123 episod interesant

123 episod interesant

detalii neașteptate

Cu o săptămână înainte de lansarea ultimul episod, creatorii a lansat cateva varfuri ofilit, astfel încât ar fi putut fi prezis, acesta va fi peste tot. Cred că toată lumea trebuie să moară, iar apoi Nick le va ridica. Dar cred că acest lucru se va întâmpla cu ajutorul personalului, și nu prin oglindă.

Sa dovedit, nu în zadar în serie predpredposledney ne-au spus despre o pisică într-o cutie (pentru detalii, citiți despre această stare mixtă poate, de conducere în motorul de căutare expresia „pisica lui Schrödinger“), iar apoi se repetă scena în introducere „în seriile anterioare.“ Pisica a fost prompt și explicație a ceea ce Nick a revenit la punctul în care iubita lui în viață. Și ce sa întâmplat pe de cealaltă parte a oglinzii (caseta), el a amintit doar personalul de la oglindă și nici un inel pe degetul ei Adalindy.

Actorii din interviul promis că finala va satisface fanii (numit grimmsterami). Me el într-adevăr mulțumit - sfârșitul a transformat în cele mai bune tradiții ale serialelor braziliene și din America Latină: toate supraviețuit, învinge răul, îmbrățișează, și personaje rele (Sean) a trecut de partea binelui.

Ceea ce mi-a plăcut în seria finală „Grimm“

Creatorii seriei împreună în seria de 40 de minute de toate interschimb care rulează storylines (de exemplu, inelul Adalindy). Renard frumos reabilitat în ochii publicului - a murit noblețe de protejare a copiilor.

Am fost arătat mătușa Marie din prima serie. Ea nu a fost bolnav de cancer, și să intre în luptă cu un pistol deghizat în Badikov. Kelly, mama lui Nick, de asemenea, au fost mulțumiți de aspectul lor. Scene patru victorii peste Grimm distrugător scurt, dar frumos. Faptul că există doar o mână rupt!

Sa dovedit, probleme - al treilea vărul lui Nick pe mama. E amuzant, pentru că nu a exclus, la sfârșitul celui de al patrulea sezon, scriitorii le fac un cuplu.

Cu toate acestea, există câteva lucruri care m-au dezamăgit și mi-a lăsat cu întrebări.

Desigur, dar nu înainte de sfârșitul anului

1) Am fost dezamăgit Nick, care a învins Bede. Când a arătat pumnul, melodii de Teresa, am cutremurat. Da, este clar că Nick și-a pierdut cei dragi, că a aruncat în aer de pe acoperiș. El a fost gata să sacrifice de dragul omenirii învierii celor dragi lui. Pentru persoana medie, aceasta este o reacție normală (mi-ar fi făcut acest lucru eu). Dar pentru Nick, care a avut toate cele șase sezoane ale eroului nobil.

Problema a fost mai inteligent Nick - ea a știut imediat că ea a vrut să explodeze. Și Nick avea nevoie lui fantome mama și mătușa, să înțeleagă că durerea lui nu este atât de importantă ca mântuirea lumii.

2) Am fost dezamăgit de Diana, care, în loc să ajute, în liniște uitam ca distrugătorul ucide tatăl ei și necazuri. Fata a mers calm la antagonistul principal, și chiar fratele ales. Este clar că a existat un fel de magie pe care distrugătorul a vrăjit fata, dar atunci de ce privitorul nu se spune? Am așteptat asta.

Trebuia să fie clarificat ce fel de nebunie temporară Diana, sau forța să lupte împotriva inamicului (care ar fi în concordanță pentru caracterul eroina).

3) Nu am avea cel puțin un al doilea cadru, pe care se poate vedea că Nick și Adalinda căsătorit. A fost important pentru mine, deoarece Nikalinda - cuplu meu ecran favorit (chiar și Jack și Rose din „Titanic“, să-și piardă de rating meu Nick si Adalinde). Scena in care Nick admite Adalinde în dragoste, a fost atingerea, dar e prea puțin.

