Cât de des am pus cel mai fericit moment - nașterea unui copil, de teama de a pierde forma. Se spune că o astfel de burtă elastică, dar pieptul nu va fi niciodată. Will, și poate chiar mai bine! Ediția de Ziua Femeii a adus aminte de steaua care a marcat o mulțime de kilograme indecent în timpul sarcinii, dar a pierdut în greutate și să fie încă fericit.
Creșterea în greutate. 20 de kilograme.
cantareata si actrita latina Dzhennifer Lopes a devenit faimos nu numai din cauza talentului lor, dar, de asemenea, celebrul fund. Da, da, cel care în tinerețea sa asigurat pentru un milion de dolari ...
Ceea ce, atunci, trebuie să fi fost un șoc pentru compania de asigurări, în urmă cu opt ani, frumusețea a dat naștere la gemeni - fiul Max și fiica Amy. Și, așteptați un minut, recuperat 20 de kilograme.
„Îmi amintesc că în timpul sarcinii se uita la stomacul ei și a crezut că nu va mai fi la fel din nou. Dar, imediat după nașterea copiilor, am dat seama că îmi place corpul meu pentru ceea ce este „, - a spus el într-un interviu cu Dzhennifer Lopes Stella.
Totuși, această „iubire“ nu a durat mult. Și, în curând, cu ajutorul antrenorul ei personal Tracy Anderson, Jennifer a spus la revedere de la excesul de greutate.
Foto: Getty Images
Creșterea în greutate. 35 de kilograme.
Puțini dintre stele a fost criticată la fel de des ca Dzhessiku Simpson! Și motivul pentru care - o dată greutatea cântărețului. După nașterea a doi copii Jess a marcat mai mult de 35 de kilograme.
Și, spre deosebire de colegii, ea nu a putut transforma instantaneu în stroynyashkoy. Cu obezitate stele luptă până în prezent.
„Nu cred că mă așteptam să văd pe scara ceea ce am văzut. Mai precis, eu pur și simplu nu a vrut să creadă că cântărească atât de mult „- a spus Jess.
Deși Simpson nu a reușit până în prezent pentru a restabili vechile forme, ea a învățat să trateze cu ironie la propria figură. Jessica a participat de două ori în spectacol despre pierderea în greutate. Și a câștigat! Și dietele ucigașe în sine nu mai poartă.
Am câștigat doar 5 kg, sarcina a fost de 2 ori, înainte de livrare 67 kg, 62 kg după naștere. Greutate în mod constant aproximativ aceeași de la 60 la 63 kg, timp de 35 de ani, înălțimea de 164 cm. Dar nu putem pierde, se pot pierde până la 59 kg și toate. Două zile mai târziu, din nou 60-61kg. Nu înțeleg cum poți obține o mai bună și astfel să piardă în greutate?
Deci, aceasta este greutatea ta naturală ideală. Deci, nu vă faceți griji.)