6 Rețeta pentru o gustare rapidă

Aceasta este reteta mea preferata pentru o gustare pe care o puteți găti acasă și aduceți-l într-un pahar cu un capac. În plus, Parfeurile pot fi găsite în mai multe cafenele. Pentru prepararea va avea nevoie de fulgi de ovaz sau fulgi de cereale, iaurt, miere, fructe și fructe de pădure.

In partea de jos se toarnă iaurt ceașcă, apoi - strat granola care au nevoie pentru a turna miere. fructe de top presara sau boabe felii. Când am făcut parfait cu tine la locul de muncă, eu folosesc de multe ori fructe de pădure congelate. Ele pot toarnă într-un pahar, și de timpul pe care îl progoladaetes, se topesc, dar nu-și pierd forma lor, ca după o dezghețare rapidă.

Aceasta este o gustare foarte bună, după un termen lung, mai ales dacă nu a alerga afară din casă și la o cină normală trebuie să supraviețuiască.

După ce am examinat cu atenție studiul, în cazul în care barele de zahăr musli numerotate în bastoane de ciocolată „Kit Kat“ Le-am cumpărat pentru a opri: la domiciliu, ei se pregătesc timp de 15 minute, are un gust mult mai bine și învelite în hârtie pentru sandwich-uri, care călătoresc cu mine în geanta mea în fiecare zi.

Veți avea nevoie de o ceașcă de fulgi de ovaz (nu fast-food, si minim prelucrate - poate fi identificat prin forma de boabe circulare aplatizate și prețul revoltător scăzut), ou, o jumătate de pahar de suc sau iaurt, miere, nuci și fructe uscate.

Se amestecă și se amesteca oul si iaurt (sau suc). Se amestecă fulgi de ovăz și se amestecă bine. Adăugați fructele uscate, a pus într-un mic pătrat și pune în cuptor la 180 ° C timp de 20 de minute. Se răcește și se taie în baruri.

6 Rețeta pentru o gustare rapidă
lapte 3. Ciocolata

Probabil cele mai populare alergători de recuperare băutură se pot pregăti pentru o zi: niciodată prea devreme sau prea târziu pentru ciocolata cu lapte.

4. Toast cu unt de arahide și jeleu

Un clasic atemporal vă ajută atunci când aveți nevoie de o gustare rapidă cu ceva mai hrănitoare decât un măr. Doar răspândit pe un unt de pâine prăjită de arahide, al doilea - gemul și le ori împreună. Combinația de dulce și sărat pe pâine prăjită crocante - este incredibil de delicios. Deci, nu te dus de val!

Smoothies se poate face nimic, ele pot fi ușoare sau consistent, legume sau fructe. Dacă vrei ceva ușor, dar nu prea caloric, pentru a alege legume: telina, avocado, verdeață pot fi completate cu măr verde. piureuri de fructe - o sursă de energie rapidă, ei fac bine dintr-o banana, adăugând ceva struguri proaspeți și suculent, mere și pere, citrice sau opțiunea mea preferată - mango. Dacă adăugați un pumn de fulgi de ovaz sau cereale, veți obține o periuță cu glucide rapide și lente - ceea ce aveți nevoie pentru o gustare înainte de jogging.

6. Bile de fructe uscate

Ei arata ca bomboane, pot trăi mult timp în frigider și de a ajuta atunci când este nevoie. Veți avea nevoie doar fructe uscate, si limiteaza-te la caise uscate și prune uscate necesare - chiar și să mănânce smochine, cireșe uscate, date și multe altele. Adăugați nuci, dacă doriți. Fructe uscate pentru a spăla și se macină într-un blender pana stare buna. Apoi formează bile mâini, care apoi trebuie să se rostogolească, de exemplu, ulei de susan, pudră de cacao, fulgi de cocos sau nuci măcinate. Preferata mea - de la smochine cu migdale din fulgi de nucă de cocos.

articole similare