Steaua de teatru cult „Recviem pentru un vis“ Dzhared Leto este considerat unul dintre cei mai versatili actori și inteligente de la Hollywood. Vara iubește scenarii neizbity și roluri provocatoare. El preferă să stea departe de partide de mare profil de la Hollywood și toate au propria lor opinie.
Jared multimilioane armata de fani este împărțit în două tabere: cei care l-au cunoscut pe film și abia apoi a început să asculte „30 de secunde până la Marte» și cei care admira îndrăzneț experimente vocale rocker de vară și decide să revizuiască imaginile cu participarea lui. Ambele părți sunt convinși că în vârstă de 45 de ani, Jared se descurcă cu măiestrie cântând, și cu ambarcațiuni actorului. La întrebarea de ce ne place Jared Leto, va ajuta să răspundă el însuși: citate stele vorbesc mai tare decât descrieri lungi ale meritelor sale.
„Ai o șansă ca visele tale cele mai indraznete vor deveni realitate. Cei mai mulți oameni nici măcar nu încercați, din păcate. Ei încep și apoi să se oprească sau să renunțe cu totul. Foarte puțini oameni încearcă din nou și din nou să facă nimic și să nu renunțe. Și acești oameni vor atinge în cele din urmă succes și victorie. "
El este tolerant la neajunsurile altora:
„Mă uit dincolo de neajunsurile de oameni și încearcă să găsească o persoană vii adânc în interiorul, pentru că toți oamenii sunt frumoase, dar cineva doar păstrează profund.“
„În fiecare dimineață mă aduc cafea Shennu în pat ... El poate doar macina si de preparare a cafelei“ (este un frate Jared - Shannon).
Ochii lui neobișnuit:
„Nu, eu nu purta lentile colorate. Și am absolut nici ochi sticloși, așa cum pretind mulți,“...
El nu se teme de schimbări radicale și inspiră pe cei din jurul lor:
„Uită-te la tine în oglindă și spune că o meriți. Ai o singură viață, și a trăit o ea, urma visele. Pleacă de la locul de muncă, picătură prietenul școală spun că el este un eșec, și pur și simplu închideți ușa. Acesta este timpul, și este viața ta. Și vis un pic mai mult, este mai ieftin în toate, bine? "
El se bucură de fiecare moment:
„Când vezi că totul în jur este înflorit, ar trebui să inhaleze și țineți-vă respirația timp de cinci secunde, iar apoi starea de bucurie care va curge in voi, trebuie să vă păstrați pentru o durată de viață ...“
El stă departe de Hollywood „Vanity Fair“:
„Nu sunt persoana care organizează raiduri asupra magazinelor sau luminile de pe hangouturi la Hollywood. Eu prefer mai degrabă lumea mea mica. Am trupa mea, fratele meu, prietenii mei și câinele meu ".
El nu se laudă cuceririle amoroase:
„Viața mea personală nu este deschisă pentru discuții. Și ce voi deveni cunoscut, cu atât mai mult am de gând să încerc să-l ascundă. "