100% hidratare și nutriție din nivea îngrijire a pielii grup

Un pic despre ambalaj. Crema-gel este plasat într-o sticlă de plastic albastru, cu un design concis, echipat cu un capac etanș, mișcarea de deschidere ușoară a unui singur deget. Mai mult decât atât, ea se pretează la chiar și cu mâinile ude. Mijloace de deplasare - 250 ml. Fluxul suficient economic pentru scăldat o linguriță (desigur, folosind bureți). Consistență cremoasă, apos, alb. Cu volum de spumare activă și a format spumă destul de dens, care, așa cum se înfășoară fiecare porțiune de corp. Aroma este similar cu mirosul de crema clasica de la Nivea, deși un pic mai gros.

Aroma este atât de puternic, care inundă întreaga baie. Organismul se simte timp de 4-5 ore de la aplicare. Aș numi această aromă plăcută și caldă, care este exact ceea ce ai nevoie într-o seară rece de iarnă. Crema-gel se spala usor sub jet de apă caldă. Pielea după aplicarea plăcută la atingere și gradul de hidratare. Sentimentele de etanșeitate acolo, deși există un sentiment de voal de lumină care acoperă întregul corp. În opinia mea, o crema-gel „Nutriție și îngrijire“ moliciune de multe ori mai mare decât toate celelalte gel-creme, care împodobeau o dată pe raft în baia mea. Și mi se pare că este ideal pentru iarna.

E timpul să vorbim despre să se spele pe instalația de aer condiționat pentru corp „hrănitoare“ de la Nivea. Sincer, pentru mine, acest produs a fost o revelație. Pentru prima dată când văd aparate de aer condiționat, concepute pentru organism. Cum se poate păstra de la cumpărare? Vrei întotdeauna să încercați ceva nou. Mai ales că acesta este un alt mod simplu de a hidrata pielea, fără a lăsa baia. Acesta este un produs excelent pentru piele uscată, concepute pentru a fi utilizate după gel de duș. El dă pielea unui corp moale, moale si matasoasa. După aplicarea balsam lavabil nu este necesară aplicarea de cremă hidratantă, loțiune sau emulsie, care permite salvarea.

Folositi-l foarte usor, este suficient pentru a pune pe o piele corp umed, așteptați un pic, se clătește cu apă și se usucă cu un prosop. Principalul avantaj al acestui produs este că acesta nu conține ca silicon parte și coloranți artificiali, dar are o componentă naturală, și anume uleiul de migdale. Aparatul de aer condiționat foarte are o consistență groasă și alb alunecos. Aroma este foarte plăcută, precum și în cazul anterior, este similar cu mirosul crema clasic.

Aerul condiționat este ușor de distribuit pe piele, un cuplu de lingurite este suficient pentru întregul corp. Spălat în jos, desigur, nu este simplu, iar în timpul acestui proces trebuie să fie foarte atent, pentru că puteți alunecarea în baie. Am pus balsam și spălați doar stând. După spălarea pielii este plenochka alunecos subțire, care dispare după toweling. Care este rezultatul? Confort, hidratare, nutriție, de nici un peeling, uscăciune, și poate fi vorba. În general, odată cu apariția de aer conditionat lavabil în casa mea, de îngrijire corporală a devenit mai puțin consumatoare de timp.

Ambele produse au dovedit a fi o parte bună, imediat ce banii se termină, nu am ezitat, obtinerea de sticle regulate. Și te sfătuiesc!

articole similare