Ceea ce nu înțeleg în finala „Grimm“

Adult Diana a spus fratelui său: „Hai, mama și tata sunt în așteptare. Avem de lucru. Tripletii va fi prea. " Nu înțeleg, tată - cine e asta?
Doi tați nu pot fi. Deci, fie Nick Kelly dispărut din viața sau Sean - Viața lui Diana.

• Primul beneficiu este faptul că povestea pentru posteritate în cartea descrie Kelly, nu Nick. Și Diana ca un copil nu a numit Nick Pope. Din ceea ce a început să se repună în maturitate? La urma urmei, ea știa Sean era destul de mare la momentul evenimentelor descrise. Pentru Diana a fost întotdeauna doar un singur „tati“ - Renard, Nick este chemat pe nume.
  • În favoarea celei de a doua ipoteză (că papa - este Nick) slab spune că Sean niciodată implicat cu adevărat în „locul de muncă“, care a implicat Nick și co. Renard aproape întotdeauna (cu excepția seriei finale) urmăresc doar interesele personale.

Apoi, fie scriitorii nu au considerat ambiguitatea frazei despre papa, fie în mod intenționat lăsat să sufere privitorului: dacă totul este în ordine cu Nick, după acești 20 de ani?

Nikalinda - Cel mai bun ecran cuplu

Datorită scriitorii care au părăsit aceste personaje împreună. Deci, a fost interesant de observat dezvoltarea relației lor - de la prima vedere cu simpatie (Adalinda a fost primul dintre creaturi ale lumii, care au văzut Nick) la ostilitate, părinte, prietenie și iubire.

Mă întreb dacă conexiunea planificată a eroilor de la început, atunci când prima serie de Nick se uită la frumusețea pe strada Ady. Cu greu, dar sa dovedit foarte bine. Și fiul nu ar fi putut fi planificat - o gravidă Kler Koffi în realitate, iar scriitorii au trebuit să introducă sarcina eroina din serie.

Toate acestea au dat în cele din urmă dezvoltarea unei noi poveste, din cauza de care sunt atât de mândru de „Grimm“. Dacă înainte l-am urmărit de dragul de povestiri polițiste, apoi mai târziu am început să se uite și pentru această pereche.

Din păcate, în al șaselea sezon, au existat foarte puține scene cu Nikalindoy, dar fosta iubită a lui Nick (și mireasa reală a actorului David Dzhintolli) a pus o mulțime de scene. Nick stătea în capul Julietei-Eve (Dzhulevy) în spital, toate s-au grabit sa o salveze, compătimit-o. fanii Nikalindy chiar îngrijorat de faptul că scriitorii întors Nick Dzhuleve.

excesul de Dzhuleva

În cazul în care nu Dzhuleva înviat, nu aș fi supărat. Și este, de asemenea, puterea unei vrăjitoare întors. În opinia mea, este un caracter destul de prisos care au scăpat din bobinele, a făcut o mulțime de rău (Julietei a contribuit la uciderea mamei lui Nick și a ars remorca cu un patrimoniu neprețuit al Grimm). Dar, în același timp, toate cruțat și protejate.

Nu înțeleg partea acasă de viață Dzhulevy. Monroe - ceasornicar, Rosalie - proprietarul magazinului, Nick, Hank, Sean Wu și să lucreze în poliție, Adalinda - avocat în decret. Dar ceea ce face Dzhuleva, care a renunțat la slujba ei și a încetat la munca veterinar la echipa speciala? Dzhuleva tramp a trăit apoi cu Nick si Adalindoy, apoi Monroe și Rosalie în magazin sau acasă. Mulți grimmstery numit chiar eroina „Zhulkoy“, pentru că ea, ca un câine, tras de personajele principale.

