16 Date despre ulei

nu a încercat, eu spun că competența mea puțin deasupra persoanei care pur și simplu se referă la articole altor oameni.

))) Și ce ai expertiză? În plus față de lauda de sine nu scrie. Nu înțeleg, ești un fizician, un chimist, un geolog, un istoric?

și anume Înțeleg că nu au studii sau experiență relevantă sau înțelegere a domeniului de aplicare, dar ai convinge în mod activ oameni într-o teorie ciudată?

Nu pot gândi la nimic, vorbi sau scrie, în cazul în care nu există nici o educație în nici o zonă?

N-am cerut să aducă dovada că aveți educație / articol, am doar întrebat în speranța de a auzi un răspuns onest. Am crezut că cearta cu persoana adecvată, în cazul în care acesta este citirea cărților altor oameni, care nu au nevoie să se compună.

Tu mă la început nu a întreba ce educația mea. Ai cerut o parte din lucrările mele științifice, pe care eu nu fac acest lucru. Apoi, vă întreb motivele din spatele opinia mea. Și vă spun, și înainte și după care a dat un link către un om de știință a cărui muncă și părerea mea se bazează.

Vrei să efectueze un dialog folosind grosolănie?

Este grosolănie? Aceasta este o declarație de fapt, „un om pe internet spune despre învățământul superior și 10 100 de colegi experți care dau un dinte.“ Doriți să se angajeze într-un dialog, să realizeze legătura perfecție sparge versiunea de origine abiotice de ulei.

ramură Descoperi 1

Sunt un fizician cu petrol suplimentare. cruste pe geologie neftegazpromyslovoy, tehnici de foraj și pentru anumite motive pedagogice.

Nu înțelegi, nu am de gând să dovedesc nimic pentru tine, am vrut doar să înțeleagă cine vorbesc. Poți să spui ce vrei, fără îndoială, dar nu și mai mult este interesant și util pentru a discuta cu persoana fără educație profesională corespunzătoare, din care toată baza constă în cercetarea unui om de știință. Timpul meu este scump.

articole similare