10 lucruri interesante despre filmul „Men in Black

10 lucruri interesante despre filmul „Men in Black

1. Sistem de coborâre coarda prezentat în film aproape de punctul de plecare, „Apollo“, există într-adevăr. A fost stabilit pentru „Apollo“ și mai târziu extins la programul „Space Shuttle“. În timpul situații de urgență, echipajul a trebuit să coboare în cabinele de oțel pentru linii de cablu în jos la explozie protejate buncăre. Pentru astronauti sistemul de mastering este o parte a instruirii, dar niciodată nu a fost folosit într-o situație de urgență reală.

2. Pentru rolul lui Boris considerați candidați Sacha Baron Cohen.

3. Jay călătorește înapoi în timp de 43 de ani înainte și se întâlnește acolo cu Kay, interpretat de Josh Brolin. Dar Josh nu este 43, dar numai 21 ani mai tânăr decât Tommy Lee Jones.

4. Când explodează Boris perete în închisoare, e de rahat toate gărzile, dar când iese, nici un organism nu mai este în apropiere. Cu toate acestea, organismul nu poate zbura în spațiu, deoarece Luna are gravitația.

5. Când a început filmarea, script-ul nu a fost încă finalizată. Acest lucru a dus la întârzieri în procesul de filmare, deoarece unele scene a trebuit să reshoot mai târziu, pentru a le aduce în conformitate cu scenariul.

8. La 18 mai, la premiera de la Moscova, Barry Sonnenfeld a spus că vrea o continuare: „Eu chiar vreau să eliminați a patra parte, dar se poate face, în cazul în care al treilea va fi un succes. În mod ideal, aș dori să eliminați Uilla Smita, Tommy Lee Jones și Josh Brolin împreună. " Will Smith și Tommi Li Dzhons au declarat că, de asemenea, nu mă deranjează să mă întorc la partea patra.

10. Restaurantul Chef chinez nu a fost mințit în legătură cu cel puțin un pește. Fish drop ( „fata trista, cu mare“ nas „“) este de fapt o origine terestră.

articole similare