Dzhuleve dat de mult timp de pe ecran, în al șaselea sezon. Nikalindovtsev suspiciune valabil că omul de conducere pur și simplu „împinge prin“ fata lui, pe care mulți îl consideră o actriță destul de mediocru.

Am fost iritat de acest personaj, deoarece primul sezon, atunci când nu a fost cerere foarte mare succes la Nick, dar încă rândul său nas din propunerea de căsătorie. Ei bine, apoi iritat, când a inundat de vrăjitoarea cea rea, cu toate că ea a încercat să ajute să se întoarcă la fosta sa viață.

Mult noroc tuturor echipei „Grimm“!

Desi eu nu tind să-l ia personal proiecte de televiziune, „Grimm“, ma obligat să aștepte pentru noul sezon, iar acum forțat să plângă. În primul rând, din disperare, că toți au fost uciși (deși am văzut un fericit spoilere end), apoi - bucurie pentru final fericit, și după - tristețea pe care a fost de peste.

Creatorii seriei spune deja sigur că va fi continuată, cu toate că, la capătul din stânga un indiciu de un spin-off de la adult Diana și Kelly.

Între timp, rămâne să revizuiască „Grimm“ (am început deja să includă fundal primul sezon, în timp ce pregătește cina), sau așteptați pentru noi proiecte cu actorii lor preferate.

Aseară am urmărit transmisiunea în direct Kler Koffi pe Facebook - este frumos. Îmi doresc ei și alți actori de proiecte interesante, voi aștepta pentru noi filme și emisiuni TV la care participă.

Vă mulțumesc, „Grimm“, echipa timp de șase sezoane, aceste luminoase! Cu această serie, am aflat mai multe despre mitologia altor țări. Și datorită rădăcinile românești Sashi Royza (Sean) au avut mai multe referindu-se la România (de la ultima - prietena Rusă Shona Dasha) în serie. Și am fost atins de cuvântul „mulțumesc“ în limba rusă, în cadrul final. Deci, creatorii seriei știu că se pare că, și în România îndepărtat.

123 episod interesant

De ce nu ne scoate serie de calibru de „Grimm“? Chiar și în Moscova, ca să nu mai vorbim de provincie. Un „Grimm“ a creat doar în orașul de provincie din Portland, a cărei populație este de jumătate din Voronezh. Principalul exprimate de acești șase ani sa mutat să trăiască în Portland. localnicii norocoase: a mers la un restaurant sau magazin și sa întâlnit cu actorul iubit. Unii locuitori din Portland, chiar norocos să se poticnească pe platourile de filmare de pe stradă.

Pentru a nu dor de posturi noi, abonați-vă la grupul Blogtori «VKontakte“.

Trimite acest link:

Multe din seria, care nu a fost trasată inițial povestea generală pe serie, în cele din urmă, vin la acest lucru. Acest lucru este valabil mai ales seria detectiv, dar nu numai ei. Aceasta este o schemă standard, în prima serie de „monstru a săptămânii“, atunci există un fel de complot care firul este tras prin întregul sezon, și în creștere, iar în ultima serie poate fi deja complet distribuit cu „monstrul săptămânii“ și a comuta complet la poveste. Exemple de masă - "Supernatural", "Castelul", "elementar", "Lucifer", etc. Apropo, Lucifer recomanda - există, de asemenea, detectiv amestecat și misticism. In primul sezon mai mult decât un detectiv, dar al doilea este foarte abruptă. Și distribuția este minunat.

