4 scuze care împiedică să reușiți

4 scuze care împiedică să reușiți
Bună ziua dragi cititori!

În blog-ul nostru, „Viața e frumoasă“, de multe ori am scrie despre modul de a realiza visele lor, atinge succesul, să fie sănătos și fericit. Noi credem că, în plus față de blog-ul nostru aceste sfaturi pe care le aud sau citesc nu este încă într-un singur loc.

Da, noi nu „poate descoperi America“ (și un obiectiv nu este setat). Noi încercăm să împărtășească ceea ce facem noi înșine, și verificați pentru tine. Da, cineva sfatul nostru poate părea banal și simplu. Da, se poate spune că mai mult de o dată au auzit despre beneficiile gândirii pozitive și vizualizare.

Dar te-ai gândit vreodată de ce atât de puțini oameni cu adevărat de succes, sănătoși și bogați, atunci când toată lumea știe că trebuie să se gândească pozitiv, să ducă un stil de viață sănătos și de a face ceea ce-i place?

Răspunde sincer la întrebarea: „Care dintre aceste sfaturi pentru a vă îmbunătăți viața, realiza visul sau succesul pe care il pune în aplicare în viața ta“

Dacă ați început să listă, vă felicit! Suntem încrezători că veți reuși!

Cauza principală a eșecului

Una dintre cele mai importante și insidioase cauzele eșecului umane sunt justificate. Da, este ca ei, mai degrabă decât lipsa de acțiune, incertitudine, indecizie (este justificări arbitrare).

Sunt de acord, este foarte convenabil - pentru a găsi o scuză, care pare să dea un „legal“ de a nu face nimic. După o foarte bună scuză - o conștiință clară și nimic să fie în cauză (desigur, v-ar fi început să curgă dimineața, dar ...).

Observați-vă gândurile cel puțin o zi. Observați cât de des justifica lipsa de acțiune și de nehotararea. Asta e la fel de multe ori ai cunoscut, ori de câte ori ai pierdut șansa de succes.

Maestrul a găsi scuze este rareori un maestru la nimic altceva. Benjamin Franklin

Acum, că știm sursa de indecizie noastre, sunteți gata să lupte cu el.

Tipuri de scuze și modalități de a le combate

1. Nu am timp. Una dintre cele mai comune scuze. Lipsa de timp - acesta este rezultatul lipsei de priorități, concentrându-se pe cele mai importante lucruri în viață, pasiune, disciplina. Crede-mă, nimeni nu are mai mult timp de 24 de ore pe zi. Dar unii oameni pe zi au timp pentru a face ceea ce și săptămâna în care nu poate face față.

Dacă nu puteți găsi timp pentru realizarea visului (de exemplu, a scrie o carte sau să învețe o nouă activitate), atunci acest lucru este pentru tine, nu atât de important, sau vă este frică de. Dar scuza lipsei de timp, nu va rezolva această problemă. Nu mă mai minți le și pentru a găsi cauza reală a somnului!

Cum să scapi de? În primul rând, fă ceva timp menedzhement. Aflați cum să gestioneze în mod eficient timpul. În al doilea rând, să acorde prioritate, răspunzând la întrebarea: „Cât de important este pentru mine?“.

Cum să scapi de? Citiți articolul Dzhima Rona „9 lucruri mai importante decât capitalul,“ și dau seama că aveți o mulțime de oportunități, și alte resurse pentru a atinge succesul. Banii - nu este succesul, ci mai degrabă să-l confirmat.

3. Nu știu cum. Fără supărare, dar e scuza prost. Nimeni nu se naște cu abilitatea de a crea imperiu animat (ca Walt Disney), sau cu cunoașterea principiilor comerciale (Thomas Lipton).

Cum să scapi de? scuze de ajuns! Dacă vrei ceva cu adevărat, te uiți pentru oportunitate!

Cine vrea, care caută oportunități care nu doresc - caută motive. Socrate

Cum să scapi de? Crede in tine si visul tau. Și puteți citi în continuare poveștile de succes incredibile, și asigurați-vă că totul este real :).

Acum, citiți asta un pic pentru a obține pe deplin scăpa de scuze, dar exemplu foarte evident:

Persoana cea mai determinată - o persoană care vrea cu adevărat să folosească toaleta.

Toate obstacolele par nesemnificative. În afară de goluri.

Sunt de acord, este ridicol să aud expresii cum ar fi:

• Am descris, pentru că nu a existat nici un timp pentru a merge la toaletă.
  • Eram prea obosit ...
  • Da, desigur, voi merge mâine
  • Am supărat pentru că și-a pierdut speranța ... nu am putut să cred că am putut ajunge.
  • Ei bine, desigur. Apoi a fugit. El a câștigat niște picioare lungi ...
  • Sunt prea prost să o facă ...
  • Am 5 descrisă mai sus. Niciodată nu voi fi capabil să ajungă la ...
  • nu este, evident, pentru mine.
  • Am bătut la ușă la toaletă - dar nu am deschis ...
  • Am lipsit motivația ...
  • Am fost deprimat ...
  • Nu am bani, eu nu-l pot permite!

scuze de ajuns! Începe în cele din urmă să acționeze!

Poate vei fi interesat de următoarele poziții:

• 4 scuze care împiedică să reușiți
    Metoda QBQ (întrebarea de întrebare)
    De reținut pentru toți cei care intră în această lume
    bibliotecă de succes

articole similare