3 moduri de a îmbunătăți jocul în Arena
Să începem cu durabilitate. Valoarea din 4000 - excelent pentru un început, dar nu uitați că oamenii care au încercat să se îmbrace rapid, va avea aproximativ 4.800 de durabilitate. 800 durabilitate - nu este atât de puțin câștig.
Dar nu vă faceți griji! Datorită faptului că MMR a fost resetată (Matchmaking Rating-ul), avem o șansă! Eu cred că nu toți înțeleg ce înseamnă. Datorită faptului că MMR (Rating-ul de matchmaking) a fost eliminat, vei începe cu ROR 1500. Crede-mă, e destul de mult, mai ales pentru incepatori. MMR în 1500 înseamnă că jocul se așteaptă de tine câștigă aproximativ 50% din meciurile cu echipe, cu un rating de 1500. Pare mare, desigur, dar daca nu esti un PvP geniu, acest clasament vă va duce la o grămadă de înfrângeri la început. Nu vă faceți griji, acest lucru este normal! Vei învăța cum să câștige prin a pierde. Îți promit.
1. Practică, practică și mai multă practică. Plimbare pe câmpul de luptă. Tu, sigur, și așa mai departe vizita lor pentru a obține un pic de credit, dar PB poate fi, de asemenea, locul perfect pentru a se instrui în fața Arena. Ganditi-va ca formare supraviețuire. Aceasta este o modalitate foarte bună de a încerca toate abilitatile defensive pe care le trase vrăjile bar de la spellbook. Nu ai făcut deja? Asigurați-vă acum!
Chiar dacă joci cu un vindecător în Arena, există momente când nu te pot ajuta. De exemplu, atunci când controlul lor. În asemenea momente, trebuie să știți cât de mult daune poți îndura înainte de ai nevoie să folosească abilitățile de protecție. Și singura modalitate de a afla și să aducă la automatism - tren.
Du-te la câmpul de luptă, împreună cu echipa Arena și șeful grupului. Acest lucru este chiar mai bine. Da, și distractiv!
Caută acele clase, împotriva cărora te lupta din greu și dueltes cu ei. Tu vei pierde, probabil, la început. Poate vei pierde mereu, dar vei afla ce vrăji poate rezista abilitățile lor. Dacă aveți o persoană care ar putea spune după duel, ceea ce a făcut și ce nu era necesar, este chiar viteza de mai sus procesul de învățare.
Chiar dacă pierzi, amintiți-vă că adversarul tău este de a face, și ce trebuie să ia măsuri împotriva lui. In 1v1 batalii nu va fi niciodată soldul complet, așa că nu vă faceți griji dacă nu se poate ucide orice clasă.
Eu cred că cheia pentru PvP de succes este reacția. Nu este PvE, în cazul în care răspundeți la capacitatea repetată a șefii lor. Pentru a răspunde în mod corespunzător la ceea ce se întâmplă în PvP, trebuie să înțeleagă că alte clase fac. Programele de completare vă poate ajuta în acest sens. Trebuie să știi când adversarul tău este, de exemplu, DC, foloseste Anti-Magic Shell, etc. Acesta vă va ajuta foarte mult.
Deși PvE permite o mai bună înțelegere a caracterului său, nu este un substitut pentru practica PvP.
2. extinde câmpul vizual. Când am început să merg la Arena, aș dori glaucom - câmpul meu vizual a fost limitat. Aș putea concentra doar pe 1 lucruri. Am putea uita la HP sau adversarii, sau pe cont propriu. Când am fost un tanc, m-am uitat doar la CP lui, rezultând nu uciderea inamicului, când a avut un pic de sănătate, și am pierdut.
Același lucru se întâmplă și acum, dacă am juca pentru o clasă nouă pentru mine. pentru că iti dai seama ce trebuie să faci informații vizuale primite de către dumneavoastră este limitat. Pe șaman meu acest lucru se întâmplă aproape în mod automat.
3. Aflați cum să „câștige“, cu leziuni. În cazul în care computerul poate, înregistra lupta în arena. Programe ca FRAPS'a te ajuta cu asta. Revizuirea bataliile vă va ajuta să aflați ce sunt acțiunile tale situația să se întoarcă împotriva ta.
Dacă nu se poate face acest lucru după fiecare joc, încercați să se gândească la ceea ce ai făcut greșit, în timp ce așteaptă rândul lor. Răspunsuri de genul „Ei au o mai bună armură“ sau „Ei au mai mult de rating“ sunt acceptate, dar nu încerca să justifice înfrângerea lor, astfel încât de fiecare dată!
Nu fi crud, nu fi prea bun.
Nu da vina pe partenerul tau. Ar putea fi vina lor, dar este mai bună concentrare asupra acțiunilor lor. Desigur, în cazul în care colegul dvs. permite greșeli stupide permanente, vorbesc cu el despre asta, dar fă-o într-un mod amiabil.
Este greu de făcut în PvP. Nu există răspunsuri ușoare, cum ar fi „nu stau într-un rău“. Fiecare leziune sunt acțiuni diferite care trebuie să fie explicate separat. Nu apăsați prea tare pe partener. Poate că au motivele lor pentru a nu face ceea ce recomanda. Da, și a învățat stilul de joc nu este atât de ușor să se schimbe. Dacă - unul care „l stricat“, încercați să nu să caute scuze. Ascultați mai mulți jucători cu experiență.
De asemenea, încercați să fie comanda „flexibil“. Nu te juca în mod continuu în același stil. Dacă aveți propriile idei și gânduri, încercați! Ele pot fi eșecuri teribile, dar de unde știi că, nu încercați? Nu așezați o nouă tactică prea devreme, după una sau două lupte.
Și, în cele din urmă, dacă vă păstrați pierde, să ia o pauză. Bucurați-vă de o ceașcă de ceai, du-te la câmpul de luptă.