Nici unul dintre cele de mai sus nu a fost în căutarea, cu excepția lui Lucifer. Este cu siguranță nu-i rău, dar ideea în sine este așa-așa, să fiu sincer. Capitolul dracu 'de plictiseala merge pe teren, se îndrăgostește de o femeie umană și începe să investigheze crima, bine, astfel încât să fie cinstit. Iar actorul principal cu ochi pictate, toate cusăturile ... Deși am arată, în general, ca ea, dar eu iubesc HS rar))

Ahhaha))) eu, de asemenea, el era încă serialoman))) Mi-a placut actor în rolul lui Lucifer, și mai ales fetița - fiica protagonistului. Cel de al doilea sezon cu o prejudecată este în poveste, și nu în cazul poliției, mi-a placut mai mult. Și în subiect de poliție moare mult, de exemplu, a ucis tatăl meu, așa că m-am dus la poliție.

sentimentele mele pe seria finală și seria în general, știi)
Dar despre cadrul final cu cuvântul „mulțumesc“ în diferite limbi - Da, eu sunt, de asemenea, foarte multumit! Am făcut chiar și o oprire specială pentru a găsi nostru)))
Recomandă? Hmm ... Am scris deja la tine despre „lupul“ pentru un pic mai mult de reprezentare poate arunca un link la comentariul pe kinopoisk. El este un amator, dar îmi place)

Vic, și te uiți la ce site? ...... .ON on-line? Sau descărcare.
Îmi amintesc începutul ceasului și privi seria 2 ... .mne a placut ...... dar ......, probabil, nu atât pentru a căuta cu disperare o continuare. Deși știu că prima serie de spectacol este dificil de evaluat.
Deci, cu „jocul Pristolov“ a fost ...... toate cele 3 sezoane și se uită abandonat. Mi-a plăcut cuvântul meu ...... .dar atât de greu merge .... (chiar și în ciuda faptului că eu sunt un fan al Maniace și trupakov și thrillere psihologice)
dar acum nu știe ce să se uite ... interesant citit recenzia ta și a avut o idee -poprobovat începe din nou ....

Întotdeauna m-am uitat la diferite site-uri - este pe lostfilme, apoi goldfilme, descărcarea generală din rutrekere. Te sfătuiesc cu tărie să încerce să „Grimm“ încă o dată! Prima serie nu este atât de interesant, iar apoi - nu se va rupe! Dar mult laudatei „Game of Thrones“ Eu nu am plecat. Nu-mi place când personajele principale de milioane.

Ei bine, o explicație tatii mama poate fi un simplu, lipsesc cuvintele tale, manipularea ta. Kelly mama și tata „dvs.“ „tu“ sunt în așteptare.
Acest lucru este atunci când mă întorc la plemyashka. „Asistenta este acum. „Dacă nu am menționat că e sora mea.

Da, apropo! Apoi, este logic!

Mi se pare, Renard - viața singură. În cazul în care din ea și a făcut o pereche de Dzhulevy, finala ar fi chiar mai puțin probabilă. Și totuși, vina Julietei că nu a vrut să se oprească la timp. Ea oferă, de asemenea, un remediu pentru pierderea de vrăjitoare putere - ea a spart flaconul și aproape toate ucis. Deci nu, pentru mine nu este încă rău.

Ea nu a putut sta spiritul vrăjitoare și a cedat ei, e falit)
La fel ca și Nick obosit de agitatie si pierdere - ei l-au epuizat atât de mult încât a ridicat pumnul peste Bede) Din punct de vedere al psihologiei tuturor normelor) și Dzhuleva nu protagonistul a empatiza cu ea), dar nu-mi pasă de ea. Dacă am fost de sex opus decât este acum, aș spune că „oamenii pe care în prezent numai în măsură să empatiza.“ Dzhuleve recuperează „pe câmpul de luptă“, mai ales Nick, dar ea a făcut totul pentru el. Chiar a demisionat la Adalindoy ... este vinovat în toate necazurile ei, de altfel!)
Oh, îmi pare rău pentru emoția)

Și despre toate Renard la punct) mi se pare că are o soartă puternică ca și pentru cazul în care el încearcă să se găsească, să scape de ea), dar uneori intră) un alt caracter lungă suferință, doar cu o copilarie foarte dificila, acesta este format. Ceva de genul asta)

articole similare