbrăcat în piele în Tolkachev. Roata a fost un pic sărăcăcios, dar în stare bună. Dar căutarea târât pe perne. Ca rezultat, am găsit o nouă piele roți cu trei spițe cu o nouă pernă și vândute la mâna a doua.

Dupa ce am vorbit cu colegii, am decis să schimbe volanul.

Scoateți capacul bateriei

Cu baterie elimina plus terminale și să aștepte 15 minute. Acest lucru se face în scopul de a nu perna concediat)

Airbagurile laterale inversă. dungă albă pe perimetrul - sârmă, care se lipește de perna de blocare a volanului în trei zone desemnate

My b / o roată de atașare :)

Introduceți cheia în contactul de aprindere a volanului poate fi rotit. Ia plat nu este șurubelniță foarte mult timp. Ideea este de a cârlig firul alb și scoateți-l din suporturile de roți.

Îndepărtați cu grijă perna. Pentru aceasta este conectată o pereche de fire, taie-le off. Scoateți pad vechi din ea nu mai avem nevoie

Ia cheia de 24 mm și deșurubați finală șurubul

articole similare